Προς το περιεχόμενο

slowhand

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    76
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή slowhand

0

Φήμη

  1. ...ηθελα να πω "ψεκασε"..sorry για τ λαθος..δοκιμασε το παντως,δεν εχεις να χασεις!
  2. Θα προτεινα πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, να δοκιμασεις το πιο απλο..εκασε τον διακοπτη με λιγο σπρευ επαφων,μπορει απλα να χρειαζεται καθαρισμα!
  3. ...χοντρικα, το να συνδεεις το tone control αμεσως μετα το volume(το μεσαιο ποδαρακι ειναι η εξοδος του vol pot) αντι για πριν απο αυτο
  4. Να παραθεσω κι εγω μια εμπειρια που ειχα με τα fret leveling files του mac donald.Περσυ εκανα μια παραγγελια και συμπεριελαβα δυο τετοιες λιμες,υποθετοντας οτι θα ειναι πιο σωστες απο τις home made δικες μου..προς μεγαλη μου απογοητευση,οταν εφτασαν τα πραγματα διαπιστωσα οτι ειναι και οι δυο...στραβες!!! και οταν λεω στραβες,εννοω σε βαθμο που α π ο κ λ ε ι ε τ α ι να δουλεψει κανεις με αυτες...ετσι επεστρεψα στις παλιες και πιστες home made λιμες μου,που εχω φτιαξει μονος (δεν ειναι τιποτα,εφοσον εχετε τροχο) με αστειο κοστος...πλεον απο mac ψωνιζω μονο nutfiles και radius blocks.Ολα τα αλλα τα πατενταρω τροποποιωντας απλα εργαλεια απο την ελληνικη αγορα..μια χαρα βγαινουν και γλυτωνεις πολλα φραγκα!
  5. ..ψαξε στα κιθαρομαγαζα του κεντρου (για αλλη περιοχη δεν κατεχω) και καπου θα βρεις..αν δεν απατωμαι εχει γυρω στα 20-25 εουρα (δεν θυμαμαι ακριβως)
  6. Κατ εμε..ΒΟΥΡ για τη συνδεσμολογια του Suhr,το αποτελεσμα ειναι..ακριβως αυτο που πρεπει!Oι μονοι και οι ενδιαμεσες θεσεις "βλεπουν" 250αρι vol και 250αρι tone με 47nF πυκνωτη,ενω ο φουλ humbucker 'βλεπει' αντιστιοχα 500αρια,με 22 nF πυκνωτη στο tone! Θα πρεπει βεβαια να αλλαξεις και τον διακοπτη με super switch,αλλα το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει..ετσι ειχα καλωδιωσει τις στρατο μου τον καιρο που επαιζα με HSS,με αψογα αποτελεσματα
  7. +1 για την προενισχυτρια,καλο θα ηταν ομως να εισαι λιγο προσεκτικος και να μην τον ανοιγεις πολυ δυνατα αν το προβλημα δεν εχει διορθωθει ΕΝΤΕΛΩΣ!!Το λεω γιατι κι ο δικος μου βοξ παρουσιαζε ακριβως τα ιδια και μιαν ωραιαν εσπεραν,τον ανοιξα στο τερμα και...kaboom!!! Ισως να ειναι θεμα λαμπας,ισως και οχι,οποτε θα σου ελεγα καλυτερα να τον πας σε ενα καλο μαστορα...good luck!!
  8. Εγω την τελε μου την ετριψα με ντουκοχαρτα απο 400 εως 3000(ανεβαινοντας ανα 200) και στο τελος με αλοιφη αυτοκινητων και πανακι γυαλισματος ταστων(8000) και βγηκε μια χαρα..
  9. ..σε γενικες γραμμες,ο τζαζ ειναι καπως "ασθενικος" στα μπασα και πιο πριματος,ο 59 ειναι πολυ στρογγυλος και καπως scooped στα μεσαια ,ενω ο seth ειναι ο πιο ισσοροπημενος,με ωραια "ξυλινα" μεσαια και πολυ σκαστος(για humbucker)..και ο minihum φυσικα ειναι,μια πολυ ωραια λυση για τελε και μαλλον θα ισορροπησει πολυ καλυτερα με ενα tele bridge μαγνιτη απο αποψης output..
  10. ..εγω ρε παιδες,κατι που παρατηρησα σε οσες road worn εχω παιξει,ειναι η απαραδεκτη δουλεια στο fretting..ολες τους 'μασουσαν' τα bends απ το 12ο ταστο και πανω!
  11. Hi!Το σχεδιαγραμμα σου ειναι ειναι σωστο,οποτε μη μασας,εκτελεσε το!Με το διακοπτη(η push pull pot) ενεργοποιημενο θα εχεις:Μ+Β σε σειρα στη θεση 1(οπου κανονικα εχεις μονο του τον Β) και Μ+Ν σε σειρα στη θεση 5(οπου κανονικα εχεις Ν)..στις υπολοιπες τρεις που απομενουν θα εχεις τον Μ μονο του,οποτε οι νεες θεσεις σου ειναι οι δυο σειριακες..οι αθορυβοι στρατομαγνητες ε ι ν α ι humbuckers,με αλλη διαταξη στα πηνια τους(αντι για το κλασικο tandem format,τα τοποθετουν το ενα κατω απ το αλλο,εξ αυτου και ο ορος 'vertical humduckers')...αρα καλο ειναι να μην πεσεις κατω απο 500αρια ποτς(ΙΜΗΟ)..Good luck!
  12. Σωστος εισαι,κι εγω ετσι το κανω..και μια ασχετη με το θεμα προταση(δεδομενων των μαγνητων),τι ποτς θα χρησιμοποιησεις;με τους αθορυβους θα σου προτεινα να μην πεσεις κατω απο 500αρια..καλη επιτυχια anyway!
  13. ..και μενα να πω την αληθεια,δεν ειναι και η καλυτερη μου τα ταστα αυτα(σε αντιθεση με το 7,25 radius το οποιο λατρευω..),αλλα δεν θα με αποτρεψουν κιολας απο ενδεχομενη αγορα..με το καταλληλο set up και υστερα απο μια περιοδο προσαρμογης,τα συνηθιζω στο τελος!(λετε να εχω τασεις...οπισθογλεντιασης;;; πλακιτσα κανω φυσικα..)
  14. Τexas specias φορανε οσες προοριζονται για την Ιαπωνικη αγορα,καποιες απο τις οποιες βεβαια βρισκουν τον δρομο τους προς καποια ευρωπα'ι'κα καταστηματα(Αγγλια κυριως).Οσες εξαγονται επισημα,φορανε κατι φτηνους(ο neck ειναι συμπαθητικος,ο bridge σκετο ξυσημο..).Δεν εχω ακουσει τους TS για τελε δυστυχως(οι στρατ TS παντως δεν με τρελαινουν ιδιεταιρα,χωρις να με χαλανε κιολας..)Ελπιζω να βοηθησα..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου