Προς το περιεχόμενο

Vassilis-7-

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    145
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Vassilis-7-

  1. Προσωπικά θεωρώ τα digitech τα καλύτερα πεταλακια για metal στην κατηγορία τιμής τους. Και τα hardwire και τα παλαιότερα metal Master the weapon.
  2. Tα ψηφιακα μπλιμπλικια παιζουν πολυ καλυτερα σε monitor και frfr καμπινες. Εγω παιζω το digitech gsp1101 με ενα monitor samson 12intso με tweeter και παιζει 10 φορες καλυτερα απο οταν το επαιζα ειτε με τελικο, ειτε στην λουπα ενισχυτη, ειτε με 4 cable method.
  3. Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό? Νομίζω ότι τέτοιου είδους καθημερινές πράξεις χαρακτηριζουν την κοινωνία μας. Μπορείς να υποστηρίξεις κάποιον που ελπίζει να βγάλει 2.010 ευρώ στην πλάτη ενός συνανθρωπου, μπορείς και να το καταδικάσεις σαν πράξη ανηθικη.
  4. http://atlanta.listlux.com/a,55,983479,Gibson-Explorer-Vire-Blood-moon----1000-macon.htm
  5. ok ειναι απο επεξεργαστικης ισχυος, εαν θες να μειωσεις το κοστος για λιγο μπορεις να αφησεις εκτος την aftermarket ψυχτρα. Δεν την χρειαζεται ο επεξεργαστης, η μαμα κανει καλα την δουλεια της και αθορυβα.
  6. Οσο δεν καταπαταται η προσωπικη ελευθερια του καθενος η ελευθερη επιλογη του καθενος ειναι δικαιωμα του.
  7. Το gsp1101 ειναι πραγματικα απιστευτο εργαλειο, παρομοιως και εγω το σκαλισα μετα απο καιρο, λογω αναβαθμισης στον ηχο στο σαλονι, το εστειλα direct στον denon και κελαιδησε, η απολυτη κεντα ειναι τα ir impulses.
  8. Έψαξα στο φόρουμ αλλά δυστυχώς δεν βρήκα αυτό που έχω στο μυαλό μου. Δυστυχώς για το πόδι δεν παίζει, όλα τα πολυμπριζα κτλ τα έχω κρυμμένα και δεν θέλω κάτι κάτω από τα πόδια μου στο γραφείο, ψάχνω μια Μπριζα με on-off ενσύρματο βασικά.
  9. Καλησπερα! Εχω το εξης προβλημα, εχω παρει καποια ηχεια monitor για τον υπολογιστη (m-audio) τα οποια οπως ολα τα monitor, εχουν το power on κουμπι απο πισω, ομως εκει που τα εχω δεν βολευει καθολου καθε φορα που θελω να τα αναψω να κανω αυτη την διαδικασια. Προσπαθω να βρω ενα μπριζακι με χειρισμο με καλωδιο για να το βαλω καπου να βολευει. Εχω παει σε δυο καταστηματα με ηλεκτρονικο υλικο και με κοιταζαν καλα-καλα. Επισης στο ebay που εψαχνα δεν μπορεσα να βρω κατι. Εχει καποιος καμια ιδεα?
  10. Είναι γεγονός ότι κάποια ηχεία βγάζουν έναν πιο επιθετικό ήχο. Παρόλα αυτά η καμπίνα παίζει τεράστιο ρόλο αλλά πολλές φορές μάρκες πουλάνε μόνο όνομα. Μια engl που είχε περάσει από τα χέρια μου ήταν από νοβοπαν, ούτε καν από Mdf. Οπότε για εμένα μια στιβαρή καμπίνα για αρχή και από μεγάφωνα για εμένα ev 12l ή eminence delta pro 12a που είναι το ίδιο ηχείο και celestion g12k 100
  11. Πραγματικά οι καλύτεροι μαγνήτες που έχω δοκιμάσει σε κιθάρα αλλά πανακριβοι. Γνώμη μου είναι εάν η κιθάρα αξίζει. Δωστα. Απλά να είσαι σίγουρος για την επιλογή των μαγνητών από την μεγάλη γκάμα της εταιρίας.
  12. Sad but true Ένας από τους λόγους που άρχισα να γρατζουνάω
  13. Mε οτιδηποτε επωνυμο τις αλλαξεις θα δεις μεγαλη διαφορα. Eπειδη οι ενισχυτες ειναι "αντιγραφα" peavey το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αναζητησεις στο google τι λυχνιες χρησιμοποιουν για τον αντιστοιχο peavey. Τον 6505+ στην περιπτωση σου (ή τον 5150 ΙΙ το ιδιο μοντελο ειναι.) Στο λεω επειδη οπως και να το κανεις οι χρηστες των peavey το εχουν ψαξει το ζητημα αρκετα περισσοτερο απο τους αντιστοιχους των bugera.
  14. O κωτσοβολος, το eshop, ο Γερμανος, η sony erricson. Αυτα απο brand names. Aπο καταστηματα με μουσικα οργανα δεν θα αναφερω καποιο, εξαλλου ειναι γνωστη ανα την υφηλιο η μεθοδικοτητα που δουλευουν τα μαγαζια αυτα, ο σεβασμος προς τον ανθρωπο-πελατη και γενικα ολα αυτα που εκαναν γνωστους τους Ελληνες μαγαζατορες μεχρι τα βαθη της Ασιας και της Ωκεανιας.
  15. @ Dak Exω φερει αρκετα πραγματα απο USA, στο τελωνειο, εαν ειναι απο ιδιωτη με usps(με δηλωμενη αξια χαμηλη αλλα λογικη) λιγα πραγματα. Η τελευταια kramer που ηρθε ουτε ενα μηνα πριν, για εκτελωνισμο πληρωσα ευρω. Απο εκει και περα, νομιζω οτι ebay με Users με 100% feedback και paypal ειναι αρκετα πιο paysafe απο το Ελλαδισταν. Αν μη τι αλλο, εδω μεσα την εχω πατησει εις διπλουν. (μια ο αγοραστης εξαφανιστηκε και πληρωνα μαμισιατικα σε Ελ.Τα. (τελη αποθηκευσης, διαδρομη πηγαινε, διαδρομη ελα κτλ) και αλλη μια με ενα αντικειμενο οτι να΄ναι) @Αρης Επιλογες και ρισκα ειναι αυτα. Για εμενα τα 100 ευρω που θα κοστισει λιγοτερο ειναι θεμα. Tα περι εγγυησεων δυστυχως δεν τα υπολογιζω, ετσι εχει γινει πλεον η δουλεια, μετα τους πρωτους μηνες οτι χαλασει "οφειλεται σε σφαλμα χρηστη". Περισσοτερο με ποναει, οσο χαζο και αν ακουγεται, το οτι στελνω το χρημα εκτος Ελλαδας (εκ των πραγματων θα εφευγε αλλα λεμε τωρα.)
  16. Προσωπικα ειχα προβλημα με το neck pocket και τις βιδες. Ειτε θα ανοιγα καινουργιες τρυπες για να βιδωθει ο λαιμος (και θα εκανα τον Σταυρο μου να γινουν ισια) ειτε ειχα προβλημα με το Intonation αφου με τις μαμα θεσεις βιδωνε σε διαφορετικη απο την προβλεπομενη θεση οποτε αλλαζε το scale.
  17. Δυσκολα τα πραγματα, αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ουτε καν στο ebay, τετοιος λαιμος. Ειχα και εγω παρομοιο προβλημα τελικα πουλησα τα parts (σωμα, μαγνητες, floyd κτλ) και αγορασα εκ νεου την κιθαρα.
  18. Eυχαριστω για τις αμεσες απαντησεις. @studio54 δεν το βλεπω να γινεται το ιδιο με την gsp. Ο thomann εχει διαφοτερικη φωτο μαλιστα με αλλα watt (22 εναντι του 18 watt που δινει το Αμερικανικο) @ DAK εχω στειλει ηδη email αλλα δεν εχω λαβει απαντηση, στο input δυστυχως η Αμερικανικη ειδα εχει εισοδο 100v-120v και εχει και καποια fuse replacement ratings. @The Genius Loci Mαλλον μιλας απο εμπειρια, ειδα σε ποστ οτι το εχεις το μηχανημα. Οποτε θα το δουλεψω μονο με μετασχηματιστη 220 σε 110 Volt.? Εισαι σιγουρος οτι δεν παιζει διαφορετικα? Για οικονομικους λογους θα το φερω απο Αμερικη. Μεταχειρισμενο παιζει στα 220-270 usd + επιπλεον 40usd με usps τα μεταφορικα και με αυτη την ισοτιμια euro/usd μου βγαινει περιπου 200-230 ευρω.
  19. Θελω να παραγγειλω το Digitech GSP1101 εξ αμερικης. Το θεμα ειναι τα voltage. Απ οτι ειδα, ενω εχει το κλασικο 3-pin καλωδιο τροφοδοσιας, δεν εχει καποιον ρυθμιστη για 220 volt. Εχει κανενας ιδεα εαν μπορει να γινεται αλλαγη εσωτερικα? (να εχει κανενα jumper οπως το gsp2101?) Εαν οχι, πρεπει αναγκαστικα να παω σε 220 το 110 volt ανταπτορα. Γνωριζει κανενας το κοστος για κατι τετοιο? Παραθετω και μια rear φωτο: http://cachepe.zzounds.com/media/quality,85/GSP1101_Rear-8f48e33edcb737ceeeb04971024ea84d.jpg
  20. Iσχυει το παραπανω ( tube>>>modeling ) αλλα οι modeling εχουν το μεγιστο καλο οτι μπορεις να βγαλεις απειρους ηχους. Εγω για παραδειγμα για πααααρα πολυ καιρο επαιζα metal με τον behringer lx1200h μεχρι που πηρα τον bugera (333xl) (full tube, high gain), αλλα και παλι μια στο τοσο χρησιμοποιω και τον behringer.
  21. O,τι και να κανεις μεινε σε intel, οχι amd. Χανουν αρκετα. Δες και αυτο (Σορρυ κιολας, προτεινω δικη μου αγγελια, αλλα ειναι δυνατο μηχανημα και αθορυβο, θα σε καλυψει σιγουρα(4πηρυνος με 12mb cache+8gb ram)) http://smart.noiz.gr/details.php?id=43737
  22. O 333xl ειναι φοβερη περιπτωση ενισχυτη, εχει απιστευτο γκαζι σε εντασεις δωματιου. Και οπως λεει και ο φιλος παραπανω, δεν μου το ειπαν, τον εχω.
  23. Kαι εμενα η γνωμη μου για την συγκεκριμενη καμπινα ειναι κακη, ετριζε οχι ιδιαιτερα σε ενοχλητικο βαθμο, αλλα οταν συντονιζαν τα μεγαφωνα, το καταλαβαινες σιγουρα. Επισης τα υλικα κατασκευης ειναι μπασταρδεμενα. Μια που ειχα, μετα κοπων και βασανων την ανοιξα και τα ξυλα ηταν διαφορετικα. Αλλα στην προσοψη, αλλα στην κατοψη, αλλα στο καπακι. Ρεταλια με μια λεξη. Απο την αλλη για τα χρηματα που δινεις (κοστιζει οσα τα δυο μεγαφωνα) δεν μπορεις να εχεις τρελες απαιτησεις. Βεβαια καλυτερα να το πληρωνες λιγο παραπανω και να ηταν αξιοπρεπες. Παντως για την συγκεκριμενη καμπινα πρεπει να αποδωθει δικαιοσυνη μεσα στο forum(εγω την πατησα, μην την πατησουν και αλλοι),μιας και αρκετα ποστ που διαβασα, τοσο πριν την παρω, οσο και μετα, αρκετοι επεμεναν οτι ειναι η ιδια καμπινα με την framus. Kαμια σχεση απολυτως, ενδεχομενως να εχεις τις ιδιες διαστασεις, κατα τα λοιπα ομως, καμια σχεση. Για μενα παρε την Orange.
  24. Αδερφε, μιλαω απο προσωπικη εμπειρια, η HB που ειχα ειχε διαφορετικα ξυλα για προσοψη-κατοψη-πλαινα και καπακι. Ο ορισμος τον ρεταλιων. Πως θα τους κοστιζε να τα ταιριαξουν πιο ακριβα? Οσο για τα ξυλα δεν το σχολιαζω καθολου.Εαν εσενα σου κανει το ιδιο το πεπιεσμενο χαρτι(mdf) με το birchwood παω πασο. Επισης celestion v30s made in england εχουνε περασει απο τα χερια μου και μαλιστα αρκετα προσφατα. Προσφατα δε, ενας φιλος πηρε κατι alnico και παλι made in england. Tεσπα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου