Προς το περιεχόμενο

panosvas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    25
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή panosvas

0

Φήμη

  1. Να γίνω τώρα πιό συγκεκριμένος. Αν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 2 κάρτες, μία M-Audio audiophile 192khz και μία Motu 828 96khz ΜΟΝΟ για αναπαραγωγή και ποτέ ηχογράφηση, κυρίως αρχείων mp3, τι θα ήταν καλύτερο?
  2. Κατανοητό αυτό! Όταν όμως η κάρτα έχει μεγαλύτερη δειγματολειψία, δεν είναι καλύτερο το αποτέλεσμα στην αναπαραγωγή?
  3. Με συγχωρείτε αν οι ερωτήσεις μου είναι κουραστικές αλλά θα μπορούσε κάποιπς να μου εξηγήσει ποιος ο ρόλος του 192 khz? Τι σημαίνει δηλαδή?
  4. Γεία σας! Θέλω τη βοήθειά σας σχετικά με τη διαφορά καρτών ήχου. Μπορεί η ερώτησή μου να είναι ανόητη αλλά δεν γνωρίζω ποιά είναι η διαφορά μιάς κάρτας ήχου 96khz με μία 192khz. Να διευκρινήσω πως το ενδιαφέρον μου (αν έχει σημασία) δεν είναι για ηχογράφηση αλλά μόνο για player.
  5. Δεν ήξερα πως έχει σημασία. Φαντάστηκα πως ο τρόπος είναι ο ίδιος. Η κάρτα είναι κάπως περίεργη... Είναι μία Antex SC22.
  6. Γειά σας! Έχω δύο ερωτήσεις (τουλάχιστον προς το παρόν!) σχετικά με τη ρύθμιση της κάρτας ήχου. 1) Πώς μπορώ να έχω στην έξοδο 0db; Πως μπορώ να το δω αυτό; 2) Πως μπορώ να καλιμπράρω την κάρτα ήχου; Περιμένω τη βοήθειά σας!
  7. Effects τύπου όπως του παρακάτω, πως μπορώ να τα αναζητήσω; http://yourlisten.com/channel/content/16954384/spot
  8. οχι. δεν ηθελα να τ ανοιξω γιατι λογικα θα τα επιστρεψω.
  9. Το ειδα αυτο. Τα δικα μου γραφουν made in japan. Αλλες διαφορες δεν βλεπω.
  10. http://www.ebay.com/itm/CUFFIA-STEREO-HEADPHONES-SONY-MDR-7509HD-NUOVA-NEW-/130824143577?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&nma=true&si=z8%252BaQQ4e5tXJp8QMw2vxbWwezvU%253D&orig_cvip=true&rt=nc τα έβαλα σε κονσόλα και το eq είναι στο 0.
  11. το οτι δεν υπάρχουν πριμα και η χαμηλή τιμή (που αυτό φυσικά το ήξερα απ΄την αρχή...).
  12. Γειά σας! Θέλω τη βοήθειά σας (αν και είναι προφανές...). Αγόρασα ένα ζευγάρι ακουστικά Sony MDR-7509HD απο το ebay κι έχω την ''υποψία'' πως δεν είναι αυτό που αγόρασα... Τέλος πάντων, τον ήχο τους (των γνήσιων) δεν τον γνωρίζω αλλά τα πρίμα σ΄αυτά που πήρα είναι κάτι άγνωστο... Σε όσες φωτογραφίες έχω ψάξει στο google για να βρω κάποιες διαφορές, δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω κάτι. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά μ΄αυτό ας με ενημερώσει αν και είμαι σίγουρος για το τι είναι.
  13. Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά ακουστικών με τιμη γύρω στα 100 - 150€. Έχω ακούσει για τα stanton DJ PRO 2000. Η ποιότητα ήχου τους πως είναι; Κάνουν για studio είναι είναι για DJ χρήση;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου