Προς το περιεχόμενο

lycon

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lycon

0

Φήμη

  1. να φανταστω δεν θα υπαρχει προβλημα αμα τον βαλω σε λειτουργεια και δεν εχει πανω του λαμπες και φορτιο στην εξοδο???
  2. αυτο θα κανω αλλα δεν ξερω ακριβως ποιες ειναι οι τασεις που πρεπει να δω...αν θυμαμαι καλα πρεπει να λεει στο datasheed τις λαμπας...!!!
  3. οχι δεν ειδα κατι στις βασεις...περασα ξανα και τις τις κολλησεις μηπως υπαρχει καμια ψυχρη....μου ειπαν πως ειναι αντιγραφο του Β52 ο madison,αρα θα δω και εκεινου το σχεδιο μπας και βρω κατι.....
  4. και βεβαια το γνωριζω,ηλεκτρονικος ειμαι απλα δεν θελω να αρχιζω να τον σκαλιζω...ελπιζω να υπαρχει καποιος να με κατατοπισει λιγακι...!!!
  5. οκ φιλε μου!!! ;) στην αρχη νομιζα πως ειχαν καει οι λαμπες,αλλα πριν παω να αγορασω καινουργιες,εκανα switch με αυτες που δουλευαν.....με αποτελεσμα να μην δουλευουν κι αυτες!!!!!!αρα αυτες οι 2 βασεις δεν παιρνουν τροφοδοσια για καποιο λογο.....!!!
  6. καλησπερα κι απο μενα!!!αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τον ενισχυτη MADISON DIVINITY 2....αρχικα ξεκινισε με μερικα volume drops στο καθαρο καναλι,και επειτα δεν μου ειχε καθολου ηχο....ολες οι τελικες λαμπες αναβουν κανονικα,με εξαιρεση τις 2 πρωτες λαμπες προενισχυσης(αυτη με το προστατευτικο περιβλημα διπλα απο τον μετασχηματιστη,και η ακριβως διπλα της....ολες οι αλλες αναβουν κανονικα.....καποια στιγμη πρεπει να ειχα κανει καταλαθος ohm mismatch,δεν ξερω αν προκαλεσε αυτη την βλαβη.........ο ενισχυτης ειναι ηδη ανοιγμενος.....εχετε καποια ιδεα για την βλαβη και το τι να τσεκαρω????
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου