Προς το περιεχόμενο

Evilnye

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6.387
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Evilnye

  1. Φόρεσα τα ακουστικά μου και κατευχαριστήθηκα και πάλι ακούγοντας άλλο ένα κομμάτι σου που μου αρέσει.

    Σπύρο, μας έχεις καταμπριζώσει μ αυτό το δίσκο! Αργεί;

    +1 Μην το επισπεύσεις πάντως. Ψήνομαι να το ακούσω ακριβως όπως θα είναι όταν θεωρήσεις εσύ πως είναι έτοιμο! :)

     

    ΥΓ: Κερδίζω κάτι που κατάλαβα ότι δεν ήταν γυναικεία τα 2α φωνητικά;

  2. To alter ego τους που άνοιξε τη συναυλία ήταν οι ίδιοι σε διαφορετικό μοτίβο (βασικά, πριόνιζαν ακόμα πιο σκληρά), αλλά η διαφορά ήταν τεράστια στην αποδοχή του κόσμου (μεγάλος θεός περιέγραφε στη φίλη του που ήρθε αμέσως μετά το support οτι "καλα που ήρθες τώρα γιατί οι προηγούμενοι έπαιζαν μαλακίες" ;D ).

    Φίλη μου που παρακολούθησε τη συναυλία, σχολίασε το συγκεκριμένο σχήμα κάπως έτσι

    ;D

     

    (Δεν έχω προλάβει να ακούσω εγώ ακόμα)

  3. EDIT: Κ. συνήγορε να το πάρεις, αλλά κοτζάμ δικηγόρος... Squier;  ;D ;D ;D Για αυτό σε σπουδάζαμε βρε μπεζεβέγκη  ;D Αμερικάνικο θα πάρεις (passive, έτσι; Να μην ξεχνιόμαστε).

    lol το λένε κ πουθενά αλλού αυτό εκτός από την Κύπρο; (+1 κατά τ άλλα)

     

    Απάντησα στη ψηφοφορία αλλά θα διατηρήσω το απόρρητο της απάντησής μου.

    Να πάρεις το jaguar.

  4. Χτες το βράδυ κίνησα για τα νότια της Ρόδου από περιέργεια να δω τον Θανάση Παπακωνσταντίνου. Θα παραδεχθώ με μεγαλύτερη περιέργεια να ακούσω το μουσικό του σχήμα από ότι τον ίδιο.

    Η συναυλία έγινε στην πλατεία μικρού ορεινού χωριού, την Ίστριο, με όλα τα ωραία μιας τέτοιας φάσης. Δενδρόφυτη πλατεία, η πανσέληνος να φωτίζει, σουβλάκια παγωτά και ποπκορν όπως και ντόπια σουμάδα για συντροφιά.

    Τη συναυλία άνοιξαν οι ντόπιοι Moodswings που έχω τιμήσει 2 3 φορές λόγω της εξαιρετικής παρουσίας τους με διάφορες διακευές από Χιώτη μέχρι γυφτιές ;D

    Στη συνέχεια βγήκε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τους κοντά δέκα μουσικούς που τον συνόδευαν. Πολύ καλές εντυπώσεις όπως και περίμενα μου προκάλεσαν οι Σιώτας, Μυστακίδης, Ντούβας και ακόμα καλύτερες ο Παντελής στην άρρωστη ηλεκτρική κιθάρα και οι δυο νεαροί πνευστοί Πολυζωγόπουλος και Αντωνιάδης.

    Έπαιξε γύρω στις 3 ώρες κάτι το εξοντωτικό τουλάχιστον για μένα, δεδομένου ότι ξεκίνησε η συναυλία με το πρώτο γκρουπ στις 10, οπότε και τελικά τελείωσε στις 2:30 το βράδυ (σημειωτέων η απόσταση από την πόλη είναι μιαμιση ώρα δρόμο). Η συναυλία είχε μερικές πολύ εντυπωσιακές και ατμοσφαιρικές στιγμές και άλλες τις οποίες έσωζε το σχήμα. Ο ίδιος άφηνε την ομάδα να αναλαμβάνει τραγούδια, με ιδιαίτερο highlight όσα τραγούδια αναλάμβανε ο Σιώτας, και πήγαινε στο πλάι ενώ μόνο προς το encore είπε κάποια μόνος του χωρίς ιδιαίτερη συνοδεία. Θα μπορούσα να πω πως από τους σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες έχει σημαντικό ενδιαφέρον.

     

    Συνολικά εντυπωσιάστηκα από τη συναυλία και τη διοργάνωση του πολιτιστικού συλλόγου και χάρηκα που μια τέτοια βραδιά βρέθηκα εκεί.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου