Προς το περιεχόμενο

xenyhtis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΞΑΝΘΗ

Συμμετοχή xenyhtis

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ πολύ Μανώλη.έκανα format και μετά περνούσα λάθος αρχείο.
  2. Γειά σας παιδιά.Μπορείτε να μου πείτε από που μπορώ να κατεβάσω τους εργοστασιακούς ήχους και ρυθμούς του pa2xpro.Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα παίδες.Προσπαθώ εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσω τις ρυθμίσεις για δεύτερες στο μικρόφωνο(pa2xpro),και μου βγάζει ένα βράχνιασμα στην δεύτερη φωνή. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι,Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ πολύ φίλε Σταύρο.Θα το δοκιμάσω και θα σου πώ.
  5. Καλησπέρα.Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί πρέπει να κάνω για να χρησιμοποιήσω το vocal harmony στο pa2x pro.Μήπως χρειάζεται κάποιο άλλο βύσμα μικροφώνου,και όχι το γνωστό καρφί;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Από χθές που μου ήρθε το πετάλι έχω ψάξει να βρώ απαντήσεις στην ερώτησή μου.ΜΑΛΛΟΝ από ότι κατάλαβα πρέπει να έκανα ΠΑΤΑΤΑ.Νομίζω ότι έπρεπε να αγοράσω expression pedal κιαι όχι volume pedal(bespeco VM14L).Αν είναι έτσι πέστε μου για να δω αν γίνεται να το επιστρέψω(το πήρα από artsound).
  7. Παιδιά αν ξέρει κάποιος ας μου πει πώς συνδέεται ένα πετάλι στο pa2 συγκεκριμένα, και τί ρυθμίσεις κάνουμε στο όργανο.Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει και καταλαβαίνετε,δεν έχω ιδέα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου