Προς το περιεχόμενο

blearyeyed

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Athens

Συμμετοχή blearyeyed

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ παιδιά,μάλλον θα πάρω την M-Audio Fast Track Pro :P
  2. Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα ήχου για να ηχογραφήσω κιθάρα,και είμαι μεταξύ αυτών των 2,πια πιστεύετε ότι κάνει καλύτερα την δουλειά? Η προτείνεται μου κάποια άλλη στα ίδια λεφτά περίπου. http://www.thomann.de/gr/maudio_fast_track_pro.htm http://www.thomann.de/gr/tascam_us122mk2.htm Ευχαριστώ εκ τον προτερων :) ;)
  3. Dunlop Jazz III μαύρες,ξεγελάστηκα και πήρα καμια εικοσαριά κόκκινες,αλήθεια,πια είναι η διαφορα τους στο υλικό??
  4. Παδιά θα πω εγώ κάτι και ελπίζω να σταματήσουμε εδώ,έκανα λάθος που έγραψα "ψάχνουμε τρόπους" και όχι ψάχνω "myspace" η τηλ,και δεν θεωρώ ότι είναι λάθος να ζητήσεις "myspace" κάποιου διοργανωτή (γνώμη μου). Ο Νικόλας είπε πολύ σωστά πράγματα,ο τρόπος του όμως δεν ήταν και ο καλύτερος.Πιστεύω το λύσαμε το θέμα,πραγματικά....αντί να λύσουμε ένα θέμα,δημιουργούμε αλλα..
  5. αν χρειαστώ συγκεκριμένες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ερωτήματα (μη κοιτάς μονο το topic Νικόλα,δες και την ερώτηση),θα φτιάξω ένα δικό μου φόρουμ (όχι δημόσιο),να περνώ συγκεκριμένες απαντήσεις και να βοηθούμαι εύκολα και γρήγορα.
  6. Ευχαριστώ και όλους τους άλλους,η πληροφορίες σας είναι πραγματικά χρήσιμες,αλλα ψάχνω για συγκεκριμένα πράγματα παιδιά,ένα myspace η τηλ
  7. s euharistw UniversalPulse,vrika kai to www.myspace.com/magicpotionpromotions,ξέρετε κάποιον άλλον?
  8. συμφωνώ ότι έγραψε κάποια σωστά πράγματα,τα έχουμε κάνει και τα ξέρουμε,ρώτησα ένα πράγμα συγκεκριμένο,για το οποιο δε πήρα απάντηση.
  9. φιλε Νικόλα καλά,περίμενα να σκάσουν κάποια αστεία αλλα όχι και τέτοια,φιλε μ δε με βοήθησες καθόλου, μ αυτά που μου είπες,αλλα έσκασα στα γέλια,τέλος πάντων ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις τουλάχιστον,ας είναι και μαλακίες,γελάσαμε,thanks φιλε ;) αν ξέρετε κάποιον που κανονίζει live,και ξέρετε τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί του,τηλ,myspace,πείτε μου.Από την άλλη αν έχετε και αλλα αστεία να πείτε,πείτε τα και αυτά να γελάσουμε :)
  10. Παιδιά,πείτε μας τρόπους να κλείσουμε εύκολα live σε club τις Αθηνας.Αν ξέρετε κάποιο myspace κάποιου που διοργανώνει live. Είμαστε heavy metal συγκρότημα. Ευχαριστούμε. :)
  11. παιδιά έχω μια κάρτα ήχου creative sound blaster NX2 USB,και θέλω να αγοράσω ένα DI BOX για να ηχογραφήσω τι κιθάρα,πιο να διαλέξω?
  12. EMG 81-85 Kerry King Set,with 20db booster..all you need
  13. με ικανοποίησε όταν το άκουσα,απλός σκέφτομαι να το πουλήσω για να πάρω κάτι καλύτερο,ευχαριστώ :)
  14. Παιδιά τι γνώμη έχετε για το Dr. Distorto τις Line 6,το πήρα 120 euro και πολύ μου λένε ότι δεν αξίζει τα λεφτά..
  15. έχεις δίκαιο,το πρόβλημα λύθηκε,ευραριστω! =)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου