Προς το περιεχόμενο

filmmusic

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  62
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

2 Neutral

Σχετικά με τον filmmusic

 • Rank
  Musician

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

243 προβολές προφίλ
 1. Θα δω όταν πάρω το Keyboard. ΘΑ έχει λιγότερο δηλ. η κάρτα ήχου ε; Απ'ότι θυμάμαι στον παλιό υπολογιστή και την κάρτα ήχου Soundblaster που είχα, ήταν 39.
 2. τώρα έβαλα το Nuendo 4. Αυτό μου δείχνει. Άρα, έβαλε μόνο του έναν ASIO driver. Έκανα και πρόβα με 2 VSTs και έπαιζαν μια χαρά. (ακόμα δεν έχω πάρει το keyboard)
 3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.. Τι μπέρδεμα αυτή η τεχνολογία...
 4. Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι άλλο, για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα: Σε Windows x64 πρέπει να εγκαταστήσω μόνο DAW (στην προκειμένη περίπτωση το Nuendo) x64 ή μπορεί και 32;
 5. Δεν έχω βάλει ακόμα το Nuendo. Προς το παρόν δοκιμάζω τα VSTs σε standalone.
 6. Όχι. Παίζουν τα VST χωρίς asio. Και ταυτόχρονα ακούω και ήχο από άλλα προγράμματα (ενώ με το asio4all δεν άκουγα)
 7. Καλησπέρα. Επειδή όπως έχετε καταλάβει και από άλλα νήματα, είμαι λίγο άσχετος με τα τεχνολογικά θέματα. Έχω σε standalone (προς το παρόν) δύο VSTs. Το Kontakt και το Kompakt (από την Eastwest Quantum Leap library). Το μεν ένα μετράει το Latency σε samples και το άλλο σε ms. Φαντάζομαι όταν φτιάξω ένα κομμάτι και θέλω να χρησιμοποιήσω και τα 2 αυτά VSts το latency θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο, σωστά; Άρα, πως θα κάνω τις μετατροπές; Ή όταν τα φορτώσω στο Nuendo, το latency θα ρυθμιστεί από κει για όλα; Έχω καιρό να γράψω μουσική, και μόλις πήρ
 8. ναι, αυτό θα ήταν το ιδανικό αλλά δεν είμαι δυστυχώς Αθήνα.
 9. ναι, τώρα που το είπατε, κοιτάω κριτικές και όλες είναι αρκετά καλές. Το μόνο μειονέκτημα είναι που είναι θορυβώδη τα πλήκτρα που βλέπω σε κάτι βίντεο, αλλά μάλλον αυτό ισχύει για τα περισσότερα midi keyboards. Νομίζω και το M-Audio που έχω το ίδιο είναι ως προς αυτό.
 10. Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα midi keyboard με 49 πλήκτρα, μέχρι 100 ευρώ. Υπάρχουν γνώμες για το τί είναι καλό στην αγορά; https://www.skroutz.gr/c/901/mousikos-eksoplismos-ypologist/f/640334/Midi-Keyboard.html?keyphrase=49&o=midi+keyboard+49&order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=150.001 Έχω ήδη το M-Audio Keystation 88, αλλά ήθελα κάτι μικρότερο καθώς όπως είπα σε άλλο νήμα, είμαι αναπληρωτής και μετακινούμαι συνέχεια. Σκεφτόμουν αυτό: https://www.m-audio.com/keystation-49-mk3 αλλά κοιτάω κάποια reviews και με έχουν φοβίσει λ
 11. Δεν ξέρω τίποτα από Mac δυστυχώς και δε θα'θελα να αρχίσω από το μηδέν πάλι μέχρι να τα μάθω τα "κατατόπια". Σ'ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
 12. Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Επιτέλους, μετά από ώρες ψαξίματος, φαίνεται να λειτουργεί αυτό. (αν και λίγο μου κολλάει το VST μερικές φορές. Βέβαια δεν ήξερα και τί επιλογές πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα)
 13. 7 χρόνια μετά και ανασύρω το θέμα πάλι (μέχρι να πάρω καινούργια κάρτα ήχου). Τελικά δεν υπάρχει λύση για το να ακούω ήχο από άλλα προγράμματα ταυτόχρονα με χρήση asio4all; Έχω ξετικάρει το "allow applications to take exclusive control of this device" στα ηχεία μου, όπως είδα σε ξένα φόρουμ και έχω βάλει και τα ίδια Hz. Έχω βάλει και έναν asio multiclient driver, τίποτα!!
 14. Να'στε καλά! Ευχαριστώ που διαθέσατε χρόνο να ακούσετε κομμάτια μου!
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.