Προς το περιεχόμενο

kostas-slash

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    259
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από kostas-slash

  1. Καλύτερα με καλοδιο από 800 σε 400 παρά με adaptora. Οι αντάπτορες έχουν μια μικρή απώλεις αν δεν ειναι καλοί
  2. Καλησπέρα. Αγόρασα την Motu 2408 mk3 με την pci 424. Προσπαθώ εδώ και ΄'ενα μήνα να την εγκαταστήσω αλλά μου βγάζει πρόβλημα. Η εγκατάσταση γίνεται κανονικά (?) αλλά όταν πάω να ανοιξω την MOTU PCI console μου γράφει: An error has occurred in the AudioWire driver: Internal AudioWire driver logic error 15. Οι drivers που εγκατέστησα είναι από το Site της Motu. Χρησιμοποιώ Windows 7 64bit
  3. Ναί κάνει δουλεια! Εντάξει, στα επίπεδα behringer είναι μια χαρά. Απλά πρέπει να γυρίσεις αρκετά το knob με το warm για να ακούσεις κάποια διαφορά.
  4. Behringer T1952. Δεν έχει led. Επειδή τον άνοιξα και τον είδα, δεν ξέρω αν η behringer βάζει τις λάμπες τις να "φωτίζουν" περισσότερο.
  5. Καλησπερες, αγορασα έναν behringer (με όσα συνεπάγωνοντε) κομπρέσορα με λυχνίες. Τον έβαλα σε λειτουργία και βλέπω ότι ενώ η μία λάμπα "άναβε παραπάνω" από ότι η άλλη. Αγόρασα 2 λάμπες 12αχ7 και όταν πήγα να τις βάλω βλέπω ότι αυτή που αναβε περισσότερο ήταν λάμπα behringer ενώ η άλλη ήταν αλλαγμένη απ΄τον προκάτοχό του. Όλα καλά βάζω τις λαμπίτσες τις καινούριες αλλα εξακολουθει να μην "ανάβει". Είναι λογικό να μην "ανάβουν" οι λάμπες?
  6. Αν τα καλόδια εχουν αέρα μέσα στα ηχεία, δοκίμασε να τα κόψεις (στην χειρώτερη των περιπτώσεων) να πάρεις τα 2 καλόδια να τα συνδέσεις πάνω στα πιέζο όπως πολύ σωστά είπε και ο audiokostas. Τα καλόδια αν έχουν αέρα μετά τυλίγεις γύρο γύρο τον χαλκό μέσα, βάζεις και λεπτη μονοτική και είσαι οκ, αν και αμα παίξει ίσως θα χρειαστεί να αλλάξεις τα τουίτερ μιας και η επισκευή τους θα σου στοιχίσει περίπου 20€/κομμάτι και δεν θα είναι το ίδιο με παλιά... Ισως στο ebay βρεις αυθεντικά τουίτερ του δικού σου ηχοσυστήματος σε πολύ καλη τιμή!
  7. Καλησπέρα, ψάχνομαι να αγοράζω κονσόλα για φώτα LED! Συγκεκριμένα ψάχνω να έχει μικρόφωνο οπότε με τον ρυθμό της μουσικής να αλλάζουν τα φώτα (στο πρόγραμμα που τρέχει) και να μπορώ να ελέγχω (σε άλλη περίπτωση) 2 σειρές φώτων PAR LED (εννοω με faders και όχι με κουμπάκια, γιατί κάποιες πολύ φτηνές κονσόλες 60-70€ σου δίνουν δυνατοτητα fade σε ένα κανάλι των PAR, ενώ στην άλλη σειρά απλά να ανάβουν και να σβήνουν! Budget 200€ σχετικά αυστηρά!!!
  8. Όχι φίλε μου. Κάποια άλλα ειναι, για ΡΑ αλλα συνήθως τα βλέπεις σε καφετέριες στην ελλάδα. Πρέπει αν είναι επιπέδου Koda, behringer ή κάτι τέτοιο
  9. Δεν θα έβαζα ένα τέτοιο "χαζό" ποστ κανονικά αλλά οκ. Λοιπόν προσπαθώ να θυμιθώ πως λέγεται μία μάρκα ηχείων. Λέγεται κάπως Deisis, Debisis, Deseisis και έχει για σήμα ένα μεγάλο Α και μέσα ένα D. Ψάχνω από το πρωί να βρώ αυτή τη μάρκα!
  10. kostas-slash

    Φωτισμός PA

    dmx basics ε? Θα το ψάξω να δώ. Αν και με λίγο που κοίταξα βλέπω ότι έχει άλλα καλόδια (110Ω) και μεταφέρουν πληροφορια και οχι σήμα.
  11. kostas-slash

    Φωτισμός PA

    Ενδιαφέρομαι σε εκδηλώσεις που κάνω, να αρχίσω να χρησιμοποιώ δικό μου φωτισμό. Ομως δεν ξέρω κάποια βασικά πράγματα. Παράδειγμα βλέπω πίσω απο τα PAR-LED ότι έχουν μία είσοδο XLR. Με μία κονσόλα τύπου http://www.thomann.de/gr/stairville_led_commander_162.htm θα μπρούσα να διαχειρίζομαι ένταση φωτός, και χρώμα σε 4 ομάδες LED ξεχωριστά? Επίσης όλα τα φώτα πως συνδέονται μεταξύ τους? γιατί απο ότι έχω καταλάβει δεν είναι ακριβός όπως τα ηχεία.
  12. θα συμφωνίσω γιατί μέσα στα ηχεία που έχω είναι και τα Mackie SRM450 (οχι τα v2) που είναι 300βατ στο γουφερ και 150 τουίτερ. Έχει λίγα ψηλά παραπάνω μπροστα μπροστα, αλλα η δύναμή τους είναι εκπληκτικη!!! Τα ηχεία τουβλάκια να υποθέσω ότι εννοείς τα line array??? που ένα μικρό σετ-απ έχει 15.000€??? :p
  13. χεχεχεχε. Μάλιστα, δηλαδή εσύ σαν gdevelek θα τα έπαιρνες για party, και μικρά p.a? κάνουν "μονο" 360€ το ένα, και λίγο με τρόμαξε η τιμή για JBL. Για αυτό ρωτάω. Τους αριθμούς τους έχω δει. Απλά δεν ειναι ακριβός porsche 911 twin turbo :p
  14. Καλησπέρα, μέχρι 200€ θά πάρεις μόνο behringer ή μάρκες αυτού του επιπέδου που δεν είναι ούτε πολύ ποιοτηκές, ούτε και πολύ αξιόπιστες (απο την εμπειρία μου) ή αν πάρεις κάτι ποιοτικό θα είναι αδύναμο (μαξ 100βατ) και να έχει 8ίντσες γούφερ... Τα ηχεία που έχω χρησιμοποιήσει και μου άρεσαν για τα λεφτά τους είναι τα mackie Thump TH12. Είναι 200βαττ ΡΜΣ με 12" αλλά κοστίζει 270€ το ένα...
  15. Καλησπέρες. Ψάχνω για να αγοράσω ένα ζευγαράκι ηχεία (ακόμα) με μπάτζετ περίπου 800€ το ζεύγος, και κοίταζα τα JBL JRX 125. Σε κάτι ξένα σάιτ, και σε κάτι λάιβ που έχει τύχει να τα ακούσω, δεν λένε πάρα πολλά από ποιότητα, αλλά έχουν ένταση (?) αλλά καλού κακού θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες από κάποιον που τα έχει δουλέψει. Είναι ποιοτηκά? είναι αξιόπιστα? είναι δυνατά? τέλος έχετε να προτείνετε κάτι σε παθητικά μέχρι 800€/ζευγάρι?
  16. Πάω στο Device Manager αλλά στην κάρτα ήχου μου βγάζει 5. Motu Audio, Motu Audio MIDI for 64bit, Motu Audio Wave for 64 bit, Realtech Hidh definition και Ιntel Display Audio, Αλλα σε καμία δεν μου βγάζει Release Asio Drivers.
  17. Καλησπέρα, έχω θέμα με το Cubase. Μόλις μπώ σε άλλο παράθυρο σταματάει "να ακούει". Δηλαδή έχω φορτώσει κάποιο synth και παίζω στο Clavier. Αμα βάλω το Notepad για να βλέπω στίχους σταματάει να παίζει γιατι δεν είναι το κεντρικό παράθυρο. Τι μπορώ να κάνω? Στα Vista στο άλλο pc με το ιδιο Cubase 5 (κανονικά με κλειδι κλπ κλπ) δεν έχω πρόβλημα και στα windows 7 έχω θέμα. Καμία λύση?
  18. Ναι έχω δει μερικά μοντέλα όπως ΕV http://www.thomann.de/gr/ev_q66ii.htm Crown http://www.thomann.de/gr/crown_xls_2000.htm Yamaha http://www.thomann.de/gr/yamaha_p3500s_endstufe.htm.
  19. Σκεφτόμουν και τους ALTO. Βασικά πήγα σε αυτό το μαγαζί επειδή είναι γνωστός που αυτός που το έχει, και μου έβαλε τον ενισχυτή σε ηχεία παρόμοια με τα δικά μου (εγώ εχω RCF 315 εκείνος μου το έβαλε στα 312 (12αρι γούφερ αντί για 15). η διαφορά ανάμεσα στους ALTO και στους Crown ήταν ελάχιστη. Απλά σκέφτομαι ότι αφού είναι στα σχεδόν ίδια λεφτά +/- 40€, καλύτερα να πάω τον Crown που έχει και το όνομα. Ισως είναι λάθος λογική γιατί πληρώνεις και το όνομα. Αλλά...
  20. O Crown XLS-2000 ας πούμε, πήγα και μου τον έβαλε ένας μαγαζάτορας από το Voltage-online τον έχει 530€ και είναι 2χ375watt/8Ω! Δεν είναι μια χαρά? είναι και μέσα στο budget!
  21. Ειληκρινά σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Τον τύπο για τα Ωμ και τα σχετικά οκ. Απλά εγώ μέχρι στιγμής από την εμπειρία μου και από ότι έχω μιλήσει με διάφορους του χώρου, μου έχουν πει ο ενισχυτής να είναι παραπάνω βατ από όσα είναι το ηχείο, για να μπορεί να τα οδηγήσει σωστά! στα 350 να είναι τουλάχιστον 350 γιατί αλλιώς δεν τους στέλνει τα ρεύματα που του αναλογούν και μπορεί να τα κάψει (βλέπε λίγο πριν από διακοπή της ΔΕΗ). Συνοψίζοντας έχω βρει έναν ενισχυτη ΑΛΤΟ ο οποίος από ότι διάβασα σε ξένα φόρουμ λένε καλά λόγια. Behringer τα αποφεύγω γιατί ότι φτιάχνουν εκτός από Controler είναι κακής ποιότητας!
  22. Και το thomann το ξέρω, και χίλια δύο μαγαζιά! Αλλα επειδή δεν θέλω να πάρω ούτε behringer ούτε καμία πατάτα ρωτάω! Τώρα αν δεν έχεις κάτι να πεις πάνω στην ποιότητα του καθενός τότε δεν χρειάζεται να σχολιάζεις έτσι! Εγώ ρωτάω γιατί ούτε πολλά από μάρκες ξέρω, ούτε από λοιπά χαρακτηριστικα!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου