Προς το περιεχόμενο

arkoudakias

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    23
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή arkoudakias

0

Φήμη

  1. Μπορεις επισης να δεις και τα Korg SP500 η Korg SP250!!Βεβαια θα σου προτεινα να πας να δοκιμασεις καποια απο τα οποια θα διαλέξεις,για να δεις αυτο που σου ταιριαζει πιο πολυ!Δες ομως να εχει βαρυκεντρισμενα(weighted) πληκτρα,και οχι semiweighted.Δεν ειναι το ιδιο καθως διαφερουν ως προς το βάρος!Ελπιζω να σε βοηθησα!
  2. Εννοειται αυτο φιλε μου...Βαλε το songplay mode και επιλεξε ενα midifile σε καθε sequenser.Μια χαρα παιζουν και μπορεις και να παιξεις απο πανω,να αλλαξεις τα tracks (τα οργανα) και να βαλεις και εφε!
  3. Να ρωτησω ρε παιδια,οταν δηλαδη εχεις σκληρο δισκο ειναι απο την αρχη φορτωμενα τα δειγματα και χρησιμοποιεις οποιο θες οταν το ανοιγεις το οργανο?Αξίζει να αγορασει καποιος δισκο?
  4. Σωστος..και το tr ειναι σιγουρα καλυτερο και απο mo6 η το guno g..και με τεραστειες "τριτονικες" βιβλιοθηκες ηχων.. ;D ;D ;D
  5. Φταει το προγραμμα σου.Βρες αλλο σιντι,και εγω ειχα καποτε αυτο το προβλημα.Αφου στο κανει σε ολα τα midi controllers τοτε φταιει το προγραμμα!
  6. Ειναι υποκειμενικο το θεμα παιδια!!Ενταξει καποια πληκτρα εχουν διαφορα στην ποιοτητα,αλλα ειναι οντως θεμα συνηθειας.. Υ.Γ.:Pliktra1234 ειμαι ο Tzimis..Oποιος καταλαβε καταλαβε! ;) ;) ;)
  7. Εννοειται αυτο και ισχυει με ολα τα οργανα,οχι μονο τα συνθια!
  8. Ετσι ειναι..το στελνεις Γερμανια το korg.Το θεμα ειναι οτι εχει καλη τιμη,και εχουν ακομα και την EXB καρτα.Αλλα μνημες δεν βρισκεις πουθενα..
  9. Το m3 μπορει να εχει 2πλασια τιμη απο το m50 αλλα εχει τετραπλασια πλασια πραγματα τουλαχιστον(sampling,karma,παιρνει radias,equaliser αντι για knobs)..Εχει πραγματικα απεριοριστες δυνατοτητες.. Και λιγο δυσκολο να βγει κατι για το 50αρι απο αποψη επεκτασης η sampling..
  10. Παρε το βιβλιο με τις κλιμακες για 2 χερια(1 οκταβα στην αρχη και μετα για 2),και πολυ καλο ειναι και το Hanon,για ασκησεις και στα 2 χερια ταυτοχρονα(παντα χωριστα πρωτα το διαβασμα).Ειναι και τα 2 για τεχνικη οποτε θα σου φανουν πολυ χρησιμα εαν θελεις να αρχισουν να τρεχουν ξανα τα δαχτυλα σου.Τωρα αν δεν θες να εμβαθυνεις τοσο πολυ μπορεις να αγορασεις καποιο βιβλιο με ελληνικες παρτιρουρες,αν και θα σου προτεινα κατι για τεχνικη κυριως!Καλη επανενταξη..
  11. Μπορεις να μου στειλεις καμια σελιδα που να ειναι φερεγγυα?Εσυ τις μνημουλες τις αγορασες απο το ιντερνετ,η εχεις καποιο γνωστο που τις εχει παρει απο κει?
  12. Τις μνημες δεν τις βρισκεις καινουριες στην Ελλαδα..πως γινεται ,μεταχειρισμενες η με παραγγελια απο ιντερνετ,αλλα ποσο 8α κοστισει?
  13. Κι εγω ενδιαφερομαι,αν και 8ελω να δω μια φωτογραφια πρωτα..
  14. Σωστη η παρατηρηση...ειδικα για το,οι ηχοι του m06 δεν συγκρινονται με του mm6...
  15. Τον ξερεις και συ τον Παναγοπουλο?Μορφη και κανει και καλες τιμες!Αν και λιγοι τον ξερουν λογω της τοποθεσιας του μαγαζιου βεβαια..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου