Προς το περιεχόμενο
Εκμεταλλευτείτε τις νέες δυνατότητες της σελίδας! Περισσότερα... ×

bouzoukleri

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  1.564
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

5 Neutral

1 Fan

Bio

 • Mojo
  Κιθάρα
 • Gear List
  Καραμούζα,σφυρίχτρα,βουβουζέλα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σαντανικόλα μου , κάνε το θάμα σου.
 2. Αφού είναι πάρτυ ..... κάντε πονηριά. Αν η διαχείρηση θεωρεί την πρόταση ως διαφήμιση, μπορεί να την διαγράψει.
 3. Δεν γνωρίζω την γλώσσα, αλλά αναρωτιέμαι, πως στο καλό καταλαβαίνεις αν είναι καλά μουσικά όργανα;
 4. bouzoukleri

  Pedalboards. Παρουσιάστε!

  μετά από καιρό είπα να δώσω το στίγμα μου Μετά το έγχορδο παγαίνει το σήμα μου στο MXR EQ και προωθείται με πλάγια μπαλιά στο Damage Control Solid Metal, κατόπιν τούτου αφού οι αντίπαλοι αμυντικοί έχουν αφήσει χώρο, χρησιμοποιώ τo ZOOM 507 ως κουρδιστηρο-reverbo-delayer. Για τελείωμα της φάσης με χειροκρότημα του κοινού και ταυτόχρονη βοηθεια στον ηχολήπτη ένα Palmer PDI -09 απλά σπρώχνει την μπαλα στα δίχτυα. Σε σπάνιες περιπτώσεις ως μόνη και μία οδήγηση βάζω το Behringer Ultra Metal χωρίς πολλά βρώμικα. Η όλη πεταλιέρα για σπιτική χρήση ενισχύεται από τον τελικό δικής μου κατασκευής Power Little Amp της πανάγνωστης luxam project ( ναι πάει μέχρι το 11 ;D ). Διαφορετικά σε συνθήκες live stage ένα CRATE Power Block 150 αναλαμβάνει να οδηγήσει καμπίνα-ες.
 5. bouzoukleri

  Bugera 333XL

  δεν έχω παίξει με 333xl . όντως ισχύει και να πω την αμαρτία μου στα δικά μου αυτιά (ναι υπερβολή) πιο πολύ για VOX μου πάει ο ήχος. Αμερικανιά δεν είναι σίγουρα. Μάρσαλ όχι, δεν δαγκώνει τόσο. Τα low & high input υποθέτω ότι κάνουν ότι λένε και το noisegate δουλεύει αξιοπρεπώς. Οπότε μια χαρά ενισχυτής. Και 650 ευρά να τον πούλαγαν θα τα άξιζε τα λεφτά του πάλι.
 6. bouzoukleri

  κεφαλη και καμπινα η combo;

  να υποθέσω ότι η ερώτηση είναι : να έχω στην κατοχή μου κεφαλή ενισχυτή κιθάρας και καμπίνα (πχ 2χ12) του κατασκευαστή Superguitar model touban ή Superguitar model comboban με 2χ12 μεγάφωνα ; Σε αυτή την περίπτωση τα 35 κιλά ναι μοιράζονται καλύτερα σε 20 και 15 ή 17 και 18. Είναι όμως χρονοβόρο το κουβάλημα άνοιξε κλείσε. Μιλάω για ατομική μεταφορά πάντα. Αν κουβαλάνε πολλοί είναι αλλιώς. να έχω στην κατοχή μου κεφαλή ενισχυτή κιθάρας και καμπίνα (πχ 2χ12) του κατασκευαστή Superguitar model touban ή combo του κατασκευαστή Electric guitar grand master με 8" μεγάφωνo ; σε αυτή την περίπτωση ναι ο κόμβος είναι πιο μανιτζέβελος. Ακούγεται όμως κοντά στα θηρία κεφάλια που κυκλοφορούν πόσο όγκο να βγάλει ένα ταπεινό οχταράκι ; Εγώ δυστυχώς (για το πορτοφόλι μου) έχω καταλήξει σε κεφάλι-καμπίνα μόνιμη εγκατάσταση studio για πρόβες-live. Κόμπο στο σπίτι που τον μεταφέρω. Αλλά έχω και έξτρα καμπίνα συνδεμένη στο σπίτι να είναι κάπως κοντά στον όγκο που μου δίνουν τα 2 δωδεκάιντσα.
 7. bouzoukleri

  Απορία σχετικά με floyd rose replacement.

  ελπίζω να βοηθάνε
 8. bouzoukleri

  Rare Electric Guitars

  http://www.rareelectricguitars.com/Rare-2-b0-Artist+Series.html γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το μαγαζί ; Έχει μερικά κομμάτια που μου κάνουν οπτικά.
 9. bouzoukleri

  robo-tuner για ολους....

  εγώ ήδη το θεωρώ την επόμενη επένδυση μου
 10. We are sorry, our store is available only to U.S. customers.
 11. Seymour Duncan little 59 ή Schaller Single Coil S 6 Vintage Custom έχουν ταιριάξει μια χαρά με JB, Hot Rails, EMG HZ H4 από προσωπική εμπειρία όλα
 12. Μαστρο-scofield είσαι εγκάθετος ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εδώ κάνουμε αμάν να τους ξεπλύνουμε τα στερεότυπα ...... ;)
 13. παρακάτω παραθέτω γνωστούς χέβι μέταλ ήρωες ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;) ;) Παλικάρια μη παραμηθιάζεστε. Με ότι τραβάει η ψιχούλα σας παίξτε. έτσι κι αλλιώς στο τέλος θα βρεθεί η άκρη Με έναν Bill Lawrence Bridge ή έναν Hot Rails
 14. bouzoukleri

  Italia Guitars

  Ελπίζω αυτό να λύσει μερικώς το πρόβλημα http://www.dv247.com/search/3041/2200/ProductPrice/Ascending/-/1/
×

Χρήσιμες πληροφορίες

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύχρηστη. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.