Προς το περιεχόμενο

dimitrismusic

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    52
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή dimitrismusic

0

Φήμη

  1. μαλλον κατι εγινε . μπαινει με αλλο user απλα δεν βλεπει την καρτα κ ξαναζηταει password για τα συνθ.θελει ψαξιμο ευχαριστω για την βοηθεια :) :) :)
  2. δλδ? δεν κατεχω τιποτα απο μακ :'( :'( :'(
  3. την καλυσπερα μου σε ολους.πηρα εναν μακ προσφατα εγκατεστησα οτι προγρ. ηθελα διαφορα συνθ/cubase κτλπ.επειδη τον μακ τον αφηνω καπου για μερικες ωρες και καταλαβα οτι καποιος μπαινει σε αυτον θεωρησα καλο να βαλω password.μολις τους εβαλα και εκανα επανεκινηση δεν δειχνει τιποτα απο ολα τα παλια αρχεια που ειχα.τη μπορει να εχει συμβει?πως μπορω να τα επαναφερω παλι?στα χρ υπαρχει μια εντολη που μπορεις να το κανεις.στα μακ ?
  4. ακουσα κ βλεπω μερικα παιδια να σκεπαζουνε τα μηχανηματα τους με διαφορα πανια κ με θηκες λογο σκονης.αξιζει η ειναι μουφα ? εσεις τα προστατευεται?
  5. την καλυσπερα μου σε ολους.εχω μια καρτα lexicon omega κ το εξης προβλημα ενω η καρτα δουλευει με 9v μπηκε κατα λαθος μετα/σης 12v.τωρα η καρτα με τον μετα/ση τον 9v δεν ανοιγει καθολου ενω με τον 12 ανοιγει αλλα δεν ακουω τιποτα καηκε? απο που μπορω να το καταλαβο?παρακαλο την βοηθεια σας.
  6. Direct monitoring. αυτο ουτε μπορω να το τσεκαπω ουτε να το ξετσεκαρω :'(
  7. monitor+mute ειναι οκ.μεσα απο το ιδιο το προγραμμα οτι γραφω το ακουω απο το εξωτερικο μηχανημα δεν μπορω
  8. επειδη ειμαι και λιγο ασχετος :o :o :o αν μπορεις να μου τα πεις λιγο πιο απλα? εχω το cubase 4.αν δεν σου κανει κοπο
  9. καλυσπερα σε ολους καταρχην.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. εχω ενα electribe-drum . ενω βλεπω οτι μεσα στο cubase ηχογραφη αυτο που παιζω δεν μπορω να το ακουσω.τι κανω λαθος?
  10. ψαχνω αυτοενισχυομενα μονιτορ ηχεια καπου στα 300ε μπορω να βρω τιποτα? απο θεσσαλονικη ομως .προτασεις?
  11. ειμαι αρχαριος και θελω να γραψω μουσικη.τωρα εχω εναν μικρο υπολογιστη με βιστα ομως επανω του.πολλοι μου ειπαν να βαλω τα ΧΡ για την δουλεια που θελω.εχω εναν τυπο που μπορει να μου κανει την δουλεια σε καλη τιμη απλα δεν ξερω τη πρεπει να εχει επανω ο πυργος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου