Προς το περιεχόμενο

kleinmeiner

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    377
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kleinmeiner

  1. Υπερβολικός ο πωλητής, αλλά υπερβολικός κι εσύ, βρε φίλε. Ποιος τις πουλάει καινούριες 1600, να αγοράσω 2;
  2. kleinmeiner

    Ενα περιεργο κομματι...

    Πολύ μου άρεσε, φιλαράκι. Δυνατό.
  3. Ο άνθρωπος κιθάρα ψάχνει. Λες να γουστάρει να ακούει καγκουρομπιτομουσική; ;)
  4. Ναί, αλλά προσοχή, 60Sn/40Pb και όχι το αντίστροφο. Δεν αναγράφεται πάντα η αναλογία Sn/Pb, αλλά αρκετές φορές η αναλογία Pb/Sn χωρίς να διευκρινίζεται (!).
  5. Λόγω διάχυτης αοριστίας της αντίθετης άποψης, θα δεχτώ ως ορθή την άποψη του SF :)
  6. Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα των καλωδίων που χρησιμοποιούνται προκειμέμου να γίνουν οι ενώσεις, γειώσεις κλπ στα ηλεκτρολογικά μιας (ηλεκτρικής, προφανώς) κιθάρας; Υπάρχουν καταρχάς σημαντικές διαβαθμίσεις στην ποιότητα των καλωδίων; Αν ναί, ποια ποιότητα/καλώδια να προτιμήσω; Κάποια άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβω υπόψιν μου (π.χ. διάμετρος); Μη χαλάσει το πράγμα λόγω μάπα/λάθος καλωδίων... Υ.Γ.: Δεν είμαι σίγουρος αν ο όρος "καλώδια" είναι δόκιμος, αλλα ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ :)
  7. Μετά από τόσον καιρό, θα την έχει πουλήσει κιόλας, βρε Μανώλη ;)
  8. Ή, σύμφωνα με παραπλήσιας προσέγγισης γλωσσολογική σχολή, ότι μάζεψε τα λεφτά για την κάσΤΟΜ παίζοντας τυχερά παιχνίδια όντας κωλόφαρδος σαν τον ΓΚΑΣτόνε.
  9. ΓΚΑΣΤΟΜ=CUSTOM που αγοράστηκε πάνω σε κρίση GAS (ΓΚΑΣ)
  10. Είναι. Το έχω κάνει δύο φορές. Τυχερός; Ίσως.
  11. Εγώ στη θέση σου θα έκανα αμφισβήτηση της συνδιαλλαγης στο ebay λόγω ψευδούς περιγραφής του αντικειμένου. Δεν ξέρω αν θα βγάλεις άκρη, αλλά σ´την παρέχει τη δυνατότητα το ebay (ή το paypal, δεν είμαι σίγουρος), οπότε γιατί να μην το δοκιμάσεις;
  12. Φίλε, να σου θυμίσω ότι την PRS θέλεις να την πουλήσεις; :P
  13. ???????????????? Μα...είμαστε πολλοί αυτοί που διαβάσαμε τον οδηγό σου... ;D ;D ;D
  14. Έχοντας εμβαθύνει στη ψυχολογία σου ;) , είμαι σίγουρος ότι αν πάρεις την soloist, θα σε τρώει που δεν πήρες την RR1. Πάρε την RR1.
  15. Η RR με βόλεψε περισσότερο, αλλά επειδή δεν κατάφερα να μην αισθάνομαι κάγκουρας με αυτό το πράγμα να πλαισιώνει τη μούρη μου, πήρε πόδι. Εσύ όμως δεν έχεις προφανώς τέτοιο κόλλημα,οπότε...
  16. Είχα και τις δύο.Καμία διαφορά στον ήχο απολύτως.Ούτε και στο μπράτσο. Επομένως,αποφασίζεις με μοναδικό γνώμονα την αισθητική του κάθε σχήματος.
  17. Beefy Slinky Ernie Ball και θα είσαι ΟΚ. Βέβαια μάλλον θα χρειαστεί λίγη δουλειά στα αυλάκια του nut.
  18. Κάτι αμαρτωλές μεταλλομόντες που υπονόησες ότι ετοιμαζόσουν να κάνεις, για αυτήν την τελεκαστεριά προοριζονταν; Με γειές μπάι δε ουέι!
  19. Άρη, πρόσεξε μην πέσεις στην κλασσική (πλέον) G.A.Sολούμπα "ψάχνω κιθάρα και δεν προλαβαίνω να παίξω".
  20. Εγώ πάντως στο Νιγηριανό φίλο που "ενδιαφερόταν" για την Jackson μου απάντησα ότι δεν κάνει για ρέγκε.Τό´πιασε και δεν επέμεινε ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου