Προς το περιεχόμενο

bassaddicted

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    217
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή bassaddicted

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Ωραία ιδέα και όμορφα εκτελεσμένη.
  2. Έχω παίξει με 2x10 και ένα 15άρι. Απο μόνο του είναι οκ αλλά μέσα στην μπάντα δεν μου αρέσει. Χρειάζομαι περισότερο όγκο και απλά θέλω το tweeter για να μην χάσω ψιλές συχνότητες.
  3. Καταρχην ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας. Απλά με όσες καμπίνες εχω παίξει χωρίς κόρνα, κάτι μου λείπει. Ή ακόμα οταν ήταν switchable και την έκλεινα δεν μου άρεσε ο ήχος. Τώρα για τι κόρνα μιλάω... δεν πολυ ξέρω. Οσο για τα ohm, θέλω η καμπίνα αυτή να είναι 8 έτσι ώστε να φτιάξω αργότερα αλλη μία 8άρα και να πάω στα 4 που είναι και ο ενισχυτής.
  4. Καλημέρα σε όλους. Εχω σκοπό να φτιάξω μια καμπίνα 2x12 με αυτα τα μεγάφωνα http://www.thomann.de/gr/eminence_delta_12h_16_ohm.htm . Θέλω στην καμπίνα να προσθέσω και κόρνα αλλά δεν ξέρω ποιές είναι οι κατάλληλες και γιατί. Καθώς επίσης και την συνδεσμολογία. Ευχαριστώ.
  5. Γειά χαρά σε όλους. Θέλω να δοκιμάσω αυτή την τεχνική σε μία παλιά κιθάρα μου γιατι μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα. Η ερώτηση μου είναι τι χρώματα πρέπει να χρησιμοποιήσω και αργότερα τι βερνίκι. Ευχαριστώ.
  6. Καλή χρονιά σε όλους καταρχάς. Φτιάχνω ένα jazz bass και σκέφτομαι να του βάλω την εν λόγω προενίσχυση. http://www.east-uk.com/ θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες ή γνώμες.
  7. bassaddicted

    ''Undertakers''

    Παίζω γκάιντα 8) 8) 8)
  8. bassaddicted

    ''Undertakers''

    Thumbs up και απο εμένα.. Μου έβγαλε μια χαρντροκίλα καλή το κομμάτι... Να δουλευτεί παρακαλώ! ;D
  9. Πολύ ωραίος και μπράβο σου. Το μαδερι συτο απο καρίνα απο που το πήρες αν επιτρεπεται?
  10. Οπως και να έχει το πράγμα, εγω ρώτησα αν κάποιος τους έχει ακούσει. Ξέρετε μήπως που μπορώ να βρώ πλαστικά καπακια κρεμ για αυτούς τους μαγνήτες??
  11. και το κακό είναι οτι δεν τους βρήκα σε κανένα κλιπ ή βίνδεο να τους ακούσω.
  12. Καλημέρα σε όλους.. Θα κάνω μια μεγάλη παραγγελία απο stewmac αυτό τον καιρό, και για να αποφύγω τα έξτρα μεταφορικά απο θόμαν είπα να πάρω και μαγνήτες απο εκεί. Οι μαγνήτες είναι οι golden age. Πιο συγκεκριμένα είναι αυτοι http://www.stewmac.com/shop/Electronics,_pickups/Pickups:_Bass/Golden_Age_Bass_Pickups/Golden_Age_Pickup_for_Jazz_Bass.html .. Τους έχει ακούσει κανείς? Αξίζουν ή καλύτερα όχι? Ευχαριστώ
  13. Τιιιι? Που είναι τα παλιά καλά σχόλια σε τετοια θέματα ρε παιδια? 8) 8) 8) 8) Περαν τις πλακας, μια χαρα το πεταγμα. Τι παίζει με το ντύσιμο αναλογα με το τραγούδι αυτες τις μερες?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου