Προς το περιεχόμενο

bouzoukleri

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.959
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

bouzoukleri ήταν Μέλος της ημέρας 19 Απριλίου 2022

bouzoukleri είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Καραμούζα,σφυρίχτρα,βουβουζέλα
  • Day job
    Roadhouse Piannist
  • Τόπος
    Athene

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή bouzoukleri

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Συζητητής Rare

Badges

160

Φήμη

  1. Στην τωρινή πολυκατοικία μάνα ψέλνει συχνά τα ανήλικα για να τα νουθετήσει. Έχω μάθει πλέον το ρεπερτόριο. Μόλις φτάσει στην φράση : Τι νομίζετε εγώ πάω για δουλειά γιατί μου αρέσει; Ξέρω, έχουμε ακόμα 2 ώρες μονόλογο. Επιλέγω βινύλιο '80ς , κάτι σε Manilla Road , Shock Paris και αναπολώ. Στην προηγούμενη πολυκατοικία είχαμε εκκωφαντικό ερωτικό ρεπερτόριο σε ώρες μεταμεσονύκτιες που οι αντμίνς θα με κόψουν για τις περιγραφές. Ευτυχώς δεν συνέβαινε κάθε βράδυ. Μια φορά βγήκαμε οι μισοί στα μπαλκόνια του ακάλυπτου κοιτιόμασταν αι απορούσαμε. Μιλάμε για πολλά db. Υποθέτω, εξ' αιτίας τούτου δεν μου έκαναν ποτέ παρατήρηση για τις φορές που μελετούσα με τον λαμπάτο και τα 2Χ12 σε εντάσεις χορταστικές για το δυαράκι.
  2. +1.000.000 likes Θα έβαζα και καρδούλες αλλά επειδίς δεν έχομε πιεί ούτε ένα τσίπουρο μαζί, φοβούμαι πως θα παρεξηγηθώ. :)
  3. Προφανώς μιλάω για το εμφανισιακό κομμάτι Καναδυό φορές μπήκα στον πειρασμό, αλλά όπως προαναφέρθηκε η ασφάλεια της LP με κέρδισε.
  4. Μιλάμε για metal to the core Urghhhhh yeahhhhh Μιλάω για πάρτη μου. Έχω Flying V έχω Explorer , σε πρόβες τις χρησιμοποιώ αλλά στα live έπαιζα με Gibson Les Paul. Σας συμβαίνει και εσάς; Είμαι καλά γιατρέ μου;
  5. Στα σοβαρά τώρα, στις αγγελίες υπάρχουν μερικά πλήκτρα ιδιαίτερα. Ως έγχορδος καμιά φορά χαζεύω για οφθαλμόλουτρο.
  6. με μόνο όρο να βγει το προϊόν με πλήκτρα σε δυο εκδόσεις. Σε κίτρινο χρώμα και οσμή τσιγαρίλας ή σε Πέρλα και τα τέσσερα ακραία (με επιλογή του πελάτη η πλευρά) με κάψιμο από σιγκαρίλος.
  7. Πέννες -Που τις αποθηκεύετε; Σε παλαιές ταμπακιέρες- συσκευασίες, σώνονταν τα σιγαρέτα και τα πουράκια, ευθύς γέμιζαν με πένες.
  8. Έχετε πάρει χαμπάρι πως τα θέματα : Τι μουσική ακούτε τώρα και λοιπά ίσως είναι αφορμή για πρόστιμα. Παρακαλώ οι αδμινιστρατόρες να συμμορφωθούν με τας διατάξεις και να ισχύσει η μόρφωση της ποσόστωσης. Για κάθε ξενόγλωσσο τρεις γκαραγκούνες ζβαρνιάρες και για σιγουριά πετάμε και έναν Μενούση και έναν Μπιρμπίλη.
  9. Ωραία τα ζουμάκια. Μπαίνουν και τσέπη. Ευχαριστώωωω. Όσο για το Antelope ZenQ , δεν το γνώριζα , σε δεύτερη φάση νομίζω θα ξαναρίξω μια ματιά.
  10. Ότι γράφει ο τίτλος. Δυο οργανοπαίκτες. Με το έγχορδο του ο καθένας. Τα όργανα έχουν τους μαγνήτες τους αλλά έχουμε και τα μικρόφωνα. Το ζητούμενο : Να ηχογραφούμε τις πρόβες - μελέτη - δοκιμές, αν κάτι βγήκε στο παίξιμο ενδιαφέρον. Στο σπίτι Σε laptop Να χωράει ο εξοπλισμός σε τσαντούλα . Ρίχτε ιδέες. ΥΓ. Το editing σε αυτή την φάση από αδιάφορο έως άχρηστο.
  11. Νομίζω περί αυτού πρόκειται. Σιγά μην κάηκαν για την ελληνική δημιουργία.
  12. Ήθελα να γράψω αυτό : .....το ελάχιστο ποσοστό εκτέλεσης ελληνόφωνων τραγουδιών ή ορχηστρικής μουσικής απόδοσης ελληνόφωνων τραγουδιών δεν μπορεί να είναι κατώτερο του σαράντα πέντε τοις εκατό (45%) του συνόλου των εκτελούμενων μουσικών έργων... Δηλαδή.....η τράπ η χορευτική ραπ & ποπ και τα παρακλάδια τους (ως ελληνόφωνα) θα είναι μια χαρά, αλλά η μουσική που έγραψαν και διακρίθηκαν άλλοι Έλληνες αλλά δεν είναι ελληνόφωνη στην πυρά , εννοώ στα πρόστιμα. Ε ρε γλέντια , θα ξαναζήσουμε εποχές ΣΑΜΓΟΥΕΡ ΙΝ ΤΑΪΜ ΑΪΡΟΝ ΜΕΪΝΤΕΝ και Παπαθεμελή στο κορμί μου ένας ναύτης αμελεί. Αλλά νομίζω κάτι πρέπει να παίζει με χασούρα λόγω χρήσης Youtube και πάει λέγοντας. Ας μας φωτίσει κανένας που ξέρει πως και γιατί προέκυψε.
  13. Η συγκεκριμένη εκτέλεση πλήρης. Την πρώτη φορά που το άκουσα έπαθα.
  14. Βασικά, πρέπει να τον συλλάβει η Μουσική Αστυνομία
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου