Προς το περιεχόμενο

ladytron

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    17
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ladytron

0

Φήμη

  1. Οχι, αλλά αν είδατε στο video η κυρια αυτή που κανει την ανακοίνωση λεει οτι το ήξεραν απο το μεσημέρι. Και στην τελικη επρεπε να παει 10 παρα για να το ανακοινωσουν? Ο Wow! της didi ειναι και τα έχει παρει τοσο πολυ? Ηρέμησε φίλε μου, 30.000 κοσμος είμασταν. ήσουν εκει αραγε? Αν εσείς παιδιά δεν έχετε πρόβλημα καλώς. Εμείς έχουμε, είναι απλο.
  2. Εγώ έχω να πω πως δώσαμε 60 ευρώ, φαγαμε μια ώρα με το αυτοκινητο να φτασουμε Μαλακάσα, περπατήσαμε 4χλμ γιατί δεν υπήρχε parking φυσικά και αφήσαμε το αυτοκίνητο στου διαόλου, δώσαμε πόσα λεφτα για μπύρες, περιμέναμε ορθιοι πόσες ώρες, η εταιρεία πούλαγε εισητηρια και ποτα μέχρι τις 9:30 για να βγουν μετά απο 10 λεπτά και να πουν αναβάλλεται. Και ερωτώ, θα παρει κανείς τα λεφτά του πισώ? ή νομίζουν οτι όσοι ήρθαν απο νησιά, επαρχία, ή πηραν άδεια απο τις δουλειές τους θα ξαναπάνε ΑΝ γίνει παλι σήμερα? Ντροπή.
  3. Ναι αυτο ηταν το προβλημα. Πηγα και πηρα και ολα οκ ;D Και παλι ευχαριστω πολυ.
  4. Μπα μωρε, οτιδηποτε αλλο συνδεω πανω ειναι μια χαρα. Τι να πω. Θα δω μηπως πρεπει να τα συνδεσω αλλου και θα ξαναστειλω. Ευχαριστω παντως :)
  5. Χμ, θα το δω σε μια ωρα που θα γυρισω σπιτι. Να τα συνδεσω σε αλλη εισοδο λες?
  6. Καλησπερα. Γραφω το προβλημα μπας και ξερει κανεις τι να κανω :) Εχω ενα πικ-απ stanton t-50 το οποιο ειναι συνδεδεμενο με εναν τελικο ενισχυτη jvc, με καλωδια left/right rca. Το θεμα ειναι οτι αφενος εχω πολυ χαλια ηχο, αφετερου πρεπει να βαλω *στο τερμα* το volume του ενισχυτη για να ακουω τη μουσικη. Κανονικα θα επρεπε να τριζει ο κοσμος τοσο δυνατα που το βαζω. χμ. Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση.
  7. Δεν εχει επιλογη οταν εισαι σε καποιο preset να λεει force to bank B πχ? Aπ'οτι θυμαμαι ειχε κατι τετοιο στο μενου.
  8. P.S Τετραχορδο... Δεν υπαρχει νοημα για παραπανω.
  9. Νομιζω με αυτα τα λεφτα παρε ενα squier precision special (που εχει και εξτρα Jazz μαγνητη να κανεις blend και αυτο το κανει καπως ευελικτο ηχητικα.). Εχει γυρω στα 280-300, αλλαξε του χορδες και εισαι μια χαρα. Για τα λεφτα του ειναι καλυτερο απο οτιδηποτε αλλο σε αυτη την κατηγορια πιστευω. Κλασικα πραγματα.
  10. Sorry εγώ έτσι το βλέπω. Η μουσική είναι για fun και δημιουργικότητα. Αν κάποιος δεν έχει λεφτα δλδ τι θα κάνει? Είναι καταδικασμένος? Μα τι λες φίλε μου. Με ότι μέσο διαθέτει ο καθένας. ας είναι "αντιδεολογικό".
  11. Δεν έκραξα αυτούς που πάνε και δίνουν λεφτα για synth (τι μύγα έχεις? ???) γιατι κι εγω έχω δώσει (για το virus ti polar) αλλά εγώ το ήθελα και για Live. Το παιδί το θέλει για να ξεκινήσει να ηχογραφεί στο σπίτι του. Καλύτερα λοιπόν να διαθέσει τα λεφτά του για μια καλή κάρτα ήχου και ηχεία παρά για ενα synth. Αυτό λέω.
  12. Το θεωρώ ανούσιο να δωσεις τοσα χρήματα για ενα workstation οταν μπορεις να κατεβάσεις του κοσμου τα soft synth απο το ιντερνετ και με ενα Midi controller να έχεις ότι ήχο γουστάρεις. Γιατι να δώσεις τόσα λεφτα? ειναι χαζο.
  13. Υπάρχει διαφορά αν πάρω Active ή Passive monitor?
  14. οκ ;) και συνεχίζω με την εξής ερώτηση. Μπορώ να συνδέσω τον ενίσχυτη απ'εθείας σε PA? μιλάμε για χρήση στο σπιτι. γιατι καμπίνα λίγο δύσκολο απο άποψη χώρου. (και μεταφοράς..)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου