Προς το περιεχόμενο

nickpulse

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    117
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Musician
  • Τόπος
    Athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή nickpulse

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Μια χαρά ήταν πριν, τι τις θέλατε τις αλλαγές, τώρα τα πάντα είναι δυσδιάκριτα και λιγότερο λειτουργικά απο πριν..
  2. nickpulse

    No More Blues Live @ Myrtilo

    Μερικά videos απο το πρόσφατο live μας :) (Ανεβάστε το quality στα 1080p)
  3. Τι μάρκα είναι τα patch cables? 2ον όταν ενεργοποιείς το wah υπάρχει περίπτωση με το πάτημα η τροφοδοσία του να φεύγει απο την επαφή επειδή είναι στο πλάι και κοντά στο patch cable και όχι στο πάνω μέρος όπως σε διάφορα άλλα πετάλια. Μου έχει συμβεί ακριβώς το ίδιο με το ίδιο wah.
  4. Aπο τη στιγμή που έχεις σε wav τα export απο Logic τον μετρονόμο και τα samples, ανοιγεις 2 κανάλια στο cubase (mono ή stereo ανάλογα με τι είναι αυτά τα wav) και τα κάνεις εκεί Insert, (προσέχεις πάντα να τα τοποθετήσεις στην αρχή του beat ώστε να είναι συγχρονισμένα) Απο εκεί και πέρα αυτό που σου απομένει να κάνεις είναι να κάνεις το routing των εξόδων των 2 αυτών καναλιών (στα vst connections θα setareis εισόδους εξόδους της κάρτας σου που θέλεις να βλέπει το cubase) σε κάθε μια απο τις εξόδους της κάρτας ήχου που θέλεις και έχεις προεπιλέξει στο προηγούμενο βήμα στα vst connections. Θα πάρεις δηλαδή to output του κάθε καναλιού του cubase και θα το αλλάξεις αντι να πηγαίνει stereo bus να πηγαίνει στις εξόδους που έχεις επιλέξει πχ Μ-audio Οut 1. Στο Μixer output section του cubase θα είσαι σε θέση να βλέπεις τώρα τις 2 εξόδους της κάρτας που έχεις κάνει assign στα vst connections Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως, απο εκεί και πέρα θέλει λίγο ψάξιμο στις λειτουργίες routing στο cubase και θα το βρεις
  5. Η ταινία μόνο αμερικανιά δεν είναι ,γιαπωνεζιά ναι . Είχε κατι το άρρωστο απο γιαπωνεζικο anime :P
  6. Λοιπόν θα προτείνω εγγυημένη και δοκιμασμένη λύση!!! :P Στις 4 το πρωί ανεβαινεις στον όροφο όπου η συμπαθέστατη κατα τα άλλα κυρία διαμένει. Τραβάς μπαλαντέζα απο το διαμέρεισμά σου. Στήνεις εναν plexi ή το πιο δυνατό σου ηχοσύστημα ακριβώς έξω απο την πόρτα της. Τερματίζεις τον ενισχυτή και βαράς τα πιο θρασάδικα ριφς που έχεις στην φαρέτρα σου για 15 δεύτερα. Εαν δεν πάει απο ανακοπή σίγουρα θα την έχεις ξεκουφάνει και δεν θα ξαναπαραπονεθεί σε καμία απο τις περιπτώσεις!!! Τώρα πέρα απο την πλάκα αν έχεις κακούς γείτονες δεν γλιτώνεις οτι και να κάνεις. Είναι και μερικοί που τους ενοχλούν και τα 55 db. Εαν όντως το πρόβλημα δημιουργείται σε ώρες κοινής ησυχίας τότε φταις εσύ αποκλειστικά . Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα να βάζεις μουσική σε "κόσμιες" εντάσεις για μερικές ώρες καθημερινά
  7. Eίναι ακριβώς αυτός ο ενισχυτής. Δεν θέλω να καταργήσω το reverb του ενισχυτή για κανένα λόγο όμως Εχετε να μου προτείνετε κάποιον έμπειρο τεχνικό απο Αθήνα που θα μπορούσε να το κάνει? Φένεται ενδιαφέρον , δεν ξέρω όμως τι γίνεται στην περίπτωση όπου σύμφωνα με τα όσα λέει ο φίλος marooned ,υπάρχει ήδη ενσωματωμένο το κύκλωμα fx loop αλλά είναι αφιερωμένο στο reverb
  8. Καλησπέρα έχω τον defender kustom ,εναν 50W λαμπατο ενισχυτή με gain προενίσχυση και master volume στον τελικό. Ο ενισχυτής δυστυχώς δεν διαθέτει fx loop. Υπάρχει η δυνατότητα να μονταριστεί με κάποιον τρόπο και να μπει ενα τετοιο κυκλωμα πάνω? Γνωρίζετε κάποιον τεχνικό που θα μπορούσε να το κάνει ?
  9. Υποκειμενικά πιστεύω οτι τα τραγούδια του Πσντελίδη είναι αντικειμενικά ηλίθια ;D
  10. nickpulse

    Αστέρης Ειρήνη Video Demo

    Η κοπέλα έχει τόσο θεική φωνή που ακόμα και γυμνή να τραγουδούσε (που λέει ο λόγος) το κοινό θα πρόσεχε περισσότερο τη φωνή παρά το σώμα της! Πολλά συγχαρητήρια και στους δυο σας , σορρυ για το οξύμωρο άλλα κάποιοι συνηθίζουν να συγχέουν το τραγούδι και την ερμηνεία με το modeling και την fashion !
  11. Η Νο1 βρίσκεται στο μνήμα του Stevie για να τον συνοδεύει για πάντα εκεί που βρίσκεται..Κάποια στιγμή την βγάλανε μόνο και μόνο για να την μελετήσουν και να την κοπιάρουν και μετα την τοποθέτησαν στη θέση της.
  12. nickpulse

    Tι ειπε τωρα αυτος ο Vai;

    Βαϊ Βαϊ Βαϊ μανούλαμ... ;D
  13. Nομίζω οτι το πρόβλημά σου είναι περισσότερο ερωτικό παρά αμιγώς ψυχολογικό! Σε μια κιθάρα που αγαπάς πολύ συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο όταν είσαι full ερωτευμένος με μια γυναίκα! Την μεταχειρίζεσαι με αγάπη στοργή και φροντίδα και όταν την ποθείς την ...."ξεσκίζεις" κανονικά!!! Μην της δείξεις οτι έχεις απέναντί σου μια οσία που απο την πολύ ευβλάβεια δεν τολμάς να την αγγίξεις γιατί θα σου γυρίσει την πλάτη! Γενικά πρόκειται για μια θυελώδη σχέση πάθους αλλα πρόσεξε και μην το παρακάνεις..... ( Βλ. παρακάτω βίντεο απο 1.33' - τέλος ;D)
  14. Να υποθέσω ζήτησε ο Paul να δοκιμάσει την τάδε strat για να δει αν του κάθεται και του αρνήθηκαν λέγοντάς του ότι δεν μπορούν να του την ξεπακετάρουν εκτός αν την αγοράσει επιτόπου? Ετσι αποφάσισε να δοκιμάσει μια φτηνιάρα gibson που ξεθώριαζε στην βιτρίνα απο τον ήλιο.. Ετσι ....και ο Paul ...απο τότε το γύρισε στις gibson ;D ;) 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου