Προς το περιεχόμενο

kisto

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kisto

0

Φήμη

  1. Τπτ...ανεστρεψα τις επαφες στον επιλογεα και το κατω μερος εξακολουθει να μην παιζει ο επιλογεας.. και στην μια περιπτωση που εβαλα το κοκκινο καλωδιο μαζι με το ασπρο στην ακρη.. δεν επαιζε καθολου και μετα επαιζε μονοφωνικα..απ το δεξι ηχειο μονο.. οποτε τα εβαλα τα ασπρα παλι το ενα πανω το αλλο στη μεση και το κόκκινο κάτω οπως ηταν ενω η γειωση ειναι ενα γυμνο καλωδιο το οποιο πηγαινει σε ξεχωριστη υποδοχη..:(
  2. Καλησπέρα εχοντας ορεξη να επισκευασω την παλια μου κιθαρα δυστυχως διαπιστωσα οτι λόγω του οτι είχαν χαλαρώσει τα ποντενσιομετρα είχαν περιστραφει τοσο που εχουν γινει κοκορετσι τα καλωδια επειτα απο κοπο σκεψη διαβασμα σε φορουμ και λιγη φαντασια καταφερα να επισκευασω και εκανα τον μοχλο να παιζει στην πανω και μεσαια σκαλα αλλα οχι στην κατω ..οστωσω δεν καταλαβαινω και κατα ποσο λειτουργουν σωστα και τα ποτενσιομετρα σας ανεβαζω το σχεδιο που εχω κανει εως τωρα και πιστευω να με βοηθησετε να την επισκευασω!! ευχαριστω πολυ!!
  3. Καλησπέρα! λοιπον το SongBOOK είναι το απολυτο εργαλείο για μένα! διοτι για καθε τραγούδι που επαιζα στο μαγαζί..επρεπε να ρυθμίζω το ρυθμο, τον τρανσπορτο, το τεμπο.. με αποτέλεσμα να εχω ταράξει τα κουμπια του αρμονιου... φανταστείται.. σε καθε τραγουδι.. το τρασπορτο να πατιεται 4-6 φορες.. επι 80 τραγουδια τη βραδια....αρα 500-600 κλικ τι βραδια.. ετσι τα περασα ολα στο song book k στη συνεχεια το επεξεργαστηκα στον υπολογιστη με το προγραμμα που δινει η korg και το εβαλα κ σε κατηγορίες ετσι στο μαγαζί μου εμφανίζεται το προγραμμα των τραγουδιων με τη σειρά και στη συνέχεια αν κατι θελουμε να αλλαξουμε πηγαινω στο custum λιστ κ τα επιλεγω ανα κατηγορια..servika..rumba..ktlp..κ κ ετσι με ενα αγγιγμα στη οθονη του τραγουδιου ρυθμιζονται ολα αυτοματα
  4. Λοιπον κ εγω επανερχομαι! αν κ pcakias και κατοχος μολις 1-2 μηνες ενως mini mac intel c2d 2.26 +4 gb μνημη + 160 sklhro (2009late) το πηρα μεταχειρισμενο για να εχω ενα μεταβατικο σταδιο ως προς την apple μετα το iphone, k ipad που ηδη εχω. Λοιπον η εντυπωσεις μου ειναι αρκετα καλες! εξοικιωθηκα σχετικα γρηγορα με το περιβαλον..αν κ μου τη σπαει που καποιες συντομευσης δεν λειτουργουν το ιδιο με το pc οπως η αλλαγη γλωσσας alt +shift, η αντιγραφη..το λειτουργικο του πολυ σταθερο (lion) ωραια εφε οντως βρηκα λιγα κ καλα προγραμματα αλλα ενταξει κ πλουσια κ καποιες αχρηστες εφαρμογες των windows μπορω να πω πως μου λοιπουν μιας και πειραματιζομαι. οσο αναφορα τον ηχο!! πραγματικα βγαζω το καπελο!! ειλικρεινα με τα pc εχω απογοητευτει παραπολυ! τοσο απ τα παλαιοτερα pentium 4 εως κ το σημερινο intel core 2 duo e5500 με 2 γιγα μνημη..μαρτυριο να δει την καρτα μου tascam us1641 να την σεταρο...κ τελικα κολαγε ...εκανε συχνα drop out.. κ δν μιλαμε για τρελα Project..3-4 καναλια με κανα 2 εφφε..με το mac mini και το logic 8 δν ξερω κ εγω τι εκανα σημερα ηταν μεγαλη προκληση!! τι εφφε...τι οργανα.. δν ελεγε να πεσει ...κ ολα αυτα στον εσωτερικο δισκο!! ο μονος λογος για να δουλεψει ο επεξεργαστης ηταν οταν εκανα bounce η αλλιως mixdown! κατα την αναπαραγωγη την εγγραφη κ ανεξαρτητα τα εφφε δν μασαγε!! πραγματικα εχω εντυπωσιαστη!!!
  5. Παντως παιδια εγω θα σας πω το εξης..εχω την tascam 1641 δουλευα το σοναρ σε ενα διπυρινο πισακι κ του ειχα βαλει ενα καρο plug in και δουλευα μια χαρα... μια μερα που η καρτα δεν ηταν συνδεδεμενη στη usb και ανοιξα το project.. το pc ειχε γονατισει κ δν μπορουσε να αναπαραγει σωστα το κομματι το οποιο αποτελουνταν απο 2-3 τρακ wave..κ 3-4 plug to καθε wave. αρα λοιπον οταν μιλαμε για μουσικες εφαρμογες μεγαλο ρολο παιζει κ το chipset της καρτας ηχου!! εμενα αυτο μου αποδειξε εκεινη την μερα!
  6. σδφσφσδδεσδσσσσδφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφσσσσσσfffλοιπον FfFilara
  7. το εχω εγω το τελευταιο σετ απο μπον στουντιο διοτι μολις πηρα κ εγω το pa 800 πριν 3-4 μερες χιχι! αλλα κ εγω μονο αυτους τους ηχους εχω..!:( δωστε στο λαο κανα ηχο κ δειγματα καποιοι που εχετε το οργανο περισσοτερο καιρο!
  8. παιδια εγω πιστευω οτι παιζουν μεταχειρισμενα σε καταστηματα κ τα πλασαρουν ως καινουργια ! πηγα στην ομονοια στο corner κ τον ρωτησα ποσο το εχεις το κοργ πα 800 κ μου λεει εχω ενα μου λεει ..με 3 χρονια εγγυηση στην ζελατινα του 2200 ... αλλα παραξενευτικα διοτι λεω τι μου λεει ..τωρα.. γιατι μου λεει στην ζελατινα του κ τετοια..αφου για καινουργιο τον ρωταο..κ τελικα πηγα κ το πηρα απ το διαμαντοπουλο 2000 ευρω κ μπροστα μου ο ανθρωπος το παραγγειλε απ το Bon studio το οποιο το πουλαει ..2250...:P παντως το πηρα το οργανακι στο κουτι του με την μυρωδια του εργοστασιου!:)
  9. Παιδια μολις πηρα αυτο το αρμονιο! κ θα ηθελα να ρωτησω! Εχω σωσει ολους τους ρυθμους κ τους ηχους μου σε ενα σετ! απο το γενικο μενου πατησα save κτλπ.. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι! αν φορτωσω ενα σετ απ το ιντερνετ , ξερω πως θα μου αντικαταστησει τους δικους μουρυθμους με νεους ρυθμους απ το νεο σετ . οταν ξαναφορτωσω τους δικους μου θα επανερθουν ολα οπως πριν ??? ηχοι ,κ ρυθμοι? ευχαριστω προκαταβολικα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου