Προς το περιεχόμενο

AROYLIS

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Gear List
    Fender Jazz bass '83,
    Status Graphite 6 str,
    Cort c-5 (fretless in progress)
    Yamaha B220 fretless,
    σφυρίχτρα με στραγάλι.
  • My Band(s)
    ex session player
  • Day job
    Ναυτικος πρακτορας
  • Facebook
  • Τόπος
    Ελλάδα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή AROYLIS

5

Φήμη

  1. AROYLIS

    Οδοί στον Covid 19

  2. Καλημέρα, με όλο το σεβασμό αλλά λές λάθος τις ονομασίες των ακκόρντων. Αντι για Μι #5 έχουμε Μι #9 και αντί Μι μινορε 13 ειναι απλά ένα Λα 7. Ετσι στο λέω απλα χωρίς να μπω σε περαιτέρω αρμονική ανάλυση. Καλό ειναι να ξέρουμε τις ονομασίες των συγχορδιών γιατι κάνει τη συνενόηση μας πιο εύκολη και η σωστη ονομάτιση καθορίζει και κάποιες αρμονικές λειτουργίες. Σκέψου να σου τηλεφωνούσε κάποιος φίλος για να σε ρωτήσει τα ακκόρντα του 69 και να του έλεγες αυτά που λες στο βίντεο.. Μι φαλτσορε #69 Χαμός :P Με εκτίμηση Αρης
  3. Και απο ενισχυτή να διαλέξεις σε πρωτη φάση κάτι οικονομικό. ισως κάτι απο δεύτερο χερι να συμφέρει καλύτερα. Αν πραγματικά όμως ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να μάθεις πως παίζεται το όργανο θα πρέπει να πάς σε δάσκαλο. Και κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει οριο ηλικίας αλλά θέληση. Και αυτά περι δεκαλέπτου αγκαλιά το μπάσσο αντε να το πείς στον Prestia. Ειναι σαν να λές οτι θα κάνεις δέκα λεπτα την ημέρα bodybuilding επειδη σου αρέσει ο τίτλος του Mr Olympia και τι βαράκια να αγοράσεις για να πετύχεις αυτο το σκοπό. Φιλικά πάντα και με καθε καλή πρόθεση.
  4. Καλησπέρα, θα ελεγα απο τα 2500 ευρώπουλα να διαθέσεις τα 500 για μπάσσο κι ενισχυτή και τα υπόλοιπα να τα δώσεις για μαθήματα. Το να αγοράσεις ενα μπάσσο σαν του "τάδε" μπασσίστα δε σημαίνει οτι θα παίξεις σαν κι αυτον. Καταλαβαίνω το πάθος και την ανάγκη αλλά ο ήχος ξεκινάει απο τα δάχτυλα και την εμπειρία. Σε πρώτη φάση λοιπόν θα σου έλεγα να κοιτάξεις τις αγγελείες το ΝΟΙΖ για κάποιο μπάσσο που να ειναι PJ και για αρχή ενα μικρό "μέσο" για να ακούς τον εαυτο σου. Αν έχεις το πάθος που προαναφέρεις όλα θα πάνε καλά και να πάει στο διάολο κρίση και τα παράγωγά της... Φιλικά, Αρης.
  5. Σα μουσική ιδέα ειναι καλο το κομμάτι. Η μίξη το αδικεί πάρα πολυ. Η κιθαρα ειναι ξεκούρδιστη (και ασετάριστη;) και βαλ'της ενα high pass filter. Tο μπάσσο αρκετα χαμηλά σε ένταση και ο ηχος του κάπως…(κάποια προσομοίωση εχεις βάλει που του στερεί τη βαρβατίλα). Σίγουρα μπορείς να βρείς καλύτερη λούπα τυμπάνων και γενικα να παίξεις με την ενορχήστρωση και το arrangement.
  6. 6-8 ώρες πρόβες σε σκυλάδικο και πιό παλιά που επαιζα με τουλαχιστον 5 μπάντες μου έτυχε να κανω 4 προβες σε μια μέρα. Αυτά όμως τα έκανα κάποτε. Αν η πρόβα είναι συγκροτημένη και οι μουσικοί διαβασμένοι δεν θέλει πάνω απο 2 με 4 ώρες αναλόγος τη δουλεία και το διαθέσιμο χρόνο.
  7. κατι τετοιο; http://www.thomann.de/fr/microphones_stereo.html
  8. AROYLIS

    Logic Pro X

    Ισως να περιμένουμε κάποιον επαγγελματία να κάνει τίς αναφορές του. Απλά όσο έψαξα εδω μέσα δε βρήκα τίποτα. Προς το παρών εχω μια μικρή άποψη γι αυτο το πρόγραμμα αλλά ειναι καθαρά υποκειμενική.
  9. AROYLIS

    Logic Pro X

    Δεν υποτιμώ κανεναν και ούτε εχω τέτοια πρόθεση και ουτε εχω πρόθεση και διάθεση για ιντερνετικό πλάκωμα. ΔΕΝ έχω περισσότερες πληροφορίες αυτη τη στιγμή αλλα παράλληλα δε μου αφαιρείται το δικαίωμα να μοιραστω ενα νέο που στην αρχή με ενθουσίασε όπως για παραδειγμα τους εικονικούς ντράμερς και ισως το Flex Pitch. Και ναι , εγω πριν λίγες μέρες το έμαθα γιατι δεν είχα ιντερνετ κι εδω που ειμαι βράστα Χαραλαμπε.
  10. AROYLIS

    Logic Pro X

    Δηλαδή το λινκ που παρέθεσα δε σου κάνει?
  11. AROYLIS

    Logic Pro X

    δεν ειπα οτι το εχω :) αλλα με τη τιμή που εχει θα το πάρω κάποια στιγμή. Προς το παρών δουλεύω ακόμη το 9.
  12. AROYLIS

    Logic Pro X

    Ναι, εχεις δικιο, μια ενημέρωση κάνω γιατί με μια μικρή έρευνα που έκανα στο φόρουμ δεν βρήκα κάτι σχετικό κι έτσι τόλμισα να .... .... να μοιραστώ αυτη τη χαρά μαζί σας.
  13. AROYLIS

    Logic Pro X

    http://www.apple.com/logic-pro/ την καλησπέρα μου!!! :)
  14. Ψάξε εδώ για αρχή http://www.notreble.com/buzz/2011/06/07/health-fitness-for-the-working-bassist-–-part-2-posture-posture-posture/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου