Προς το περιεχόμενο

StaticFish

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή StaticFish

0

Φήμη

  1. Ένα μπράβο και ευχαριστώ στον Animae και σε όλα τα παιδιά για τη συνεισφορά των γνώσεων τους επί του θέματος. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη να βλέπεις συγκεντρωμένα όλα αυτά τα ωραία και χρήσιμα tips. Στο παρελθόν υπήρξα τύπος plug 'n' play καθότι μουσικά μεγάλωσα σε εποχή που κάναμε πρόβες σε υπόγεια στούντιο και παίρναμε το υλικό σε κασέτα! Όμως οι ανάγκες και οι εποχές αλλάζουν (ευτυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση) και όλα αυτά κάποτε γίνονται απαραίτητα για αξιοπρεπή αποτελέσματα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ναι μεν έχουμε πιο σωστό αποτέλεσμα, όμως ξοδεύουμε πολύ χρόνο απο τη δημιουργική μας πλευρά και καταλήγουμε να μπερδεύουμε δύο πολύ σημαντικούς αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικούς ρόλους, αυτόν του ηχολήπτη / παραγωγού και αυτόν του μουσικού. Δεν ξέρω απλά έχω αυτή την αίσθηση. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ, μου δώσατε πολλά hints για να εφαρμόσω και στα δικά μου σπιτικά project! Υ.Γ. Κατάφερα να διαβάσω το κείμενο του Animae αφού πρώτα έλιωσα 5 λεπτά στο γέλιο με το απίστευτο animated avatar (Immortal με Tootsie Pops) που χρησιμοποιεί! (Meanie.. :D). Cheers Animae!
  2. Αν και δεν είμαι πληκτράς θα συμφωνήσω με τον OurDarkness για το Access Virus-Ti είναι πολύ καλό αλλά είναι δυστυχώς και αρκετά ακριβό. Για το μουσικό στυλ που θες μπορείς να δεις και το KORG Radias-R. Αρκετά καλό και στη μισή τιμή του Access. Υπάρχει κι ένα αρκετά μικρό, το KORG Micro-X (mini version του Χ-50, λίγο πιό οικονομικό) το οποίο ορέγομαι κι εγώ (είναι στα χρήματα που διαθέτεις και αρκετά δυνατό) και μπορεί να σου δώσει πολλούς ενδιαφέροντες ήχους (Αλλά δεν έχει πολλές οκτάβες ξέρεις, το προτιμούν οι μή-πληκτράδες για home-studio support). Γενικά χωρίς να είμαι σίγουρος έχω την αίσθηση ότι η KORG έχει κάτι παραπάνω να πει σε synths..Αυτά πάνω κάτω. Καλή επιλογή.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου