Προς το περιεχόμενο

suhrgr

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή suhrgr

0

Φήμη

  1. Εξαιρετικές απόψεις οι περισσότερες, δεν θέλω να κουράσω γράφοντας ένα σεντόνι, απλά θα βάλω και εγώ ένα ''λιθαράκι'' στη συζήτηση. Έχω δική μου επιχείρηση(μικρή) και δε θα ήθελα να επεκταθώ στο ΠΟΣΟ με ληστεύει το κράτος και πόσο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΕΣ και υπέρ των εργαζομένων και μόνο αυτών είναι οι συνθήκες, απλά θα παραθέσω το εξής: Εάν φτιάξω ένα γραφειάκι με μάρμαρα,φυτά,συντριβάνια κτλ. και μία κάρτα με 5 τίτλους αγγλικούς και πω 700,00 το μήνα, θα μου έρθουν 100. Αν βάλω αγγελία για την παραγωγή και να δουλέψει κάποιος και 12 ώρες τη μέρα(έχει δουλειά) με κούραση φυσικά και μαυρίλα, και να πληρωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΟΛΕΣ τις υπερωρίες του δεν έρχεται κανείς ! Έχω 4 Έλληνες και 1 Γεωργιανό σε αυτό το τμήμα. ΜΟΝΟ ο Γεωργιανός κάθεται κάθε μέρα και φυσικά παίρνει λεφτά. Λέμε, λέμε όλοι πολλά και εδώ και παντού. Αυτοκριτική πόσοι κάνουν σε αυτή τη χώρα ? Φταίνε οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι, οι μασόνοι, οι Γερμανοί...ΟΛΟΙ ! Εκτός από εμάς.... .....κάτι δεν πάει σωστά....
  2. Διασκεδαστικό, αλλά δεν μου λέει κάτι, πέρα από το ότι ο συγκεκριμένος κύριος θα είναι σίγουρα παράδειγμα προς αποφυγή για τα παιδιά μου σε αντίθεση με τον Rick Alen, που θα ΕΙΝΑΙ παράδειγμα προς μίμηση !
  3. Κατάλαβα τι θέλω να πεις...αλλά στο ζήτημα των μουσικών δε νομίζω να δικαιώνεται η άποψή σου. Μιλάμε για Lord/Paice...ποιοι μουσικοί των ELF τώρα ? Εκτός της υπέροχης φωνής του Dio, που ο Blackmore ανέδειξε...που ήταν οι υπόλοιποι πριν και που κατέληξαν ΜΕΤΑ τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Ritchie Blackmore' s Rainbow) δίσκο του Blackmore ?
  4. χμμμ...Δηλαδή όταν πήρε τα παλληκάρια από τους ELF..μάλλον ολόκληρη τη μπάντα, συνέχισε με τον αντίστοιχο LORD και τον αντίστοιχο PAICE ?
  5. Νομίζω ότι η υπερβολή και η αποκαθήλωση ή η απαξίωση και ο υποβιβασμός, είναι στο πετσί του Έλληνα. Βασικά όσοι από εδώ είναι κιθαρίστες θα έπρεπε να προσέχουν πολύ τα λόγια τους για τον Blackmore και την αξία του. Και αυτό γιατί: 1) Και κούτσουρο να του δώσεις να παίξει, πάλι Blackmore θα ακούγεται ! 2) Έγραψε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ riff και solos και ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΗ αμέτρητα ! 3) Ότι έπαιζε στο studio, το έπαιζε και live και ακόμα καλύτερα ! 4) Σε αντίθεση με άλλα ΙΕΡΑ ΤΕΡΑΤΑ (γιατί τέτοιος είναι και αυτός), έφυγε από το ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ, άφησε στους υπόλοιπους το ΟΝΟΜΑ (ναι, ο παλιοχαρακτήρας) και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ξανά ένα άλλο ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ 5) Ανέδειξε τόσους πολλούς μουσικούς (Gillan,Coverdale,Dio,Wisbone Ash κ.α.) όσο κανείς άλλος νομίζω. Για πάντα θα απορώ τι θα γινόταν αν προχωρούσε το project με Phil Lynott και Ian Paice. Ελπίζω, αν ασχοληθεί με blues...να συνεργαστεί επιτέλους με τον Paul Rodgers (μη του μείνει και το μεράκι) Αν κάποιοι από εδώ θέλουν να μάθουν κάτι παραπάνω, ας ρωτήσουν τον EDDIE VAN HALEN...για τον BLACKMORE... Και όσο για τον Μεγάλο κιθαρίστα Steve Morse...μπορεί να συνεχίσει να παίζει υπέροχα...αλλά ΠΟΤΕ δε θα μπορούσε να γράψει και δεν έγραψε φυσικά...ένα Gates Of Babylon ή ένα Rainbow Eyes (ναι ο μονοκόματος)....που σήμερα μπορούν να ακούγονται από 14χρονους όπως είπε εδώ κάποιος για το συγκεκριμένο δίσκο... ΕΛΕΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ ! ΕΛΕΟΣ !
  6. suhrgr

    spitfire - evil thoughts around

    Εγώ θα πρότεινα ΤΗΝ μπαλάντα ''Tears'', με μία αλλαγή στο σημείο που σκληραίνει και εκεί πραγματικά (για εμένα πάντα) χάλαγε η ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ. Και για πιο γρήγορο το ''Taste The Fire''....και από τον Τάκη, το ''Love Games'' με ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ρεφρέν... ;D
  7. Απλά Πράγματα.... NULL - Άχρωμος Αιώνας mastering επιπέδου (+ μίξη).
  8. Εμ....ο OZZY είναι απλά μία τεράστια προσωπικότητα και η χροιά του είναι μοναδική. Ούτε τεχνική έχει, ούτε έκταση...αλλά πραγματικά σκεφτείτε τους ύμνους που τραγούδησε...καμία μα καμία άλλη φωνή δε μπορεί να τους αποδώσει! Όσον αφορά τους πραγματικά μεγάλους κιθαρίστες με τους οποίους συνεργάστηκε...απορώ...Γιατί ο Zak ή ο Jake (Ο Randy δεν πρόλαβε μετά...αλλά πριν δε νομίζω ότι είχε γράψει κάτι αντίστοιχο με το Mr.Crowley ας πούμε), δεν έγραψαν αντίστοιχα καλά κομάτια (για μένα πάντα) ? Το Born Again, για μένα είναι ένας πολύ καλός και αδικημένος δίσκος, η απόδοση δε του Gillan είναι εξαιρετική...Ίσως οι φανατικοί οπαδοί να μην το γουστάρουν λόγω του ότι η φωνή-προσωπικότητα του Gillan, επικρατεί εμφανώς του ήχου των Sabbath ;) Και ο Playloud είναι πολύ καλός κιθαρίστας και perfomer (τουλάχιστον όπως τον είχα δει με τους Spitfire σε εκείνες τις αξέχαστες συναυλίες).
  9. Πολύ καλός, εξαιρετικός πραγματικά, αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Αχ.Διαμαντής είναι καλύτερος ;) Και ειδικά οι Confusion ανώτερο επίπεδο...
  10. Δυστυχώς οι POODLES , με απογοήτευσαν :( Οπότε θυμάμαι τα εξής : 1) Impelliteri - Wicked Maiden 2) Place Vendome - Streets of Fire 3) Last Autumn' s Dream - Dreamcatcher
  11. Τον OZZY τον είδαμε το 2005 στην Ελλάδα με τους BLACK SABBATH , σε μία εκπληκτική συναυλία ;)
  12. Δεν είμαι κιθαρίστας (3ο χρόνο ασχολούμαι στα γεράματα) , ούτε μουσικός , αλλά ζω στην Ελλάδα , γι αυτό και περίμενα κάποια σχόλια του στυλ , ''έλα μωρέ , ποιος OZZY τώρα , ο γέρος , ο έτσι και ο αλλιώς'' και δήθεν ότι θα ''στιγματιστεί'' ο Gus G με την άσχημη περίοδο και την παρακμή του OZZY . ;D 1) Πολύ θα ήθελα να ξέρω ΕΝΑΝ Έλληνα κιθαρίστα που θα αρνούνταν να παίξει ΤΩΡΑ με τον OZZY 2) Δεν έχω ακούσει Firewind πέρα από 2-3 τραγούδια , ούτε και τον γνωρίζω 3) Ναι , δεν είναι 1980 με τον OZZY νέο , ούτε είναι ο Gus G του μεγέθους των προηγούμενων σίγουρα. 4) Ναι , ο OZZY δεν είναι αυτός που ήταν ΟΜΩΣ , ακόμα και τώρα , επιλέχθηκε σίγουρα ανάμεσα σε κάποιους....αλλά , ας μην μακρηγορήσω άλλο... Ρε παιδιά , έχετε καταλάβει ότi βγήκε στη σκηνή με τον OZZY ???? Ναι , με αυτόν τον OZZY , έχει κάποια διαφορά από το να παίζεις εδώ μεταξύ συγγενών-φίλων ή το πολύ 200 ατόμων σε κάποιο μαγαζί... ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ ! ΜΠΡΑΒΟ...ρε ΜΑΓΚΑ....ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ !!!!
  13. suhrgr

    Metal from HELLas - documentary

    Δεν το είδα ολόκληρο , λόγω χρόνου , κάποια στιγμή θα το καταφέρω . Εγώ θα πω απλά ...όσοι δεν έχουν δει τους Spitfire με Λογγινίδη,Τσαμουρόπουλο,Wolf και Μανιάτη , επί σκηνής , δεν έχουν δει το καλύτερο μακράν ελληνικό συγκρότημα επί σκηνής , αντάξιο οποιουδήποτε ευρωπαϊκού σε συνθέσεις , σκηνική παρουσία , επικοινωνία με το κοινό...ή μάλλον Αμερικάνικου (Y & T) ...Τάκη ? :) Το άλλο νόμισμα όμως , που μάλλον έπαιξε αρκετά στα τεκταινόμενα ήταv το 100% Live , το οποίo , άγνωστο σε μένα για ποιους λόγους....δεν ακουγόταν όπως ήταν το live....''έλειπαν'' κάποια πράγματα ;)
  14. Αν και θέλω ακόμα καιρό να το ακούσω , θα πω κάποια πράγματα μιας και το έχω 4 μέρες στα χέρια μου και το έχω ακούσει πάνω από 10 φορές. Αρχικά , υπάρχουν 2 τύποι ακροατών . Αυτοί που είναι στημένοι με το δόκανο περιμένοντας την ευκαιρία να πούνε την εξυπνάδα τους , θάβοντας την προσπάθεια οποιουδήποτε καλλιτέχνη , συγκρίνοντας βέβαια και τα αριστουργήματα που έχουν συνθέσει οι ίδιοι και οι ''άλλοι'' , σαν εμένα ας πούμε , που ΠΑΝΤΑ έχω θετική προδιάθεση σε οποιαδήποτε προσπάθεια . Αυτό δε σημαίνει ότι θα πω ότι είναι καλό πάντα. Chinese Democracy . Φοβερή παραγωγή , εξαιρετικές ενορχηστρώσεις και πολύ καλή δουλειά στις κιθάρες . Αυτά κάνουν μπαμ με το καλημέρα . Ενοείται , πως ούτε με το Appetite έχει σχέση , ούτε με τα Illusions , εκτός του ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ , This I Love , ίσως..Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι εκπληκτικό πραγματικά , συναίσθημα , μελωδίες , πραγματικό διαμάντι.. Chinese Democracy και Better , groovaroun και είναι πολύ ωραία κομμάτια . Επίσης το Sorry είναι μία ακόμα όμορφη μπαλάντα . If The World , Street Of Dreams , Riad N' The Beduins , TWAT , Madagascar...πολύ όμορφα κομμάτια όλα...Για μένα έχει λίγες κακές ή αδιάφορες στιγμές. Φυσικά δε μπορεί κάποιος να περιμένει την ''αλητεία'' του 1987 , όταν κοιμόταν στα παγκάκια , από ένα 47χρονο νομίζω τύπο ! Ούτε μπορούμε να μείνουμε κολλημένοι στα , ''δεν παίζει ο Slash'' κτλ . Οι τύποι που παίζουν εδώ κιθάρα , είναι καλύτεροι κιθαρίστες , απλά πράγματα και ο Slash άλλωστε δεν έγραφε . Επίσης , η φωνή είναι σε καλύτερα επίπεδα , στο στούντιο έστω , από αυτό που περίμενα βλέποντας τον live εδώ . Είναι ένας πολύ καλός δίσκος πραγματικά . Και γουστάρω που διαφέρει μουσικά από τις προηγούμενες προσπάθειές .
  15. Για τα κόκκινα γράμματα...έχω να πω...κρίμα.....
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου