Προς το περιεχόμενο

zephyrous7

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    81
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή zephyrous7

0

Φήμη

  1. +1 για τον Turncrantz. Μπορεί να μην είναι βιρτουόζος αλλά το νιώθει το άθλημα και έχει ενδιαφέρον παίξιμο.
  2. Θα σου ελεγα να τσεκαρεις τα Bosphorus Gold, οπως λεει ο ippex. Ειχα παιξει με ενα 18αρι (η 17αρι) crash πριν κατι χρονια κι ακομα θυμαμαι ποσο ωραιο ηχο ειχε. Alternative παιζαμε κι εμεις. Για hi-hat καλο θα ηταν να ακουσεις τα Κ πριν αγορασεις οτιδηποτε.
  3. Καλησπέρα παιδιά, επειδή τα οικονομικά για πολλούς από εμάς είναι ζόρικα, έχετε κάποια πρόταση για φθηνό ωδείο στην περιοχή του κέντρου; Όχι MMS και τέτοια, κάτι σε πιο underground και πιο φθηνό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. εχω το 16'' crash diamond, παιζω πανω απο χρονο με αυτο, πολυ ωραιο πιατο, για τα λεφτα του, ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Το μονο θεματακι ειναι οτι είναι αρκετα φωνακλαδικο, οποτε θελει προσοχή στο παντρεμα με αλλα πιατα. Αν βεβαια παρεις ολο το σετ, δε θα υπαρχει κανενα προβλημα.
  5. Πολυ ενδιαφερουσες οι απαντησεις σας, ομως πηγε να ξεφυγει το θεμα προς το ρολο του μετρονομου, κατι τελειες και κατι παυλες :) Αφου το θεμα αυτο αποσπαστηκε απο την 18σελιδη συζητηση περι μετρονομου, θα ηταν ενδιαφερον να ακουσουμε παρομοιες εμπειριες, δηλαδη ατομα που επαιζαν για καποιο ευλογο διαστημα χωρις να ξερουν τι θα πει μετρονομος (ή ακομα και χωρις να κανουν ασκησεις) και πως ηταν η γνωριμια μαζι του. Ελπιζω να υπαρξουν απαντησεις, για να μη νιωσω ο μονος ''αμελετητος'' :P μεταξυ μελετημενων!
  6. Να σου πω την αληθεια δε θεωρουσα την απορια μου τοσο σοβαρη ωστε να γινει χωριστο θεμα (ουτε και οτι ηταν εκτος θεματος) αλλα οκ :) Πως το λενε στα ελληνικα.. ''i was just thinking out loud...'' Η αληθεια ειναι οτι αυτο με τον μπασιστα δεν παιζει να ισχυει γιατι ηταν απλα κολλητος μας και πριν 2 χρονια του ειπαμε: ''αγορασε μπασο και ξεκινα να μαθαινεις γιατι θελουμε να φτιαξουμε γκρουπ και δεν εχουμε μπασιστα''. Οι 2 κιθαριστες επισης περιστασιακοι παικτες και φυσικα αυτοδιδακτοι.
  7. Σαν αυτο-(α)διδακτος ντραμερ (παιζω αποσπασματικα περιπου 10 χρονια, αλλα θα μπορουσα να ειχα μαθει τα ιδια πραγματα σε 1 χρονο αν ειχα δασκαλο - αλλο θεμα αυτο) δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε στη ζωη μου μετρονομο, αλλα ουτε καν το μετρημα με το αριστερο ποδι. Δεν εχω μελετησει ποτε rudiments ή οποιαδήποτε άσκηση για sticking, ουτε καν την πρωτη σελιδα καποιου σχετικου βιβλιου δεν εχω κοιταξει για να ειμαι ειλικρινης. Ειμαι επισημως κουλος. Απλα παιζω με το αυτι οπως μου βγαινει. Καθε φορα που ακουγα για μετρονομο απο αλλους ελεγα παντα ''ωχ παναγια μου''. Πριν ενα χρονο πηρα ενα ηλεκτρονικο σετ, του οποιου ο εγκεφαλος εχει (φυσικα) μετρονομο. Στην αρχη τον σνομπαρα (απο φοβο) αλλα, μετα ειπα να παρακαμψω το φοβο μου και να δοκιμασω μερικα κομματια του γκρουπ που εχω με τους φιλους μου να δω τι ψαρια πιανω. Προς μεγαλη μου εκπληξη το πραγμα πηγε πολυ καλυτερα απ οτι περιμενα και σε συνολο 5-6 κομματιων, οι ''αχρονίες'' ήταν ελαχιστες. Οχι μονο εφιαλτικος δε μου φανηκε ο μετρονομος, αλλα μαλλον βοηθητικος. Επειδη με τα χρονια εχω καταλαβει οτι δεν εχω περισσοτερο ταλεντο στα τυμπανα απο το μεσο ανθρωπο, μου εκανε εντυπωση και θα ηθελα την αποψη καποιων πιο ψημενων απο μενα σχετικα, οπως επισης θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια. Δηλαδη να παιζει με αξιοπρεπη ακριβεια χωρις να εχει χρησιμοιποιησει ποτε μετρονομο η καποιου ειδους μετρημα. Ενταξει, δεν παιζω ιδιαιτερα περιπλοκους ρυθμους η γεμισματα, αλλα και παλι μου εκανε εντυπωση. Δε μπορεσα να διαβασω ολοκληρο το θρεντ, συγνωμη αν συζητηθηκε ηδη κατι παρομοιο.
  8. Το κομματι μπορει να μη διεκδικει δαφνες, αλλα εγω το ακουσα ευχαριστα 4-5 φορες. Η ατμοσφαιρα καλη, οπως κ στο αλλο κομματι σου. Η μονοτονια οπως ειχα γραψει κ για το αλλο προσωπικα δε με ενοχλει, ισως να ταιριαζει στο στυλ κιολας. Δοκιμασε να γραψεις κατι με διαφοροποιημενο ρεφρεν, αλλα μην το κανεις εξαναγκαστικα αν δεις οτι δεν κολλαει. Πρωτη προτεραιοτητα για μενα ειναι να σου ακουγεται ''σωστο'' το κομματι κι ας μην εχει ολα τα απαραιτητα συστατικα. Τα φωνητικα ειναι αρκετα υποτονικα, πραγμα που δε με χαλαει, θα μπορουσες ομως να προσθεσεις λιγες δυναμικες (χωρις να χαλασεις την ατμοσφαιρα)
  9. :o ειναι αληθεια οτι γραφοντας ενα κομματι μπορει ακουσια να μοιαζει με καποιο αλλο ηδη υπαρχον κομματι, αλλα στ αληθεια πιστευεις οτι το συγκεκριμενο ηταν τυχαιο? προσωπικα το θεωρω οροσημο ξεδιαντροπου κλεψιματος περαν πασης αμφιβολιας, ενω ξεπερνα και τα rip-offs του ''δικου μας'' Φοιβου :P
  10. αν αυτα που συζητατε ειναι κλοπη, αυτο εδω τι ειναι? η τρομερη χιταρα της δεσποινιδος, που εκανε ολη την ελλαδα να το τραγουδαει αμεριμνα (ευτυχως οχι πια, το ακουσαμε φτανει) :D
  11. o τυπος ειναι κορυφη, τον ειχα πρωτοακουσει πριν καμια διετια οταν εψαχνα για καποιον που να παιζει με τετοιο ταπινγκ. ειχα κολλησει με το hit the road jack. ειχε κανει κ μια διασκευη του ζορμπα, δεν ξερω αν υπαρχει ακομα...
  12. εαν εννοεις απο που το χτυπησα --> απο το drum store
  13. πηρα τελικα το 8'' Myra σπλασακι και ανυπομονω να το ακουσω κ στην προβα (ναι το ξερω χεστηκατε ;D) απλα ηθελα να πω οτι αν καποιος ενδιαφερθει για το συγκεκριμενο να δοκιμασει οσα περισσοτερα μπορει ωστε να βρει το καταλληλο. Δοκιμασα 10 τετοια και ηταν ολα διαφορετικα, αλλα βαρεθηκα να δοκιμασω κ τα υπολοιπα :P
  14. Απ οτι εμαθα μαζευτηκαν γυρω στα 2.000.000 απο τον μαραθωνιο του ΣΚΑΙ. Ως προς τους λογαριασμους να ρωτησω κατι? ξερει κανεις αν οι τραπεζες θα κρατησουν προμηθεια για τη φιλανθρωπικη αυτη προσπαθεια (περα απο τα διαφημιστικα οφελη που αποκομιζουν)? μη βγουν και ''χρεωμενες'' απο τη διαδικασια μεταβιβασης του ποσου...εχουν βασανιστει πολυ κι αυτες...μη βιαστειτε να με κραξετε αν δεν ειστε βεβαιοι για την απαντηση. Δεν υποβαθμιζω την καταστροφη που εγινε, ισα ισα που θεωρω τον εαυτο μου ευαισθητοποιημενο σε ανθρωπιστικα θεματα. Απλα εκφραζω μια απορια... :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου