Προς το περιεχόμενο

hot_sauce

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    1.012
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
    Μπάσο
  • Day job
    Day job
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή hot_sauce

Rock Star

Rock Star (3/4)

0

Φήμη

  1. Κι εγώ ένα για χάρισμα (νομίζω). Αν το θες στείλε μου να δω στην αποθήκη και αν το βρω να στο δώσω.
  2. Πάάάάρα πολύ καλό παιδιά! Και η κιθάρα και (ειδικά!) η ερμηνεία της κοπέλας.....μπράβο! Υ.Γ. στο τελευταίο verse διέκρινα κάτι από το "Ας Χαθείς" του Θηβαίου? :P
  3. Μα στην καφετέρια δεν πας μόνο για να "πιεις καφέ". Αλλιώς τον παίρνεις στο χέρι και φεύγεις!
  4. Όλα έχουν να κάνουν με την ΑΡΧΙΚΉ συνεννόηση που θα κάνεις μαζί τους...αν σε πάρει ο πρώτος και σου πει "θα μιλήσουμε" και μετά στους υπόλοιπους 9 πεις "ναι φίλε μου, είναι δικό σου το μηχάνημα" τα χεις ήδη μπλέξει και σε κάποιον/κάποιους θα φανείς αφερέγγυος.... Αν,όμως, στους επόμενους 9 εξηγήσεις την κατάσταση εξ'αρχής τότε εσύ έχεις πράξει όπως όφειλες και αν οι άλλοι δεν κατάλαβαν δεν είναι δικό σου φταίξιμο... :o Μπράβο και στους δύο.
  5. Θα συμφωνήσω με τον OP περί αξιολόγησης πωλητών... Αυτό που απαντάνε αρκετοί από κάτω είναι περί "αξιολόγησης συναλλαγής' κάτι που προφανώς δεν έχει νόημα μιας και συναλλαγή δεν έγινε ποτέ. Αλλά μια αξιολόγηση "πωλητή" θα άξιζε μιας και, όπως ήδη αναφέρθηκε, αυτό που μετράει (για αρκετούς από εμάς πιστεύω) δεν είναι η συμπεριφορά του πωλητή μόνο μ'αυτόν που του έδωσε τελικά τα λεφτά του αλλά με όλους τους υπόλοιπους με τους οποίους επικοινώνησε.... Χαρακτηρίστηκε η αντίδραση του Μάριου υπερβολική αλλά αν βασιζόταν στην προφορική τους συμφωνία για ένα λάιβ? Μια ηχογράφηση? Οτιδήποτε τέλος πάντων. Εφ'όσον ο πωλητής του είπε πως "ναι,οκ, είναι δικό σου" όφειλε ή να του το δώσει ή, έστω, να τον ενημερώσει πως τα πράγματα άλλαξαν.
  6. Το μόνο που μου έλειψε αμέσως είναι τα "Νέα Θέματα" και "Νέες Απαντήσεις" στα οποία δεν έχεις πρόσβαση από παντού παρά μόνο με τον τρόπο που είπε ο Waterfall. Κατά τ'άλλα δε με χαλάει και καλορίζικο! ;D
  7. Τώρα που το ebay, δίπλα απ'το "Shipping and handling", αναφέρει και το "Import charges (estimated)" αυτό σημαίνει πως τα προπληρώνεις κατά την πληρωμή στο Paypal ή πως ΕΝΔΈΧΕΤΑΙ να τα πληρώσεις όταν φτάσει στο τελωνείο? Και απλά σου λέει: "Να, κάπου τόσα θα ναι ΑΝ πληρώσεις τελικά". Αν ισχύει το πρώτο,είναι μία πολύ καλή (αυτό είναι σχετικό και αμφισβητήσιμο ;D ) τακτική συλλογής τελωνειακών φόρων μιας και, πλέον, τα πληρώνεις κατά την αγορά.
  8. Καταπληκτική μπάντα την οποία κι εγώ ακούω εδώ και καιρό. Τα μέλη είναι ένα κι ένα και τα περισσότερα τραγούδια τους αξίζουν!
  9. Πολύ ωραία ταινία.Κι εγώ την είδα πρόσφατα. Φοβερό soundtrack.
  10. Μια φορά θα καεί το κινέζικο και θα πάρει ό,τι είναι συνδεδεμένο μαζί του! ;D
  11. Είναι σίγουρα συμβατό το συγκεκριμένο footswitch με τον ενισχυτή σου? Μπορεί γι'αυτό να έχεις προβλήματα.
  12. Δε βάζετε στην εξίσωση το αίσθημα ευεξίας που έχουν οι καπνιστές κατά τη χρήση του... (Δεν καπνίζω) Είναι αυτό που ρωτάς κάποιον "Γιατί έκανες αυτό το ριψοκίνδυνο/παράλογο/απερίσκεπτο πράγμα?" και μετά θα σου απαντάει "Δεν ξέρω". Αλλά τη στιγμή που το έκανε ήξερε πολύ καλά ποιο συναίσθημα τον ωθούσε να το κάνει, απλά δε μπορεί να το περιγράψει.
  13. Προφανώς και δεν υπάρχει το "απόλυτο σωστό". Απλά οι εμπειρίες του καθενός του έχουν διαμορφώσει έναν διαφορετικό ηθικό κώδικα. Αν αυτός δεν ταιριάζει με των υπολοίπων...ένα παράδειγμα του αποτελέσματος το βλέπουμε σε αυτό εδώ το θέμα. Όπως προείπα...η λύση, πιστεύω, είναι να έχει αναπτύξει ο καθένας την κρίση του σε κατάλληλο επίπεδο ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει και να συναλλάσσεται με άτομα που "τα βρίσκει" και να αποφεύγονται αυτές οι "συγκρούσεις".
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου