Προς το περιεχόμενο

blackstrat

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    93
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από blackstrat

  1. Μένω στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο Κοσμάς κ πηγαίνω σχετικά συχνά (είναι βλέπεις το μόνο σοβαρό μουσικό κατάστημα της περιοχής). Με κάθε ειλικρίνεια πιστεύω ότι μπορείς να αγόρασεις από εκεί άφοβα. Αν έχεις θέμα με την παλαιότητα του στοκ, να ζητήσεις να σου πουν το serial number της κιθάρας που έχουν εκεί κ να το τσεκάρεις μετά online για να δεις ποιας χρονολογίας είναι. Λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να στο δώσουν. Επίσης, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, νομίζω ότι εφόσον πλέον οι διαφορές στις τιμές μεταξύ των μαγαζιών στην Ελλάδα κ του Thomann τείνουν να εξαλειφθούν, καλό θα ήταν να στηρίξουμε τα ελληνικά καταστήματα όσο μπορούμε.
  2. Τσέκαρες αν έχεις κάνει σωστά τις κολλήσεις αρχικά? Από την περιγραφή σου, φαίνεται ότι ίσως να παίζει σαν μονοπηνιακός Θα πρέπει να έχεις: α) Το κοκκινο καλωδιακι στον πενταθέσιο β) το πράσινο κ το γυμνό πάνω στο καπάκι του volume (δεν πειράζει που το έχεις πιο δίπλα από τις άλλες γειώσεις, ίσως να είναι κ καλύτερα) γ) Το άσπρο κ το μαύρο ενωμένα μεταξύ τους αλλά όχι συνδεδεμένα κάπου (για να μην κανουν καπου επαφή, καλό είναι να βάλεις ενα κομματάκι μονωτική ταινία στην ένωσή τους για να μην είναι εκτεθείμενα). Επίσης, γενικά πρόσεξε μην ακουμπάνε γυμνά καλώδια μεταξύ τους μέσα. Με τις παραπάνω συνδέσεις, η θέση 5 (bridge) θα πρέπει να μην παραγει σχεδόν καθόλου θόρυβο (λίγος βόμβος με πολύ high gain είναι αναμενόμενος). Στην θέση 4 (bridge+middle) θα έχει ούτως ή άλλως βόμβο γιατί γινεται μίξη ενος αθορυβου μαγνητη (του διπλού) με μονοπηνιακό κ δεν μπορεί να εξουδετερωθεί ο βόμβος όπως συμβαίνει στη θέση 2 (middle+neck). Επίσης, για να είναι πιο ευκολες οι κολλησεις, δοκίμασε να ζεστάνεις πρώτα το καπάκι του ποτεντιόμετρου με το κολλητήρι για λίγη ώρα κ μετά βάλε καλάι. :)
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο! Στο κάτω κάτω περιμένεις 1-2 μήνες κ μετά αποφασίζεις αν προτιμάς το νέο μοντέλο. Το παλαιότερο άλλωστε δεν πρόκειται να αποσυρθεί ;) Ενεργοποιόντας το passing lane switch παίζει απευθείας ο bridge μαγνήτης παρακαμπτόντας όλο το σύστημα (δηλ. volume, tone κ 5 way switch) με σκοπό να σου δώσει (θεωρητικά τουλάχιστον) το πιο ευκρινές κ δυνατό σήμα. Αν καταφέρει ποτέ η fender να φτιάξει noiseless με τον bell-like ήχο που περιγράφεις θα πέσει κ το τελευταίο κάστρο.. ;D
  4. +1 Για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ: http://www.fender.com/products/search.php?partno=0119102723 Συμπληρωματικά, κοίταξε να δεις αν υπάρχει κ το μικρό push-push switch (στο site το αναφέρει ως passing lane switch) ανάμεσα στα 2 tone ποτεντιόμετρα. Θα συμφωνήσω πάντως με τα παιδιά που μίλησαν προηγουμένως, είναι πολύ δύσκολο εως απίθανο να έχει έρθει η νεα εκδόση εδώ από τόσο νωρίς αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Ωστόσο κ παλαιότερη έκδοση να είναι δεν σημαίνει ότι η καινούρια θα είναι απαραίτητα καλύτερη κιθάρα, ούτως ή άλλως δεν έχουν αλλάξει κ πάρα πολλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο κ λογικά η τιμή της θα είναι (ή τουλάχιστον θα πρέπει να είναι) καλύτερη. edit: για κάποιον λόγο δεν είδα οτι την τσέκαρες τελικά οπότε άκυρο! Ωστόσο, η τελευταία παράγραφος νομίζω ακόμα έχει ισχύ!
  5. Σωστό είναι, αλλά χρειάζεται κ ένα έξτρα δεύτερο διακοπτάκι το οποίο περιπλέκει λίγο τα πράγματα! Θέλεις να έχεις κ την παράλληλη σύνδεση? Αν όχι, τότε το σχεδιάγραμμα για split είναι πανεύκολο (θα έχεις δηλαδή series-split) A την θες κ την παράλληλη σύνδεση, εκτός από τα διθέσια υπάρχουν κ τριθέσια τέτοια διακοπτάκια τα οποία συνδυάζουν κ τις τρεις αυτές περιπτώσεις (series, parallel & split) κ θα είναι πιο πρακτικά για την περίπτωσή σου!
  6. Κοίταξα λίγο τα σχεδιαγράμματα κ η συνδεσμολογία ήταν διαφορετική, οπότε επανέρχομαι (με το σωστό αυτή τη φορά!). Aς υποθέσουμε λοιπόν, ότι οι θέσεις του πενταθέσιου αριθμούνται από το 1 έως το 8 (η νο 1 είναι η πλησιέστερη στον μεσσαίο μαγνήτη). Έχουμε τα εξής: α) Όλα τα γυμνά καλώδια πάνε πάνω στο καπάκι του volume (γείωση δηλαδή) β) Άσπρα: άσπρο του bridge στη θέση 1 - άσπρο/middle στο volume μαζί με τα γυμνά - άσπρο/neck στη θέση 3 γ) Κόκκινα: κόκκινο/bridge θέση 6 - κόκκινο/middle θέση 7 - κόκκινο/neck θέση 8 Επιπλέον: θέση 2 ένωση με το καπάκι του volume (γείωση) θέση 4 κενή θέση 5 ένωση με το τρίτο ποδαράκι του volume (όχι αυτό που είναι κολλημένο πάνω στο ποτεντιόμετρο κ έχει τις γειώσεις) Αυτά!
  7. άκυρο το ποστ αυτό, βλ. παρακάτω! (έκανα edit κ στο μεταξύ προχώρησε το θέμα! :-[ )
  8. Για τα δεδομένα του μαγαζιού/ιδιοκτήτη μάλλον για άθλο πρόκειται ;D ;D Αυτά τα 25 άτομα minimum ήταν η κλασσική του συμφωνία νομίζω! Ειδικά ο συγκεκριμένος είχε τόσο χάλια νοοτροπία που εξανέμισε τις όποιες ελπίδες από μόνος του :)
  9. Η πρακτική του να πληρώνουν τα μικρότερα support συγκροτήματα για να παίζουν σε μεγαλύτερες περιοδείες. Δυστυχώς ισχύει κ στην ευρώπη, αλλά εγώ το ξέρω defacto μόνο για τον χώρο του metal. Δεν συμβαίνει πάντα εννοείται, αλλά συμβαίνει.
  10. Για περιοδείες εξωτερικού αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη πρακτική, αλλά για τα δεδομένα του ελλαδικού χώρου είναι πάρα πολύ τραβηγμένο. Τουλάχιστον δεν έχουν πέσει πολλά αντίστοιχα κρούσματα στην αντίληψή μου. Κατανοώ ότι πρέπει κ τα μαγαζιά/διοργανωτές να επιβιώσουν, αλλά αυτό δεν νοείται να γίνεται εις βάρος των συγκροτημάτων, πόσο μάλλον όταν σε πολλές περιπτώσεις τα μαγαζιά/διοργανωτές κάνουν μηδενικό promotion κ περιμένουν χωρίς κανένα κόπο κ έξοδο να βγει η συναυλία μόνο από τα άτομα που θα φέρουν τα ίδια τα συγκροτήματα! Σε όποιον τύχει πολύ απλά να αρνηθεί να παίξει, γιατί αφενός πέφτει θύμα εκμετάλλευσης κ αφετέρου δημιουργείται αρνητικό προηγούμενο κ για άλλα συγκροτήματα που θα βρεθούν στην ίδια θέση. Ούτως ή άλλως υπάρχουν πολλά μαγαζιά στα οποία, (τηρουμένων των αναλογιών πάντα!), μπορεί να παίξει κανείς με αξιοπρέπεια κ είναι προτιμότερο να στηρίζουμε αυτούς κατά την άποψη μου. Ευκαιρίες για live υπάρχουν πολλές, δεν χρειάζεται να πέφτει κανείς θύμα.
  11. H κιθάρα που έχεις ουσιαστικά είναι Fender και όχι Squier, η ένδειξη Squier, αν δεν κάνω λάθος, απλά προσδιορίζει εάν η κιθάρα είναι μοντέλο εξαγωγής ή για την εγχώρια αγορά (της Ιαπωνίας εννοείται!) Χρονολογικά, βάσει serial number, τοποθετείται στο 1992-3 http://www.21frets.com/dating_fenders.html#mij Επειδή αυτά τα όργανα θεωρούνται ποιοτικά, η αξία τους ανεβαίνει σιγά σιγά, οπότε θα σου συνιστούσα να μην την χρησιμοποιήσεις για μετατροπές γιατί μπορεί να το μετανοιώσεις αργότερα!!
  12. Τυγχάνει να το έχω αυτό: http://www.thomann.de/be/dunlop_univibe_stereo_chorus.htm και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά να επισημάνω ότι δεν είναι μόνο chorus, αλλά έχει κ vibrato, τα οποία επιλέγονται ανάλογα με το ποιό output θα συνδέσεις (δηλαδή το ένα είναι chorus out κ το άλλο vibrato out). Eπίσης, χρησιμοποιώντας το vibrato out κ σε συνδυασμό με το "mix" ποτεντιόμετρο μπορεί να επιτευχθεί ταυτόχρονη μίξη chorus και vibrato για mono output. Εμένα μια χαρά αυθεντικό μου ακούγεται το συγκεκριμένο, αλλά δεν έχω ψάξει και τα vibe σε μεγάλο βάθος για να πω την μαύρη αλήθεια μου!
  13. +1 Τον έχω βάλει κ εγώ στην US Standard μου κ είναι πολύ ευέλικτος. Ακόμα, δεν είναι καθόλου άσχημος και σε split mode (σαν κανονικός μονός βέβαια δεν είναι). Αν είναι να τον πάρεις καινούριο, πάρε καλύτερα τον JB Trembucker, του οποίου τα πηνία ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις χορδές των στρατ και έχουν (για μένα τουλάχιστον) καλύτερη ανταπόκριση, ιδιαίτερα στο split mode. Επίσης σωστά είπαν πρίν τα παιδιά ότι δεν χρειάζεται σκάψιμο η κιθάρα σου. Το μόνο που ίσως χρειαστεί να κάνεις είναι να κόψεις τις άκρες των βιδών που θα συγκρατούν τον διπλό στο pickguard, γιατί ενδεχομένως να μην έχει αρκετό βάθος το σκάψιμο για να τις χωρέσει ως έχουν. Καλή επιτυχία!!
  14. Θερμά συλληπητήρια και από εμένα στους δικούς του και σε όσους τον γνώριζαν.. Αδικία....
  15. + 1 Απλά βάλε το πράσινο καλώδιο στην θέση του κόκκινου (και αντιστρόφως εννοείται) και θα είσαι οκ! ;)
  16. ;) (δεν ευχόσουν καλύτερα να παίξουν Ελλάδα π.χ. οι Red Hot Chilli Peppers??? :P) Λοιπόν, έχω αυτή εδώ: http://www.bachmusik.com/en/p101199/bach-tc-bach-tra/ (αν και σε σχέση με την φώτογραφία είναι ελαφρώς διαφορετική γιατί έχει 22 τάστα..) Επίσης, έχω παίξει και με σχεδόν ίδια Bach τελε φίλου οπότε μπορώ να κάνω και μια σχετική αντιπαράθεση των δύο οργάνων! Καταρχάς να πω ότι η κιθάρα έχει και θετικά και αρνητικά. Στα θετικά είναι το μπράτσο, το οποίο έχει ένα βολικό C σχήμα με radius σύγχρονης (και όχι vintage) fender (δηλαδή 9.5"+θα έλεγα). Τα τάστα είναι και αυτά σαφώς μεγαλύτερα από τα vintage tele, πολύ καλά τοποθετημένα και χωρίς κοφτερές προεξοχές στις άκρες. Το μόνο που ήθελε λίγο προσοχή παραπάνω ήταν ο καβαλάρης, ο οποίος χρειαζόταν ένα προσεκτικό περασματάκι με ελαφρύ γυαλόχαρτο για να είναι οκ. Τα παραπάνω ίσχυουν και για τις 2 κιθάρες που δοκίμασα (και μάλιστα στην κιθαρα του φίλου το nut ήταν μια χαρά). Γενικά το setup ήταν πολύ καλό και "πήρε" και χαμήλωμα πολύ άνετα. :) Το σώμα στην δική μου ήταν ένα κομμάτι μαόνι, το flame maple είχε αρκετό figuring και από βάρος ήταν ελαφρά βαρύτερη από μια μέση tele λόγω μαονιού (αφτο εινε!) αλλά γενικά πολύ νορμάλ. Στην κιθάρα του φίλου τα ξύλα ήταν αντίστοιχης ποιότητας, αλλά το βάρος ήταν αρκετά μεγαλύτερο (τουλάχιστον σαν την les paul μου). Το φινίρισμα είναι και στις 2 κιθάρες αξιοπρεπές (με εξαίρεση 1-2 μικρά σημεία εδώ και εκεί) και η εφαρμογή μπράτσου-σώματος πολύ καλύτερη από πολλές (να μην πω τις περισσότερες!) USA Fender που έχω δει. Στα ηλεκτρικά υπήρχε ένα θέμα με την δική μου και ακουγόταν πολύ ψόφια και χωρίς καθόλου όγκο. Δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα η καλωδίωση η κάτι άλλο, αλλά είχα σκοπό ούτως ή άλλως να αλλάξω τα ηλεκτρικά/μαγνήτες οπότε δεν το έψαξα να δω τι φταίει. Αντίθετα, η stock κιθάρα του φίλου μου ήταν πολύ καλύτερη και στεκόταν αρκετά καλά ηχητικά. Γενικά τα ηλεκτρικά και οι μαγνήτες είναι (αναμενόμενα) χαμηλής ποιότητας (με κεραμική μπάρα κολλημένη από κάτω), όπως και το hardware αντίστοιχα, χωρίς όμως να προβληματίζουν - τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Βέβαια εγώ όταν προχώρησα σε αλλαγή μαγνητών με Dimarzio Twang King και καινούρια ηλεκτρικά διαπίστωσα ότι ούτε ο dimarzio έμπαινε στην γέφυρα, αλλά ούτε και τα καινούρια ποτεντιόμετρα χωρούσαν στο μεταλλικό control plate, οπότε άναγκαστικά αγόρασα extra fender γέφυρα.. :( Το ηχητικό αποτέλεσμα δικαίωσε βέβαια τον παραπάνω κόπο (και τα έξοδα) μιας και η κιθάρα ακούγεται τώρα πολύ καλά, αν και λίγο πιο γεμάτη και λιγότερο twangy όσο άλλες τελε που έχω παίξει (θα έλεγα ότι συμβάλλει και λίγο το μαόνΗ αλλά μπορεί και να τα ακούσω!! ;D). Το σίγουρο είναι ότι με τους dimarzio (και original fender γέφυρα) τώρα ακούγεται σαφώς καλύτερη από την stock τελε του φίλου. Συμπερασματικά, καλή κατασκευή και ξύλα κατά την άποψή μου, αλλά μέτρια ηλεκτρικά και hardware. Συνολικά όμως πολύ πιο "όργανο" από αντίστοιχες squier και τα συναφή (επιφυλάσσομαι για τις classic vibe γιατί δεν τις έχω παίξει). Τα ηλεκτρικά χρίζουν αλλαγής και νομίζω ότι το οργανό τα αξίζει (τουλαχιστόν αυτή που έχω) αλλά με την αλλαγή των ηλεκτρικών/μαγνητών/γέφυρας προσωπικά έφτασα στα €400, ποσό στο οποίο σχεδόν μπορεί να βρει κανείς και μεταχειρισμένη Baja. Συνολικά όμως έχω τώρα μια κιθάρα που παίζει πολύ ωραία, εμφανισιακά ξεχωρίζει και ο ήχος της με ικανοποιεί απόλυτα, αν και ομολογουμένως δεν είμαι και ο μεγαλύτερος ειδικός στις τέλε!! ;D
  17. Αντίστοιχα, από το Γύρο της Γαλατίας, η αθάνατη προσφώνηση του εκαντόνταρχου όταν τσακώνει τον Αστερίξ και τον Οβελίξ μέσα στο μαγαζί να αγοράζουν τις καραμέλες: "Αυτές ήταν οι τελευταίες σας σάχλες!!" ;D ;D ;D
  18. Προκαταβολικά μεγειές και καλόπαικτος ο ενισχυτής! ;) Έτσι όπως σκέπτεσαι να το χρησιμοποιήσεις, το volume pedal δεν θα σου δώσει κάτι το ιδιαίτερα διαφορετικό από το volume ποτεντιόμετρο της κιθάρας σου. Πολύ απλά το χαμηλώνεις από την κιθάρα και καθαρίζει ο ήχος (όπως δηλαδή έκαναν οι...παλιοί!) Τώρα, επειδή δεν έχω παίξει με τον συγκεκριμένο ενισχυτή, δεν ξέρω ούτε τι κιθάρα έχεις αλλά και στην τελική πόσο "καθαρό" θέλεις τον ήχο, δεν μπορώ να σου πω πόσο καλά θα σε καλύψει αυτή η περίπτωση. Μια λύση είναι να το ξεκινήσεις ανάποδα, δηλαδή άφησε το volume της κιθάρας χαμηλά και παίζοντας με το gain του ενισχυτή, βρες τον καθαρό σου ήχο -στην ένταση που θέλεις πάντα. Μετά, άνοιξε το volume της κιθάρας τελείως: αν η παραμόρφωση που προκύπτει είναι αρκετή/ικανοποιητική τότε βρήκες τη λύση. ;D Αλλίως, πετάς και ένα overdrive/booster τύπου tubescreamer από πάνω και θα είσαι οκ :D (κάπως έτσι κάνω και εγώ με έναν Marshall JCM 900 που έχω)
  19. Απλά θα σου δώσει έναν ανεπαίσθητα διαφορετικό ήχο όταν τον έχεις συνδεδεμένο σε σειρά. Εκεί που θα έχει διαφορά είναι αν έχεις βάλει και coil split γιατί τότε θα λειτουργήσει το πηνίο που είναι πιο κοντά στην γέφυρα και θα σου δώσει ένα αρκετά πιο πρίμο και σκαστό ήχο. (Στις περισσότερες περιπτώσεις, στην "κανονική" θέση - με τις βίδες προς την γέφυρα δηλαδή- ενεργοποιείται το άλλο πηνίο για να δώσει πιο γεμάτο ήχο, αν κ αυτό είναι κάτι το αντιστρέψιμο με εναλλακτική καλωδίωση). @ aggelos_blues: Θα πρότεινα να κοιτάξεις πολύ προσεκτικά το σχεδιάγραμμα και σε σχέση με τα καλώδια που πηγαίνουν στο jack, γιατί ένα μικρό καλώδιο να μπεί λάθος χαλάει όλο το "γλυκό" ;D Αν δεν προκύψει κάτι από εκεί, θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους φίλους, καλύτερα να ξεκολλήσεις όλα τα καλώδια (όταν στρώσεις το θέμα με το κολλητήρι) και να κάνεις όλες τις καλωδιώσεις από την αρχή βάσει σχεδιαγράμματος. Απλά καθάρισε πρώτα τις υπάρχουσες κολλήσεις με τρόμπα ή με το ειδικό πλεκτό καλώδιο (δεν θυμάμαι το όνομα του στα ελληνικά αυτή τη στιγμή ::) ) και καλύτερα χρησιμοποίησε καινούρια καλώδια για τις συνδέσεις. Επίσης, όταν μια κιθάρα τύπου στρατ έχει το pickguard στον... αέρα για συναρμολόγηση, βγάζει πάντα περισσότερο θόρυβο απ'ότι όταν επιστρέψει στην κανονική του θέση και συναρμολογηθεί πλήρως η κιθάρα.
  20. Αυτό θα μπορούσε να γίνει αλλά εφόσον σε ενδιαφέρει ειδικά ο Blackmore, δεν πρέπει να σε απασχολεί η ενδιάμεση θέση γιατί δεν την χρησιμοποιεί ποτέ!! (τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν τον έχω δει, παίζει μόνο με neck ή bridge). Το κλασικό strat wiring είναι πιστεύω πολύ χρηστικότερο...
  21. Προσωπικά δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στην συχνότητα σπασίματος χορδών ανεξαρτήτου μάρκας. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο σημαντικό το σετάπ και κυρίως η κατάσταση της γέφυρας (να μην έχει δηλαδή αιχμηρά σημεία ή προεξοχές στο σημείο που ακουμπάει η χορδή στο βαγονάκι γιατί με την τριβή θα την κόψει). Επίσης, κάτι που δεν αναφέρθηκε, είναι ότι μπορείς όταν αλλάζεις χορδές να βάζεις κάποιο λιπαντικό ούτως ώστε να μειώσει την τριβή της χορδής πάνω στο βαγονάκι. Εγώ για παράδειγμα χρησιμοποιώ αυτό: http://www.bigbends.com/ - το οποίο είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό, αλλά στην ανάγκη και κάποιο απαλό λάδι (πχ για όπλα) το οποίο βρίσκεις ακόμα και στο Praktiker βοηθάει αρκετά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν είναι θέμα αξιοπιστίας των χορδών αλλά της γέφυρας ;)
  22. Υπάρχει μάλιστα και ένα σουπερμάρκετ - στην Θεσ/νίκη νομίζω - το οποίο προμηθεύεται χονδρική τα ελληνικά προϊόντα από το εξωτερικό και μετά τα πουλάει στην Ελλάδα σε τιμές πολυ φθηνότερες (πάνω από 20%) από τα άλλα σούπερ μάρκετ! Άλλο παράδειγμα ήταν η σύγκριση μεταξύ των καταλόγων ΙΚΕΑ γερμανίας και ελλάδας τα οποία είχαν για τα ίδια ακριβώς προϊόντα αλλά οι τιμές στην ελλάδα ήταν σαφώς ακριβότερες. Από εκεί κ πέρα, κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη είναι ότι - τουλάχιστον σε επίπεδο αντιπροσώπων/εισαγωγέων - το κύριο μέρος του τζίρου προέρχεται από την πώληση πολλών φθηνών προϊόντων και όχι λίγων ακριβών και αυτό δεν είναι μόνο δική μου διαπίστωση αλλά το έχει επισημάνει και διευθύνων σύμβουλος πολύ μεγάλης εισαγωγικής εταιρίας μουσικών οργάνων με τον οποίο έτυχε να συνομιλήσω. Τώρα, αν πχ ένα όργανο το οποίο στην ελλάδα κοστίζει €250 στο Thomann έχει €200, η διαφορά αυτή μπορεί ποσοστιαία να είναι μεγάλη (25%) αλλά σαν απόλυτο ποσό (+ τα μεταφορικά) δεν το αντιλαμβάνεται κάποιος ως αρκετά σημαντικό για να το αγοράσει από το Thomann. Κατά συνέπεια και σε συνδυασμό με τα παραπάνω, οι αντιπρόσωποι δεν καίγονται και τόσο να ανταγωνιστούν στις τιμές των καταστημάτων αυτών. Ωστόσο, νομίζω ότι οι λιανικές τιμές έχουν πέσει αρκετά τα τελευταία 1-2 χρόνια - και σε εμένα έχει τύχει να μου δώσουν τιμή τσεκάροντας πρώτα το Thomann κ πάνω από μία φορά. Εγώ προσωπικά θα μπορούσα να δεχθώ μια διαφορά της τάξης του 10% ειδικά για κιθάρα την οποία θα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω.. Υ.Γ. Εκτός από μουσική,το noiz κατακλύζεται και από ποιητική φλέβα ;D ;D
  23. Δεν είναι βέβαια παράληψη ίδιου βεληνεκούς, αλλά εμένα ξεχάσαν να συμπεριλάβουν στην παραγγελία μια μαλακή θήκη και μου την έστειλαν πολύ άμεσα. (Άσχετα βέβαια αν τελικά η θήκη ήταν ολίγον τι μάπα!) Πριν από δύο μήνες: 4500 κορώνες τσεχίας = €176.50 (δηλαδή €1=25,5 κορώνες,δε νομίζω να έχει γίνει καμία ιδιαίτερη μεταβολή από τότε)
  24. Παλαιότερες signature δεν μετράνε; Θα ψήφιζα την Richie Sambora (την πρώτη version με floyd rose & dimarzio), μια πολύ ευέλικτη κιθάρα για πολλά είδη μουσικής - εφόσον κάποιος καταφέρει να ξεπεράσει τα αστέρια στην ταστιέρα (κοντεύω..!) Αυτές που αναφέρονται στο poll δεν τις έχω παίξει όλες αλλά μια Eric Johnson φίλου ήταν μια από τις καλύτερες ηχητικά strat που έχω ακούσει.. ;) ;) ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου