Προς το περιεχόμενο

Wickman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    73
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Wickman

0

Φήμη

  1. το ειχα στο παρελθον. Δεν ξετρελαθηκα ομως. Ειχε ομως οπως ακριβως το λες καθαρο και αχρωματιστο ηχο. Μηπως κατι τετοιο ειναι αυτο που ψαχνω? http://www.thomann.de/gr/bbe_bmaxt.htm
  2. Εχω ενισχυταρα SWR 350W με professional DI. Θελω καλυτερο ηχο. Πιο γεματο και σφιχτο που να μην μου παραμορφωνει στις πολυ μεγαλες εντασεις. Ενα καναλι μου αρκει. Τον ενισχυτη μου παντα τον κουβαλαω στα live. Οποτε μαλλον χρειαζομαι παραμετροποιησιμο προενισχυτη καλης ποιοτητας. Nikoubis ακουω τις ιδεες σου αν σε βοηθησα!
  3. Πανω στον ενισχυτη θα το εχω. Για το κουβαλημα δεν υπαρχει προβλημα. Ξερω οτι απο το Avalon θα παρω μονο καθαρο ηχο αριστης ποιοτητας,αλλα σιγουρα θα ηθελα να ειχε και τα μπασο-μεσαιο-πριμα του για να τα πειραζω. Καμια αλλη επιλογη υπαρχει?
  4. Διαθετω εως και 500 ευρω για αγορα DI με preamp. Εχω στα υποψιν μου το Avalon U5. Βασικα το θελω για τα live αλλα και για studio αν ποτε χρειαστει. Καμια αλλη προταση δοκιμασμενη? Το Avalon U5 δεν το εχω δοκιμασει απλα εχω διαβασει τα καλυτερα.
  5. Σε ολους τους χωρους το ιδιο κανει. Service θα παει...
  6. Η μπαταρια σιγουρα δεν φταιει καθοτι την αλλαξα με καινουρια και συνεχιζει το ιδιο προβλημα. Σε active λειτουργια ποτε δεν αφηνω το καλωδιο καρφωμενο στο βυσμαγιατι ξερω οτι τρωει την μπαταρια. Οποτε μαλλον σε μαστορα θα το παω και βλεπουμε...
  7. Εχω ενα Warwick Corvette και ακουω φυσημα οταν το βαζω σε active mode ενω σε passive χανεται. Ειδικα στο ποτενσιομετρο για τα πριμα ο θορυβος γινεται πιο οξυς κ πιο εντονος. Στο κυκλωμα που ανοιξα για να δω στο ποτενσιομετρο των μπασων εχει γειωση ενω στα πριμα κ στα μεσαια δεν βλεπω καποια γειωση. Παιζει να φταιει αυτο? Τι αλλο να κοιταξω?
  8. Thanks φιλε μου! Εφταιγε το saddle δεν πατουσε σωστα!
  9. Εχω ενα ηλεκτρακουστικο μπασο κ μου παρουσιασε απο χθες το εξης προβλημα. Ολες οι χορδες εκτος απο την Μι βγαζουν ψοφια ενταση. Αλλαξα μπαταρια αλλα τιποτα δεν αλλαξε. Ξανακουμπωσα τα καλωδιακια καθως και εσφιξα το jack αλλα παπαλα. Οι κολλησεις ολες ειναι οκ. Σχεδον τερμα να βαλω την ενταση του ενισχυτη οι τρεις χορδες ακουγονται χαμηλα ενω η μι κανονικοτατα. Καμια ιδεα παιδες;
  10. το στρωσα το οργανακι! πιαστηκα σημερα μαζι του με ορεξη και υπομονη. ψαξιμο στο ιντερνετ, λιγο την βεργα, λιγο το υψος των χορδων και των μαγνητων, το intonation και το μπασακι απεκτησε χαρακτηρα!
  11. Σημερα περασα καινουριες χορδες Dean Markley και η γεφυρα που εβαλα ειναι αυτη http://www.fullcontacthardware.com/fch-4-string-bass-bridge.htm Μηπως να ρυθμισω το truss rod?
  12. Σχεδον 1 μηνα το εχω καινουριο το πηρα! Ποτε να προλαβουν να φθαρουν τα ταστα ή να παρει κλιση το μπρατσο?
  13. Εχω ενα Squier VM Jazz. Του εχω αλλαξει την γεφυρα και του χαμηλωσα τις χορδες αλλα τριζουν τωρα. Δεν τις εχω πολυ κατω αλλα σε ενα υψος που με βολευει απο οτι ηταν το εργοστασιακο. Τι αλλο πρεπει να ρυθμισω για να κρατησω αυτο το χαμηλω υψος ωστε να μην τασταρουν οι χορδες?
  14. ολα οκ τωρα :) το trussrod ηθελε σφιξιμο! παιζει να εγινε αυτο απο την αλλαγη της θερμοκρασιας που ανεβηκε?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου