Προς το περιεχόμενο

Kapony

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Kapony

0

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα για να συνδεσω στερεοφωνικα τα monitors μου με την M-audio firewire 1814 θέλει stereo καλώδια η mono. H m-audio εχει 4 ouτputs.
  2. Μου φαίνεται θα πάω για αυτά http://www.thomann.de/gr/alesis_m1_aktiv_monitor_mk_ii.htm Τα έχει ακούσει κανένας(?) διάβασα πολύ καλές κριτικές γενικότερα...
  3. Καλησπέρα, σας εύχομαι να έχετε καλές γιορτές με ΥΓΕΙΑ πάνω απ'όλα. Θέλω να αγοράσω ένα ζευγάρι monitors και θέλω μερικές έμπειρες γνώμες. Το budget μου είναι 300e, να σας πω ότι τα θέλω για σπίτι και όχι για studio. (αν παίζει κάποιο ρόλο :)) Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ Διάβασα κάπου εδώ μέσα ότι το Luthier's Choice Fretboard Conditioner της Gibson δεν συνισταται επειδή έχει lemon oil και ξερένει την ταστιέρα αν δεν κάνω λάθος και καλύτερα να βάζουμε to Dunlop 02. Ισχύει? Για ebony ταστιέρα ισχύει κάτι συγκεκριμένο? Διάβασα και κάτι για καθαρισμό της ταστιέρας με σύρμα :o κτλ μου φάνηκε λίγο επικίνδυνο :-\ εκτός αν έχει πολύ μπίχλα πάνω. Είπες όχι πολύ συχνά, κάθε πόσο καιρό περίπου κάθε τρίμηνο ας πούμε?
  5. Καλησπέρα, για το θέμα του τίτλου διάβασα αρκετα προηγούμενα threads αλλα τελικά δεν έβγαλα άκρη οπότε θα ήθελα την βοηθειά σας για το τροπο κια τα προιόντα που χρειάζομαι. 1)Τι να χτησημοποιήσω για το σώμα. 2)Τι για το fretboard(ebony). 3)Αφου γίνει ο καθαρισμος τι χρειάζομαι για σωστή συντηρηση. Αυτη έιναι η κιθάρα http://www.thomann.de/gr/esp_eclipse1ctm_ft_vbk.htm Ευχαριστώ.
  6. Καλησπέρα, πια η γνώμα σας για τις Groove tubes(όσοι τις εχετε παίξει)? Είδα οτι είναι αρκετά ακριβες σε σχέση με άλλες, πχ με ένα ζευγαρι TAD EL34 έχουν διπλάσια τιμή. Αξίζουν τα λεφτά τους? Έχω έναν einstein 50 και θέλω να αλλάξω τισ power, θα χρειαστέι να αλλάξω και τις preamp η δεν παιζει ρόλο? Ευχαριστώ.
  7. Μιλάμε για ένα Diezel Einstein 50w και θέλω λιγο να την ψάξω με λάμπες κτλ, αλλά δεν έχω ιδέα. Ξέρεις στο Bόλο κανένα που να κάνει δουλειά?
  8. Ευχαριστω, μου στελνεις σε παρακαλώ που είναι(σε PM εαν υπαρχει προβλημα) γιατι είμαι απο Βόλο. Ευχαριστώ και πάλι.
  9. Παιδιά καλησπέρα, θέλω να μου προτείνετε ενα καλό μαγαζί για service ενισχυτών στη Θεσσαλονίκη. Κάποιον που έχετε δοκιμάσει και εμπιστεύεστε. Ευχαριστώ πολυ.
  10. Ρε παιδια υπαρχει καποιος στη Ελλαδα που μπορώ να παραγγειλω αυτες τις βιδες γιατι ο thoman θα τα φερει αυτα στισ 20/3. Ειμαι απο Βόλο και πήγα σε ενα καταστημα εδώ για να τα αντικαταστήσω και δεν βρήκε πουθενά και τι μου λέει. Μου λέει να κανουμε πατέντα και να βάλουμε βίδες που είναι για κατσαβίδι. Τώρα να σας πώ ειδικός δεν είμαι αλλά ειδικός γιατί εμένα μου φένονται αυτα τραγικά. :o
  11. Την έχω 10 χρονια, ειναι του Hammett με τα skulls, την είχα παρει πιτσιρικας full πωρωμένος τότε, ουτε ηξερα τι σημαίνει grass roots. Εσυ πια είχες? Ενασ φίλος μου έχει του Hetfield. Ξεκουρδίζουν και να τις φυσηξεις!
  12. Ναι, αυτο http://www.thomann.de/gr/goeldo_sc3881_lagerbolzen.htm Χαλασε και η εσοχη εχει γινει κυκλοσ σχεδον αλλα ξεβιδώνει κανονικα ενώ δεν βιδώνει Φτανει σε ενα σημειο και μετα δεν παει αλλο. ενω απο την λεπτη E απο την κατω πλευρα ειναι οκ.
  13. Καλησπερα, εχω μια ESP Grass Roots, και εχω ενα προβλημα με τη γεφυρα. Η μια απο τισ 2 βιδες απο το floyd(μαιμου φυσικα) εχει χαλασει και δεν μπορω να ρυθμισω το υψος. Μπορω να αγορασω ενα ζευγαρι βιδες ξεχωριστα η χρεαζεται καμια αντικατασταση??? ???
  14. Παιδια τι ειναι καλυτερο να αγορασεις? Ξεχωριστα τα πεταλακια της TC που θα βγει ακριβοτερο η να παρεις το NOVA System και να σου βγει πιο φθηνα. Απο οικονομικη πλευρα σαφως συμφερει αλλα υπαρχει καπια διαφορα στην ποιοτητα του Mod της NOVA System με το Nova Modulator TC Electronic πεταλακι για παραδειγμα??
  15. Μπορεις να βαλεισ και λιγο distortion οπως κανουν οι slipknot και πολυ αλλοι...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου