Προς το περιεχόμενο

kourt71724

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    It
  • Τόπος
    Attiki

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kourt71724

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σίγουρα και εγω με την πρώτη ευκαιρία θα πάω test. Απλά μετά τον line6 γενικά φοβάμαι με τους ss. Τον yamaha δεν τον ήξερα καν. Θα αρχίσω να ψάχνω και εκεί.
  2. Αν καταφέρω να πουλήσω τον line 6 θα φτάσω 500 αλλιώς 350. Η αλήθεια είναι ότι λάμπα ήθελα αλλά γενικά θα παίζω σε μέτρια και χαμηλή ένταση και από όσο ξέρω η λάμπα θέλει λίγο το γκάζι της.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια Gibson Les Paul Studio πάνω σε έναν line 6 spider iii 75w εδώ και μερικά χρόνια. Στην αρχή αρκετά ευχαριστημένος μιας και καλύτερος amp από έναν samic που ξεκίνησα. Όσο περνούσε ο χρόνος και έφτανα σε ένα καλό επίπεδο άρχισε να μην μου αρέσει καθόλου ο ήχος μου. Τα μουσικά μου παιξιματα είναι σε blues, jazz, classic rock και καμιά φορά βρομουλα για τον χαβαλέ. Ένας φίλος πρόσφατα πήρε έναν fender champion 20 και ο ήχος του μου άρεσε πάρα πολύ. Αν και αυτός ss μου φάνηκε αρκετά πιο ζεστός και όμορφος από τον line 6 που έχω. Αποφάσισα λοιπόν οτι είναι καιρός να πάω σε κάτι άλλο. Στο μυαλό μου έχω τον fender σε 20 η 40, boss katana. Αν έχετε κάτι να προτείνετε θα ήμουν υπόχρεος.
  4. η vox tonelab se εχει καλους ηχους για Rock και Lead; Και κατι αλλο spimav_z ποσο πουλαε την Gt - 8; Απαντησε σε pm αν θες.
  5. Είμαι σχετικά καινούργιος. Παίζω 4 χρόνια και έχω μια Gibson Lp standard. Ο ενισχυτής είναι ένα μεγάλο θέμα αφού πραγματικά δεν έχω κάποιον καλό. Μαζί με την αγορά πεταλιερας σκάφτομαι για έναν λαμπατο. Αν έχετε κάποιον καλό συνδυασμό ακούω προτάσεις.
  6. Καλησπέρα παιδιά. ;D Τώρα τελευταία σκάφτομαι να αγοράσω μια καινούργια πεταλιερα. Το παίξιμο μου είναι από Rock ( Zeppelin, Gallagher, Hendrix κλπ) και Soft Metal. Σκάφτομαι να πάρω την Boss gt-10. Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας αλλά και αν αξίζει περισσότερο μια midi πεταλιερα. (που κατά την γνώμη μου πιστεύω ότι αξίζει γιατί πρέπει να κάνει απίστευτους ήχους.) Αλλά στο θέμα του Midi είμαι άσχετος. Αν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήταν πολύ ευγενικό και καλοδεχούμενο. :) Επίσης αν ξέρετε κάποιο Site που μπορώ να βρω πως θα πετυχω ήχους από διάφορα συγκροτήματα και τραγούδια τους όπως πχ το solo του stairway to heaven. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου