Προς το περιεχόμενο

scouter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή scouter

0

Φήμη

  1. http://www.amazon.co.uk/Alesis-Micron-replacement-supply-adaptor/dp/B0053F6XMQ αυτο βρηκα, και μου βγαζει 10£ μεταφορικα οποτε συνολο βγαινει πανω απο 30€, χωρις να μου λεει πουθενα κατι για δωρεαν μεταφορικα... Ισχυει οντως :o?
  2. Πριν απο καποιες μερες μου καηκε ο μετασχηματιστης για το micron. Θεωρωντας το κατι απλο για να λυθει πηρα το συνθ μαζι με το μετασχηματιστη σε εναν ηλεκτρολογο στη γειτονια μου και του λεω δωσε μου κατι τετοιο για να δουλεψει. ο τυπος λοιπον μου ειπε οτι δεν βγαινουν πια τεοιοι μετασχηματιστες και να το ψαξω στο ιντερνετ. Το τροφοδοτικο το βρηκα στο βρετανικο αμαζον αλλα επειδη δεν ειναι καιρος για ναα πληρωνουμε παραλογα μεταφορικα μηπως εχετε καποια προταση που να ρωτησω σε Αθηνα. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  3. Νεο μοντελο απο τη MOOG... http://www.moogmusic.com/voyager/?section=product&product_id=21396 Σκεφτομαι πλεον σοβαρα να βαλω σε υποθηκη το σπιτι μου.... :o :P
  4. Γεια σας noizαδες...! Μολις αγορασα απο ebay 2x32MB ram για το ΤR μου. Θα ηθελα να ρωτησω, ενω δεν διαθετω το EXB SMPL μπορω να φορτωσω ακομα banks σε αυτες και να τα τρεχω κανονικα μαζι με τα A,B,C,D banks που εχει το οργανο ηδη για τα programms...? Eυχαριστω...!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου