Προς το περιεχόμενο

vvaassiilliiss

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή vvaassiilliiss

0

Φήμη

  1. ενασ φιλος μου θελει να παρει ενα διπλο πεταλι για ντραμς. Δεν θελει κατι πολυ σοβαρο γιατι δεν ασχολειτε πολυ αλλα θελει ενα μετριο. ειδε αυτοhttp://www.thomann.de/gr/millenium_pd699.htm να το παρει η μπα???δεν το θελει για καποια σοβαρη δουλεια αλλα για να παιξει απλα. επεισης ποια η γνομη σας γι αυτα τα δερματαhttp://www.thomann.de/gr/evans_g1_clear_fusion_drum_felle.htmθα μπορεσει α βγαλει ενα καλοθτσικο ηχο?α χρειαστει και αυτα τα δαχτιλιδια?(σορρυ δεν ξερω πος λεγονται κιθαρα παιζω κι δεν ξερω αο αυτα) αυτα για αρχη ευχαριστω
  2. οκ τhanks μπορειτε να μου προτηνεται μια γθηνη κονσολα που να μπορω να τα συνδεσω πανω ολα( 2 κιθαρες, 1 μπασο, 1 ή 2 μικροφονα) ευχαρηστω!
  3. 1)dysthxow den yparxei 2)eimaste ligo anvmaloi kai paizoyme kamia fora 2-3 to proi 3) aftin tin lisi den tin katalaba mpori na tin eksigisei kanis???
  4. εχεισ δικιο δεν εξηγησα καλα ... sorry ενοω να τα συνδεσουμε τα οργανα καπου(δεν ξερω που περιμενω μου πειτε) και να εχει ο καθενασ απο ενα ζεβγαρι ακουστικα και να παιζουμε για να μην ακουγετε τι θα χρειαστω ??
  5. GEia saw συγχριτήρια για το φορουμ. εχω μια ερψτιση για εσας τους ειδικους πως μπορω να συνδεσω 2 κιθαρες μπασω και μικροφονε εστε να μπορω να τα ακουω απο ακουστικα?? τι θα χρειστω?? απο εξωπλησμο εχουμε ο καθενας τον ενυσχητη του:P ευχαριστω!!
  6. eyxaristv polyγια την βλήθεια!!! οκ δερματα δεν θα αλαξω ακομα αλλα μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να κανω τον ηχω στα toms λιγο ποιο μουντο και ποιο μπασο (παιζω ποιο πολυ rock και metal) ??
  7. dhladh αν αλαξω ν δερματα ο ήχος δε θα βελτιοθεί καθόλου?
  8. γεια σας ειμαι νεο μελος και σαν νεο μελος εχω μερικες αποριουλες... λοιπων παω σε ωδειο 4 χρονια και μαθενω drums οι γονεις μου μετα απο τοσα χρονια αοφασισαν να μου αγορασουν ενα σετακι ΑλλΑ αντι να με ρωτισουν τι θα ηθελσα πηγαν και πηραν οτι τουσ πασαρανε απο το μαγαζι :o :o :o το κιτ που πηρανε ειναι ενα Stagg http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_13_1301&products_id=4650 idio με αυτο πρεπει ναναι.... δεν ξωρο αν ειναι κατι καλο αλλα αυτο μου πειραν με αυτο θα βολεφτω.... λοιπων για αρχη θα ηθελα να αλαξω τα δερματα αν αυτο βελτιωσει τον ηχω... εχετε να που προτινεται καποια συγκεκτιμενα?? και καποιο σετ πιατινια... αυτα.. ευχαριστω αν ειναι ευκολο τα links να ειναι απο ελληνικά e-shops και παλι thanks
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου