Προς το περιεχόμενο

-FOIVOS-

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή -FOIVOS-

0

Φήμη

  1. πολυ σωστα. Η ιδια η μουσικη ειναι ναρκωτικο και δεν χρειαζεται τιποτα αλλο.
  2. ακριβως η καλυτερη λυση αν θες higain ηχο. υστερει σε καθαρα αλλα ειναι αξιοπρεπεστατα. ξερεις ποσες 'επαγγελματικες' παραγωγες εχουν γινει με pod? πεφτει πολυ δουλεια ομως στην ολη επεξεργασια ενος project.
  3. γενικα θα σκισει εφοσον εχει καλη βαση που εχει. ειχα ενα victoria πιο παλια και με τρελαινε με overdrive παιγμενο ξερεις.. max level πατημενο μηδεν gain. τωρα χρησιμοποιω ενα mayer και ενα maxon.
  4. μπραβο για ολα. Με χαροποιουν ιδιαιτερα τετοιες δραστηριοτητες. πολυ ωραιος αυθεντικος tweed ηχος φανταζομαι θα παιζει φανταστικα με stomp boxes
  5. ακριβως. αν θες καλυτερα distortion πας σε pod αν παλι overdrive πραγματα και καλυτερα εφφε πας σε vox.
  6. -FOIVOS-

    Red Baron με τη London Jazz Orchestra

    αψογο! εχεις το mood και την αποψη που χρειαζεται στο συγκεκριμενο υφος.
  7. -FOIVOS-

    Steve Vai Tender Surrender clip by ex

    Εξαιρετικο παιξιμο αγαπητε!! Φαινεται οτι τον μελετησες πολυ, Απο τα καλυτερα παιξιματα Steve Vai που εχω ακουσει.. αφωνος.
  8. δεν εχεις αδικο. πολλες φορες ο λαος χρειαζεται ειδωλα. ακομη και αν δεν υπαρξουν... (ατοπο) 'θα δημιουργηθουν'
  9. Σωστα τα λετε αγαπητοι, Σε λιγα χρονια η πικρη αληθεια ειναι πως δεν θα μπορεσουν οι δισκογραφικες εταιρειες να επιβιωσουν. Η βοηθεια τους στο παροντα διαστημα ειναι μικροσκοπικη ακομα και στους 'μεγαλους' καλλιτεχνες. τα χρηματα της 'επιβιωσης' βγαινουν απο την εταιρεια πνευματικων δικαιωματων και απο συναυλιες. ηδη πολλοι καλλιτεχνες στο εξωτερικο 'κυκλοφορουν' δωρεαν.
  10. -FOIVOS-

    Gibson deluxe & boogie studio 22 preamp

    Δεν ξερω αν ειναι ηχητικη αλλα oσον αφορα την αισθητικη και τη συλλεκτικοτητα του υπεροχου αυτου οργανου Δολοφονια ειναι οντως.
  11. +1 για τους μοναδικους jcm800. Γενικα μπορεις να βρεις british ηχο και σε ενα λαμπατο laney. Μου αρεσει πολυ αυτη η σχολη. το πρωτο ποστ που διαβαζω. καλως ηρθα στην ωραια παρεα σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου