Προς το περιεχόμενο

delaytor

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από delaytor

  1. Αγαπητοί Φίλοι καταρχήν χαιρετώ.

    Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο KEYBOARD της τάξεως των 500 - 600 ευρώ για χρήση ελληνικής λαικής μουσικής. Ξεκαθαρίζω ότι είμαι ασχετος με τα πλήκτρα - παίζω κιθάρα και επειδή παρακολουθώ μερικά χρόνια το φόρουμ, είπα να θέσω το ερωτημα μου.

    Υπάρχει κάτι στα χρήματα που αναφέρω? αυτά τι γίνεται έχουν φορητές μνήμες με ελληνικούς ήχους και ρυθμούς? Αυτές οι μνήμες βρίσκονται έυκολα και οικονομικά? Δυστυχώς δυο φιλοι μου πληκτράδες δεν μπορεσαν να με κατατοπίσουν.

    Βάζω ανωτατο όριο τα 600 ευρώ επειδή πρόκειται να το κάνω δώρο.

    Ευχαρηστώ εκ των προτέρων και ελπίζω να μην σας κούρασα. :)

  2. Αγαπητοί συμφορουμίτες γεια σας.

    Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να κουρδίσω ένα ακορντεόν (VICTORIA)?

     

    Το όργανο  επίσης έχει κάποιο midi input και όταν αγοράστηκε μου έδωσαν μαζί και ένα μίνι πολυεφέ το οποίο όμως έχει τροφοδοτικό τύπου που δεν έχω ξαναδεί και φυσικά δεν δουλέυει.

     

    Ευχαρηστώ, Νίκος. :)

  3. Παιδια γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για αγορα καρτας ηχου εως 150 ευρω. ο υπολογιστης εχει τα ακολουθα χαρακτηριστικα : AMD ATHLON 64x2 DUAL CORE 5200+, 2,71 GHZ, 1.87 G RAM.  και τον εχω μολις ενα μηνα.

     

    Ενδιαφερομαι για απλη ηχογραφηση κιθαρας (ηλεκτρικης με πεταλακια και ενισχυτη) και φωνης με το q base καθως και χρηση midi keyboard. Δεν εχω τρελες απαιτησεις.

    ο υπολογιστης ειναι σταθερος και δεν προκειται να παρω λαπτοπ.

    Δεν ξερω αν πρεπει να κινηθω σε εξωτερικη η εσωτερικη.

    Υπαρχει καποιος που να εχει εμπηρεια και να δωσει καποια ιδεα χωρις βεβαια να ξεφυγουμε απο το θεμα και χωρις να αρχισουμε τις ΄΄κοντρες΄΄ μεταξυ εταιρειων, τυπων καρτων κτλπ. ?

    Ευχαρηστω προκαταβολικα για τον χρονο σας.

  4. Τελικα θα ψαξω για το dual lock. Νομιζω οτι ο αρχηγος (σουπερφανκ) εχει δικιο ;) ;)

     

    Πατριωτη Σπυρο.... σημερα ειδα στην οικοδομη ενα ειδος τσερκιου πιο ''κομψου'' το οποιο δεν ειναι διατρητο, εχει μαυρο χρωμα και νομιζω οτι θα ταιριαζει και με την ..παντοφλα σου!... :) :)

     

    Σας ευχαρηστω ολους οσους κανατε τον κοπο να απαντησετε! :) :)

  5. Αγαπητοί φιλοι γεια σας, μηπως γνωριζει καποιος που μπορω να βρω στην Αθηνα (κεντρο) ΄΄σκρατς΄΄ για να σταθεροποιησω τα πεταλακια μου πανω στην σανιδα/θηκη τους. Εχετε να προτεινετε κατι αλλο περα του σκρατς?

     

    Ευχαρηστω προκαταβολικα, Νικος :)

  6. Φίλοι γεια σας! Ήθελα ναρωτήσω αν ξέρετε κάποιο site,  οποιαδηποτε πληροφορία για την ύπαρξηTAP ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΙΑ DELAY ΠΕΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ MARSHALL (ECHOHEAD). ΄

     

    Πέρα από την περιέργεια σκέφτομαι ότι χρειάζομαι κάτι τέτοιο. Το πετάλι διαθέτει υποδοχή , υπάρχει περίπτωση να δουλέψει με άλλο ''ταπ''?  Ξέρει κανείς τιμή?

     

    Ευχαρηστώ :)

  7. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ  SE ΜΠΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ? ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ LE (ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ).

     

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΑ ΠΑΡΩ (USED).

     

    EΠΙΣΗΣ ΤΑ 2 ΠΕΝΤΑΛ ΤΗΣ ''ΣΕ''  ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΣΑΝ VOLUME ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕ Ή ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΗΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΕΦΕ?

     

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ...  ::)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου