Προς το περιεχόμενο

Bora

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Bora

  1. Bora

    Εκδόσεις Cubase

    STEINBERG CUBASE 5 ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.
  2. Bora

    PCIe x1 σε PCIe 16x???

    UAD-2 Key System Features: High-bandwidth x1 PCI Express (PCIe) card (can be used in x1/x4/x8 and x16 slots, PCIe 2.0 compatible) Αυτο είναι απο το επισημο site της Universal Audio για την UAD-2... http://www.uaudio.com/products/uad/uad2quadomni/index.html
  3. Bora

    PCIe x1 σε PCIe 16x???

    Οταν εταιριες οπως η Universal Audio λεει οτι μπορουμε να χρησιμοποιησουμε μεχρι και 4 UAD-2 PCIe x1 σε ενα PC ή καρτες ηχου οπως RME MADI HSDPe που υποστηριζουν σε ενα PC μεχρι και 3 καρτες και τετοια mobo δεν υπαρχουν στην αγορα πως θα γινει αυτο? ΜΟΒΟ με πανω απο 3 PCIe x 1 δεν εχω βρει. Μονο ΜΟΒΟ με FULL SLOT PCIe x16. ?????
  4. Βλεπω στα καινουργια ΜΟΒΟ των εταιριων και κυριως στα Professional MOBO οτι ολα τα slot ειναι PCIe x 16 και χωρις να υπαρχει θυρα για PCIe x 1, ενω οι καινουργιες καρτες ηχου και καρτες DSP ειναι PCIe x1. Εδω ερχεται η ερώτηση? Καρτες ηχου και καρτες DSP PCIe x1 ταιριαζουν στα slot των MOBO σε PCIe x 16?? Αν ναι λειτουργουν σωστα και χωρις κανενα προβλημα??? Thanks!!!!
  5. Μολις καταλαβα οτι τα 2 dual preamp που εχω γραψει παραπανω ειναι διαφορετικα γιατί το Universal Audio ειναι TUBE. Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η διαφορα στο ηχο μεταξυ tube και της αλλης προενισχυσης?? Αλλες προτασεις για dual preamp!!! Thanks!!!!
  6. Ποιο Dual Preamp προτεινετε και γιατί??? Αλλες προτασεις μεχρι 2500 euro?? Thanks!!!!!
  7. Τι γνώμη έχετε για το νέο Workstation της KORG?
  8. Για φωνή και ακουστικά οργανα ενδιαφερομαι μόνο
  9. Neuman TLM49 ή Neuman U87i Ποια η γνώμη σας? Τι να προτιμήσω και γιατί? Thanks!!!!
  10. Avalon VT 737 SP vs Universal Audio Solo/110 Ποιον προτιμάτε και γιατί? Thanks!!!!!!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου