Προς το περιεχόμενο

not_guilty

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  397
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από not_guilty


 1. Πολύς κόσμος έχει αναλωθεί στο αν ο Malmsteen είναι μαλάκας πολύ ή λίγο, αν το ντύσιμο του είναι ξεπερασμένο, αν ο μεταβολισμός του αλλά και ο χαρακτήρας του, του έχουν προσθέσει κιλά, και αν ο τελευταίος του δίσκους έχει κάποια σημαντική πρωτοτυπία ώς προς την κιθαριστική ας την πούμε τέχνη.. και ερωτώ....

   

  αν όλα αυτά τα στοιχεία (που αποτελλούν κρίτηρια fame story ) δεν υπήρχαν..

   

  O malmsteen αγάπησε την κιθάρα.. πίστευω.. όσο τίποτα άλλο.. (ακόμα και αν έγινε προέκταση του "εγώ" του)

   

  Πρόσφερε στην ηλεκτρική κιθάρα όσο λίγο.. τόσο με το ταρακούνημα που πρόκαλεσε λόγο του γρήγορου παιξίματος αλλά και όσο και στην ενσωμάτωση της κλασσικής μουσικής με την metal - πήγε τους rainbow ένα βήμα παραπέρα.. Όλοκληρη μουσική σκηνή έχει χτιστεί πάνω του....

   

   

  Μπορεί να έχει χάλια στίχους.. δηλαδή πολύ χάλια.. αλλά τέλος πάντων μην περιμένουμε και απο ένα κιθαρίστα και μάλιστα Σουηδό να γράψει και το knocking on heavens door..

  έχει επίσης προσφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά με το signature μοντέλο του το οποίο ασχέτος.. προτιμήσεωνν δεν μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη κιθάρα...

   

   

  Είναι άρτιος τεχνικά.. άλλο αν  τα γούστα δεν ταιριάζουν... παίζει τα σχεδόν τα πάντα και καθαρά... έχει αναγνωρίσιμο παίξιμο αλλά και χαρακτηρστικό ήχο.. άσε που χειρίζεται την κιθάρα άψογα.. τόσο απο θέμα pic gear .

   

  Ο Malmsteen είναι παιδί του Χιότι μόνο που δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος....


 2. α. Πρέπει να δηλώσεις έδρα της εταιρίας.. Εαν η έδρα ειναι στην Ελλάδα, υποχρεούσε στην Τήρηση βιβλίων και στοιχείων Γ' κατηγορίας (Ε.Π.Ε - Α.Ε) για τζίρο άνω των €150.000.. μπορείς να έχεις μέχρι τότε βιβλία εσόδων-εξόδων Β κατηγορίας (Ο.Ε. - Ε.Ε)

  β. Όταν κάνεις εταιρία συνεταιρίζεσαι.. δηλαδή κατα το νόμο υπάρχουν παραπάνω απο δυο εταίροι.. εκτος απο περιπτώσεις μονοπρόσωπης Ε.Π.Ε. (ατομικής επιχείρησης)

  γ. Εαν το προϊόν σου υπόκειται σε καθεστώς Φ.Π.Α. που σημαίνει πως εαν οι συναλλαγές (πωλήσεις - αγορές) σου στην ελλάδα ξεπερνούν τις €35.000 πρέπει να ορίσεις φορολογικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα..

  δ. Στην Ελλάδα για λόγους Φ.Π.Α, ισχύουν δυο κανόνες

  1. όταν είσαι εντος ευρωπαϊκης ένωσης μιλάμε για ενδοκοινοτικές αποκτήσεις..

  2. όταν είσαι εκτός ευρωπαϊκης ένωσης μιλάμε για εισαγωγή-εξαγωγή..

   

  Νόημα για το κράτος έχει το που γίνεται η παράδοση αγαθών  ανεξάρτητα με το που εσυ δηλώνεις έδρα εαν η κατανάλωση γίνεται στην ελλάδα.. υποχρεούσε στη δημιουργία φορολογικού αντιπροσώπου.

   

  Γιατί όμως να θέλει κάποιος να έχει έδρα της επιχείρησης του σε κάποιο εξωτικό μέρος..

  Πιστεύετε ότι με το που θα ανοίξεις την επιχείρηση (π.χ. Ο.Ε.) θα προκύψουν πάνω απο €45.000 καθαρό φορολογητέο εισόδημα στην Ελλάδα για κάθε εταίρο..;;;;

   

  και θα σε κυνηγάει το κράτος να σε φορολογήσει;

   

  δεύτερον.. σίγουρα θα κάνεις και δαπάνες για την επιχείρηση σου, (υπηρεσίες αναλώσιμα κτλ..) αυτά σε ένα άλλο κράτος θα μπορέσεις να εκπέσεις το ΦΠΑ τους απο το ΦΠΑ των πωλήσεων που έχεις κάνει..;;; (ενδοκοινοτικά ναι.. για άλλα μέρη δεν το ξέρω)

   

  Τρίτον.. μπορείς να έχεις το server σε όποια χώρα θέλεις.. αυτό δεν συνδέεται με την έδρα της επιχείρησης..

   

  Τέταρτον εαν πρόκειται την επιχείρηση σου να τη δηλώσεις ενδοκοινωτικά τότε αυτόματα μπαίνεις στο σύστημα VIES όπου λειτουργείς κανονικά εκπίπτωντας δαπάνες στο Φ.Π.Α.

   

  Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις.. ένας λογιστής δεν μπορεί να σου δώσει απάντηση σε κάτι αόριστο..

   

  Πρέπει να ρωτήσεις..

  Θέλω να ανοίξω εταιρία στην Ρωσσία, και να πουλάω μέσω ιντερνετ ψηφιακό υλικό...

  (Εκεί θα πρέπει κάποιος να κοιτάξει και πως καταγράφονται οι πωλήσεις στα βιβλία της επιχείρησης). Λογικά για τις υπηρεσίες χρεώσεις υπάρχει η υποχρέωση έκδοσης φορολογικού στοιχείου... όπως π.χ. (απόδειξη λιανικής πώλησης.)

   

  Δεν μπορεί ενας λογιστής να ξέρει όλες τις πιθανές περιπτώσεις και τι γίνεται σε άλλες χώρες.. καλά-καλά δεν ξέρουμε για την Ελλάδα...

   

  Εάν επιθυμείς να κάνεις έδρα σε εξωτικά μέρη.. θα πρέπει να βρεί λογιστή που να έχει εμπειρία απο αυτά.. να τα έχει δουλέψει... δηλαδή...

   

  Εγω είμαι λογιστής.. αλλά δεν τα ξέρω όλα.. ξέρω μόνο τι ισχύει για την Ελλάδα...και πάλι σε περιορισμένο βαθμό.. και για την αποκατάσταση κάποιον πραγμάτων υπάρχουν 15 κώδικες νομοθεσίας οι οποίοι αναθεωρούνται τουλάχιστον 1 με 2 φορές το χρόνο.. σε διάφορα σημεία..

   

  + σε όλα αυτά είναι οι ασφαλιστικές σου εισφορές έτσι...

   

  Μην κάνετε μαλακίες με offshore αυτην τη χρονική στιγμή.. οι offshore αποτελούν κατα κύριο λόγω μηχανισμός φοροδιαφυγής.. (έχετε λόγους να φοροδιαφύγετε;) ακόμα δεν άνοιξατε το μαγαζί..

   

   


 3. das ist good, αλλα δεν ειμαι τραγουδιστής.. next!!!!! κανα backing track για κιθαρώνια; να κάνουμε share να γουστάρουμε.. so far.. για bass εχεις ποστάρει, για voc εχεις ποστάρει.. αν θυμάμαι καλά και για drums, μένει ένα σολο backing track σε περιέργα μονοπάτια.. να σολάρουμε εε; τι λες;


 4. Αποτελεί μια κάρτα όλα σε ένα, για κάποιον που θέλει να ηχογραφίσει, φωνή, κιθάρα, και μπάσσο.. Διαθέτει μοντέλα ενισχυτών και εφφέ τα οποία δεν τρέχουν ώς πρόγραμμα.. δηλαδή δεν απασχολούν επεξεργαστική ισχύ.. Επιπλέον τα μοντέλα που διαθετουν είναι αναβαθμίσιμα μέσα απο τη σελίδα της εταιρείας.. και ένα ειδικό λογισμικό το Line6 monkey..Αν και οι νέες εκδόσεις Line6 διαθέτουν ένα άλλο πρόγραμμα... εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα το gearbox το οποίο είναι άψογο interface της κάρτας σου.. Με αυτό μπορείς να δρομολογήσεις σήματα, να ρυθμίζεις εντάσεις, Monitoring κτλ.. αλλά και να επιλέξεις την επιλογή 2 εισόδων, όπου με διαφορετικό configuration να έχεις 2 tracks που γράφουν ταυτόχρονα στο cubase, το ένα με gear κιθάρας, και στο άλλο με gear Μπάσσου.. Μπορείς βέβαια να έχεις και άλλους συνδυασμούς...

   

  Από άποψη ποιότητας και ηχογράφησης είναι πολύ καλό και αρκετά εύχρηστο.. Δουλεύει καλά με όλα τα windows και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κάρτα ήχου, περνώντας τα line outs σε μια άλλη κάρτα ήχου..

   

  Γενικά για τα λεφτά της είναι μια πολύ καλή επιλογή, για την οποία σίγουρα θα βρείις ανάλογη χρήση..  Επιπλέον πιστεύω ότι στα λεφτά της δεν έχει κάποιον ανταγωνιστή.. (απ' όσο ξέρω τουλάχιστον)


 5. Φίλε μου, αναλογίσου πώς ξεκίνησε η μουσική.

  Δεν ξεκίνησε ως εμπορικό προϊόν …

  αλλά ως ανάγκη έκφρασης – λόγου  (= ψυχοθεραπεία) του δημιουργού της,

  αλλά και όλων των άλλων που την αναπαρήγαγαν. 

   

  Πρόσεξε, στην μουσική τότε δεν υπήρχαν ακροατές,

  αλλά όλοι είχαν ενεργό ρόλο

  και άρα ήταν αποδέκτες της ευεργετικής της επιρροής στην ψυχή τους.

  Κάτι ανάλογο με την ομαδική ψαλμωδία (και χορούς)

  που επιβάλουν οι θρησκείες, ο μυστικισμός και ο αποκρυφισμός.

  Τότε η συμμετοχή στην μουσική ήταν ουσιαστική και κάτι το ανώτερο.

   

  Σήμερα η μουσική είναι ένα εμπορικό προϊόν.

  Αυτός που την φτιάχνει, αυτό έχει στο μυαλό του,

  το πώς δηλαδή θα φτιάξει κάτι που να αρέσει στην πλέμπα

  για να πουλήσει και να πλουτίσει, ή να γίνει γνωστός και να δοξαστεί.

   

  Ποιος φτιάχνει σήμερα μουσική ή άλλο είδος τέχνης για τον εαυτό του;

  Ποιος φτιάχνει σήμερα μουσική γιατί "έτσι του βγήκε";

   

  Τώρα λοιπόν που σιγά  - σιγά η εποχή του "βγάζω ένα τραγουδάκι και τα κονομάω" φεύγει,

  τώρα μουσική θα φτιάχνει όποιος το έχει,

  μακριά από παραγωγούς και εταιρείες.

  Τώρα ίσως η μουσική να γίνει και πάλι η αβίαστη ροή ψυχής,

  και να πάρει πάλι την αρχική της θέση δηλαδή  την ψυχαγωγία = αγωγή της ψυχής.

   

   

  Ιχνιλάτη πιστεύω ότι βρισκόμαστε στο ίδιο μονοπάτι..


 6. Φίλτατε not_guilty θα σε στεναχωρήσω αλλά το παραπάνω μόνο μανιφέστο δεν είναι.

  Συνυπολογίζω και το γεγονός της φόρτισης που φέρνει η χρονική περίοδος ή/και η ώρα συγγραφής , αλλά παραμένουν πλίνθοι και κέραμμοι κυριλεκτικά ατάκτως ερριμένοι.

  Η απουσία δομημένου (και ουχί σοδομημένου) λόγου και πρότασης (ένθεν και ένθεν) είναι το μεγαλύτερο (κατ' εμέ) πρόβλημα των καιρών.

  Ελλάδα δεν είμαστε εμείς και οι φίλοι μας και θα ήθελα να σε βεβαιώσω ότι η Ελλάδα συνεχίζει να πηγαίνει στα μπουζούκια, η Ελλάδα δεν ανοίγει myspace, ο Ασιμος δεν ήταν στρατευμένος, η διαφήμιση (όπως με διαβεβαιώνουν κολλητοί σε pre & post production εταιρείες) καλά κρατεί.

   

  Επειδή είμαι οπαδός του evolution rather than revolution χωρίς να αναιρώ την αναγκαιότητα αμφοτέρων, συμφωνώ με τον Νίκο ότι τα βαθειά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας αντιμετωπίζονται με την καθημερινή μας συνέχεια και συνέπεια με συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο λόγο και πράξεις που είναι απείρως πιο δύσκολη αλλά αποτελεσματική κίνηση από δεκάδες άλλες πυροτεχνηματικές.

   

   

   

  Σωστά και δομημένα τα παρουσιάζεις, αλλά μήπως και εσύ είσαι λίγο αόριστος, δηλαδή ποιά είναι η καθημερινή μας συνέχεια και συνέπεια και ποιον τεκμηριωμένο λόγο και πράξεις, βλέπεις ή εσυ συμμετέχεις σε, ούτως να γίνει αυτην η πολυπόθητη αλλαγή..?


 7. στο χαλασα ε???τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη και δυστυχως χρειαζονται ΠΟΛΥ περισσοτερα απο μια οικονομικη κριση για να αλλαξει η...ποιοτητα της "τεχνης" στην Ελλαδα...   

   

   

  Μου το χάλασες αλλά δεν πειράζει.. ούτως η άλλως γουστάρω που απάντησες σε μια διαφορετική τοποθέτηση..Μπορεί όντως ιστορικά, να μην είμαι καλύτερα πληροφορημένος, αλλά διατηρώ την πεποίθηση ότι το starιλίκη θα πεθάνει.. αργά ή γρήγορα, τώρα ή αργότερα...Εφόσον είναι κάτι που γεννήθηκε μπορεί κάλλιστα και να πεθάνει..

   

  Διαφωνώ όμως για το τι δεν τρέχει τίποτα με το internet....Η τωρινή πιτσιρακαρία είναι η ενήλικοι του μέλλοντος. Το πράγμα αλλάζει αυτο λέω εγώ..


 8. Δεν παν να μας χτυπάν με όλμους και κανόνια,

   

  Αυτές τις ημέρες, επίκαιρος όσο ποτέ ο Νικόλας Άσιμος μέσα απο τα παιδιά μας, δείχνει να μας θυμίζει την δύναμη ενός στρατευμένου τραγουδιού.. Περισσότερο όσο ποτέ, η ελλάδα κλείνει το ραδιόφωνο και ανοίγει το myspace, όπου οι όροι είναι διαφορετικοί.. Για τα επόμενα έτη προβλέπω, (εγώ προσωπικά, ακόμα μεγαλύτερη πτώση στις πωλήσεις των cd, και μια τελείος διαφορετική, αντιμετώπιση του φαινόμενου σταρ, που σιγά σιγά, θα αρχίσε να εκλήπτει καθιστώντας την μουσική αυτό που ήταν πάντα, μια λαϊκή έκφανση πολιτισμού και τέχνης, ελέυθερης μέσα απο τον κυβερνοχώρο να στρατεύει και να συσπειρώνει τον κόσμο κάτω απο λιγότερα ποπ συνταγές..

   

  Προβλέπω επίσης ότι is the end of the POP as we know it...

  η οποία θα περιοριστεί σε τηλεοπτικά show, διαφημίσεις και μόνο.. (σε low budget σχήματα λόγω χαμηλότερου κοινού.. ερχεται η επανάσταση κατα των media...)

   

  Στην Ελλάδα επειδή είμαστε ελληνάρες, και δεν περιμέναμε την αμερική για να μάθουμε τι σημαίνει η λέξη κρίση... (Αλήθεια, από Χαριλάου τρικούπη, και με εξαίρεση το Τσοβόλα δώστα όλα, η κρίση είναι συνεχής διάσταση της ελληνικής πραγματικότητας.....η πίστα θα δίνει λεφτά, αλλά όχι σε καλλιτέχνες, και οι έντεχνοι θα πάρουν τον μπούλο, (μόλις βγεί η τσουκαλά στην Σύνταξη)

   

  Η οικονομική κρίση  δεν χτύπησε ακόμα την πόρτα μας, αλλά δεν θα αποτελέσουμε εξαίρεση.. απο το καλοκαίρι και μετά θα ήθελα να μας δω, με μια χώρα η οποία, θα στεναξει..Αν τώρα αντιδρούμε έτσι, και οι αντιδράσεις αυτές, διαδίδωνται στην ευρώπη, σε μια δοκιμασμένη απο την κρίση ευρωπη, εσεις τι πιστεύεται.. θα μας νοιαζουν τα σταριλίκια....?

   

  Μα θε να πεί όπα,

  και παίρνει και τα όπλα..

   

   

  (μπορεί να είναι γραμμένο σαν μανιφέστο, αλλά επαφείωμε στην καλή σας διάθεση, στο να διατηρήσετε το ίδιο ύφος στα δικά σας σχόλια...) άλλωστε είναι και 4:09

   

   

   

   

   

   


 9. Κύπριος να μην είναι μόνο....και να πω πως σε μερικα κομμάτια οι Πυξ λαξ, υπο τον Ξυδούς, γρέζαραν κιόλας, σιγά σιγά αποβάλουμε το νταλαρο-πλιατσικο-σύνδρομο.. Αυτον τον χατζιγιάννη να κόβαμε θα είχαμε χώρο να ακούσουμε άλλα πράγματα..


 10. Καταρχήν να πω, πως υπάρχουν καταπληκτικοί έλληνες vocalist και πιστεύω με τον καιρό για όλα τα είδη...

   

  Ο Panos το παλληκάρι που ήταν στους ROT, αλλά και ιδιαίτερα στους Dirt Spawn Disease αφήνει ρέστα..

  Το παλικάρι απο τους  Broken Seals, φοβερος.. Η Μόνικα, τι να λέμε τώρα, και όσο ψάχνεις στο ιντερνετ ανακαλύπτεις πολλούς ταλαντούχους έλληνες Vocalist's και Περφόμερς για κάθε γούστο...

  3 πράγματα δεν θα βρείς,

  Βελόνα στα άχυρα,

  φθηνότερη ομιλία απο την Vodafone

  και μη έλληνα που να τραγουδάει καλύτερα, Διουνησίου, καζαντζίδη, γκιουλέκα, Βαμβακάρη, Γαργουναράκη, ξυλούρη, κτλ.. και δεν είναι γιατί είναι καλύτεροι η χειρότεροι στο είδος, είναι γιατί κανένας ξένος δεν θα το καταλάβει το κομμάτι...


 11. Περίπτωση ιών, δεν μου έχει τύχει.. εννοω, ότι δεν έχει τύχει να επηρεαστούν τα μουσικά μου προγράμματα..

  2 είνα τα βασικά ζητήματα σε ενα home studio set-up.. Ο χώρος, που χρησιμοποιείς, και η δομή του συστήματος σου...

   

  Για παράδειγμα, αν χρειάζεσαι vst plugins, θα πρέπει να υπολογίσεις ότι εκτός απο τα dll, γράφεις τεράστια δεδομένα με αρκετές βιβλιοθήκες ήχων πολλών gigabyte...Καλό είναι αμα κάνεις format, να μην βρίσκονται σε ένα χώρο που Α.. λέγεται c:\, τον χρησιμοποιείς για της ηχογραφίσεις σου, ή τον γεμίζεις επικύνδηνα με βίντεο και mp3..

   

  Έγω έχωντας 4 σκληρούς, (RAID), εχω, κάνει setup το Cubase στο D:/programm files/ όπου εκεί έχω βάλει όλα μου τα vst plugins.(και databases) -  (πολύ σημαντικό να διασώσεις τον vst plugin φάκελο σε περίπτωση format....)

  σε τρίτο σκληρό αποθηκεύω τις ηχογραφίσεις μου..

   

  Έχω ενα user, και κάνω όλες μου τις άλλες δουλειές παράλληλα.. Θέλω να πώ ότι είναι και λίγο μύθος το θέμα του να έχω έναν υπολογιστή καθαρά σεταρισμένο για μουσική.. Ισχύει μόνο σε περίπτωση που θέλεις να ελευθερώσεις όσους περισσότερους πόρους στο σύστημα σου, αλλάζεις την λειτουργία των windows σε ποιό αποδοτική, από ότι σε πιο Εντυπωσιακή, είτε σε XP, είτε σε Vista, και χρησιμοποιείς ενα σπαρτιατικό μηχάνημα για μουσική.. (αν και δεν έχω παρατηρήσεις τραγικές διαφορές..) πλέον όλα τα καινούργια μηχανήματα, είναι πολύ δυνατά.... Στο σημείο αυτό να αναφέρω, ότι ΟΛΑ τα συστήματα μπορείς να τα κολλήσεις με το Cubase, ή όποιο άλλο σύστημα.. Αλλά αυτό σημαίνει άγνοια, και όχι "δημιουργώ το super έπος".....Keep things simple, και όλα μπορούν να γίνουν..

   


 12. Έπρεπε να γίνει χρήση της εγγύησης...ΤΕΛΟΣ.. Αυτά περί, φήμης, εξυπηρέτησης, τιμής, γνώσεις κτλ, τα ακούω βερεσέ... και είναι τελείως υποκειμενικά.. Το εμπόριο έχει κανόνες και ένας από αυτούς είναι η εγγύηση σε μη αποδεκτά προϊόντα. ...

  Το να μην γίνεται η χρήση της εγγύησης, είναι ευθύνη του λιανέμπορου ο οποίος για ακατανόητο μέχρι στιγμής λόγο δεν προβάλει το πρόβλημα της κιθάρας, μέσω της εγγύησης στην κατασκευάστρια εταιρία στην οποία πελάτης είναι και αυτός.. Η χρήση εγγύησης βοηθά τον κατασκευαστή στο να μαζέψει τα προβλήματα που ξέφυγαν από τον ποιοτικό έλεγχο...και να ενισχύσει τις πωλήσεις του στην αγορά..(ενώ ο ρόλος του συνεργάτη, είναι και αυτός)

   

  Εγώ απλά, θα προσθέσω ότι η μη χρήση εγγύησης εκτός από ανόητη είναι και ύποπτη και δεν θέλω να επεκταθώ παραπέρα..

   


 13. Πάντως εμένα μου αρέσουν αρκετά μπάντες στυλ firehouse (λές και με ρώτησε κανένας!!!). Γενικά όλο αυτό το (ευτυχώς πέρασε η δεκαετίας των 80's) γκλάμουρ ροκ, Bon Jovi, Whitesnake, White lion, Firehouse, extreme, nasty idols, van hallen, david lee roth, wasp, Dokken, Racer X..κ.α. Μάλλον έχει να κάνει με το μπλούζ, και την μεταφορά του σε πιο γκαζίαδιαρικους ήχους.. Γενικά είχαν Hot ήχο, αλλά πολύ κομμωτήριο βρε παιδί μου, πολύ ταμτάκος.. και στιχουργικά πολύ χαμηλά, γκάζια γκόμενες, γκόμενες, γιατί με άφησες, γιατί σε άφησα.. κτλ, κτλ..

   

  Βέβαια για να είμαι ειλικρινείς Live τους δεν πήγαινα..

  (βαρίεμαι)

   

  Το σίγουρο όμως είναι ότι αν κάποιος έχει επηρροές στο ανάλογο είδος τότε ας τους ψάξει, θα τους ακούσει ευχάριστα

   

   

   


 14. Επειδή άλλαξαν πολλά από την τελευταία φορά που έκανε post σε αυτό το θέμα, πάμε μια ανανέωση.

   

  Εργάζομαι ως junior IT manager σε έναν όμιλο εταιριών, χρωστάω 5 μαθήματα για να πάρω και το ρημαδο-πτυχίο από το Πα.Πει και εδώ και 1+ χρόνο έχω σταματήσει να ασχολούμαι με τη μουσική σε "σοβαρό" επίπεδο.

   

   

  ΠΑ.Πει σε ποια σχολή;

   


 15. Καλά μιλάμε ο καινούργιος γαμάει.. πρώτη φορά στα χρονικά μεταβαίνουμε από το παίζω γρήγορα, με το παίζω τόσο γρήγορα που σου εκρήγνυται το κεφάλι...Η νότες δεν υπάρχουν υπάρχουν απλά συχνότητες οι οποίες στο πέρασμα του χρόνου ξεδιπλώνονται σε σχήματα και αστέρια και εικόνες...

   

  Ωχ τι έγινε, τέλειωσαν τα DRUGS... SHIT!!!

   

  Ο δίσκος είναι μάπα...ούτε με ναρκωτικά δεν ακούγεται...

  Ωραίος είναι στα νιάτα μου τον πήγαινα και εγώ.. τώρα αισθάνομαι ότι αν βάλω δυνατά ένα κομμάτι του θα μου κάνουν μήνυση.. (όχι για κοινή ησυχία).

   

   

×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.