Προς το περιεχόμενο

Dimitris_sg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    40
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Style
    Rock
  • Day job
    .
  • Τόπος
    .

Συμμετοχή Dimitris_sg

0

Φήμη

  1. Και εγω εχω μια ακουστικη vintage και ειναι πολυ πενα το οργανο. Στα λεφτα του δεν συγκρινεται. Grover κλειδια, bindings, solid καπακι κτλ. Φανταζομαι οτι και στις ηλεκτρικες ισχυει το ιδιο. Προχωρα και μη μασας οταν απορουν με το ονομα.... ;)
  2. Ριξε μια ματια σε οποια Parker βρεις.....!!! Επειγοντως....! :D
  3. Απο οτι καταλαβαινω εισαι αρχαριος με το θεμα του εξοπλισμου και δεν εχεις ασχοληθει. Ολοι πιστευω οταν ξεκινησαμε καναμε την ιδια ερωτηση πανω κατω. Το θεμα δεν ειναι να εχεις μια ακριβη κιθαρα. Πιστεψε με ειδικα στο επιπεδο που βρισκεσαι 1000 και 2000 και 3000 δεν θα πιασουν τοπο. Παιζεις μεταλ και γουσταρεις ωραια και εγω μαζι σου. Παρε μια κιθαρα το πολυ μεχρι 500 ευρω με διπλους μαγνητες. Κοιτα χρωματα σχεδια και οτι θες αλλα μην υπερβαλλεις μονο και μονο για να λες οτι εχω κιθαρα με 1000 ευρω. Τωρα αν θες ενισχυτη κοιτα οπως σου παν τους λαμπατους αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι αυτο που για την ωρα ειναι το απαραιτητο. Ενας ενισχυτης modelling ειναι το καλυτερο γιατι θα ακουσεις τα εφεδακια σου να γουσταρεις και 2 3 ηχους να κατασταλαξεις. Και οταν θα εισαι σιγουρος και κατασταλαγμενος θα δεις ποσο παραξενο θα σου φενεται αυτο εδω το thread! Να σου δωσω και με τη σειρα μου τη προταση μου. Για κιθαρα κοιτα κατι σε epiphone η esp. Ενισχυτη αν εισαι φουλ κατασταση μεταλ τοτε o randall rg75 ειναι οτι πρεπει. Αν θες να πειραματηστεις με διαφορους ηχους τοτε Vox VT50. Και εχε υποψην σου τον απιθανο tech21 trademark 30 ή 60 !
  4. Εγω θελω να αλλαξω το μεγαφωνο του laney vc15 γιατι φοραει ενα jensen C10Q 35w και δεν τα παει καλα με τους πιο μοντερνους ηχους... Παιζω με πεταλιερα μπροστα για τις παραμορφωσεις και τα εφε. Υπαρχει κατι αντιστοιχο με το Tonker αλλα σε 10"? Το copperhead ειναι και αυτο προς vintage μερια? Superfunk μια βοηθεια και για μας τους 10 ιντσους?? ;D
  5. Ωραιος! Λεω να την παρω σε μια φιλη μου τη συγκεκριμενη που θελει να αρχισει κιθαρα. Ειναι κομπλε κιθαριτσα ετσι? Απο affinity μονο εχω εμπειρια και ηταν σουπερ. Τι σκαλωμα εχουνε φαει και την ροζ την πουλανε 20 ευρω λιγοτερο ??? ??? :P
  6. Διαχειριση χαρτοφυλακιου και παραγωγα. :-X :'( Ρυθμικα και the flight of the bumblebee για να μη σκουριασουμε :P
  7. Παιδια γιατι το κανετε αυτο....Μην στενευετε το φορουμ χωρις λογο μην το κανετε "στεναχωρο". Βγαλτε αυτην την ασπριλα. Το προηγουμενο ηταν απλα ιδανικο. Παλιοτερα ημουν μαρτυρας μιας αλλαγης ενος απο τα καλυτερα φορουμ τεχνολογιας και μετα την αλλαγη πραγματικα ερημωσε.... Ειναι κριμα.
  8. οχι ταλκ!!!!!!!!!!!!!! οχιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! Το χα δοκιμασει παλιοτερα.....
  9. Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια! Ειχα αμφιβολιες για το φανακι αλλα ολα οκ! Θα το αφησω να βαζει αερα γιατι οπως ειπα ο ζεστος αερας κατευθυνεται προς τα πανω και βγαινει απο τις γριλιες στην οροφη. Αλλιως δεν θα το σκεφτομουν καν. Θα κανω καποια στιγμη δοκιμη με ενα ψηφιακο θερμομετρο και αναλογα με την θερμοκρασια θα αλλαξω την φορα του ανεμιστηρα.
  10. Εχω κανει το ιδιο ακριβως με το ιδιο μπρατσο με απιστευτα αποτελεσματα. τριψιμο(με steel wool)- περασμα-στεγνωμα χ10-15 φορες. και οχι μονο πισω στην ταστιερα αλλα και μπροστα.
  11. Αυτη την στιγμη το φανακι βαζει αερα ο οποιος χτυπαει τις τελικες λυχνιες.Αλλα το ερωτημα μου ειναι κυριως αν αυτος ο αερας που χτυπαει τις λυχνιες μηπως τους προκαλει καποιο προβλημα! Ισως τις ψυχει πιο πολυ απο οτι πρεπει?? Δεν ξερω αποριες εκφραζω! Επισης να αναφερω οτι ακομα υπαρχει ροη αερα στο εσωτερικο αφου υπαρχει γριλια στο πανω μερος. (μπενει χαμηλα κρυος αερας, ζεστενεται στο εσωτερικο, ανεβαινει και βγαινει απο πανω.)
  12. Αγορασα μεταχειρισμενο τον ενισχυτη και ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου επισημανε οτι λογω κατασκευης (οι λαμπες "κρεμονται απο το σασι") οι τελικες σε μεγαλες εντασεις ζεσταινονται υπερβολικα και να τον τοποθετω σε οριζοντια θεση. Επειδη τελευταια τον χρησιμοποιω και πολλες ωρες και σε μεγαλες εντασεις οντως βγαζει αρκετη θερμοτητα και οι γριλιες εξαερισμου καινε. Δεν θελω να τον εχω σε οριζοντια θεση και ετσι σκεφτηκα αυτη την πατεντα: Τοποθετησα αυτο το ανεμιστηρακι οπως θα δειτε στη φωτο. Αυτο μπορει να επηρεασει αρνητικα σε κατι την λειτουργια των λυχνιων?? Uploaded with ImageShack.us
  13. Θα απαντησω μονος μου υστερα απο λιγο ψαξιμο! 10αρι = special 6 12αρι= classic 6. Αλλη σειρα...
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου