Προς το περιεχόμενο

corsa2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από corsa2

  1. Αντετοκούμπο bros κάνουν την Ελλάδα Υπερήφανη! Ευχαριστώ npap
  2. Λοιπόν παλληκάρια.. Με βάση τις πολύτιμες συμβουλές σας έλυσα το θέμα και το αρμονιάκι παίζει άψογα ντραμς και στο stand alone πρόγραμμα αλλά και στο Reaper. όντως το αναγνώρισε αμέσως. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να πατήσω το κουμπί keyboard percussion για να δείξει στην τεράστια (0,5 ίντσες) οθόνη την ένδειξη "PC" και έτσι να ξεκινήσει να δίνει εντολές. Το ελαφρώς παράξενο είναι πως ενώ έχω τέρμα χαμηλωμένη την φωνή στο αρμόνιο όταν πατάω τα πλήκτρα για να δοθούν οι εντολές στο εκάστοτε πρόγραμμα , ταυτόχρονα παίζει και ήχο όπως στην κλασσική του χρήση ως αρμόνιο. Το θεωρό λίγο κουλό αυτό εφόσον την στιγμή που θέλω να δώσω εντολές σε πρόγραμμα στον υπολογιστή δεν με νοιάζει ο ήχος του αρμονίου.
  3. Αυτό ακριβώς! Όσο πιο σύντομα το καταλάβουμε τόσο πιο σύντομα θα αλλάξουν τα πράματα.
  4. Για υγιεινό βραδινό... Ντάκο οικογένειας Τσατσαρωνάκη με φέτα σπέσιαλ , με ντομάτα και ελαιόλαδο δικής μου παραγωγής
  5. Μανώλη ο αντάπτορας που χρησιμοποιώ είναι αυτός : Midi to USB adapter
  6. Έχω συνδέσει το IN του καλωδίου στο OUT του αρμονίου και το OUT στο IN. Διάβασα δηλαδή ότι πρέπει να τα συνδέσεις ανάποδα. Μάλλον είναι σωστή η σύνδεση γιατί το αναγνωρίζει αλλά νότες δεν παίζει σίγουρα. Ίσως για το πρόγραμμα της YAMAHA να βγάζει error γιατί έχω άλλα "usb drivers" ήδη περασμένα.
  7. Μετά από όλη αυτή την ποιότητα που άκουσα στις προηγούμενες σελίδες, ντρέπομαι για την επιλογή μου αλλά...αυτό ακούω τώρα..
  8. Θα συμφωνήσω με τα παραπάνω πως ηχητικά μάλλον δεν θα δεις διαφορά. Εφόσον η χρήση είναι χομπιστική βρες κάποια προσφορά σε χαλί τώρα που είναι και καλοκαίρι και τοποθέτησε το. Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια , τύποι , υλικά κτλ. Τώρα αν η τσέπη σου αντέχει μοκέτα και θέλεις ένα πιο τέλειο αποτέλεσμα..Its up to you
  9. Να σας πω ρε παλικάρια έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και ψάχνω μια λύση. Το αρμόνιο που ξέθαψα είναι το Yamaha PSR 37 με midi in/out. Αγόρασα λοιπόν το μοναδικό ποιοτικό αξιοπρεπές καλώδιο midi to USB που βρήκα και το σύνδεσα. Ναι μεν το βρίσκει το Reaper σαν midi Device και όχι συγκεκριμένα Yamaha midi keyboard etc. αλλά όταν προσπαθώ να δώσω κάποια εντολή για το EZ drums κτλ. δεν κάνει τίποτα. Κατέβασα και το πρόγραμμα της Yamaha USB-MIDI driver αλλά μου βγάζει κάποια προβλήματα και σε γενικές γραμμές δεν βοήθησε. Ξέρεις κανείς τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα για να το χρησιμοποιήσω στο DAW, σαν controller?
  10. Καλησπέρα παίδες! Συγχωράτε με εαν έχει απαντηθεί η ερώτηση που θα κάνω αλλά: Όταν προσπαθώ να διαλέξω πακέτο για την αγγελία μου , μου βγάζει αυτόματα FREE και δεν υπάρχει επιλογή για SILVER - GOLD κτλ. όπως υπήρχε πρότινος! Προσπάθησα στο chrome, στον IE αλλά τίποτα!! Υπόψιν δεν έχω adblock. Γιατί έτσι?? ???
  11. Φιλε μηδενικε. Ελπιζω να το αφησες στην ακρη το μπασο και να μην το εκανες γυφτικο. μην ακους τι σου λεει ο καθενας. στην εποχη που ζουμε γινονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! θελεις να το κανεις nikel το μπασακι?? λοιπον ακου το φιλο σου το γατονι! ;) 1)Τριψτο καλα να το ξεβαψεις και το ξυλο σου να ειναι λειο. 2) Αγορασε αυτο http://cgi.ebay.com/EPOXY-RESIN-4-BUBBLE-FREE-TABLE-AND-BAR-TOP-CLEAR-COATS-/310186223912?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item48388a2928 και περασετο 2 χερια.(ενοειτε πως περνας 1 χερι,στεγνωνει,γυαλοχαρτο,καθαρισμα και ξανα το ιδιο για το δευτερο χερι.) 3)η ματ επιφανεια που εχεις τωρα με κρεμα και ενα μηχανημα που τριβουν τα αυτοκινητα θα γυαλιστει μεχρι να γινει καθεφτης. 4)2 περιποιημενα χερια μαυρο γυαλιστερο(οχι ματ) ασταρι.Τριψτο με πολυ λεπτο γυαλοχαρτο στο τελος να γινει λειο και καθαριστο. 5)Το μαγικο http://www.flashchrome.eu/ Ασε τους αλλους να λενε τα δικα τους τωρα ;D ;D ;D
  12. Φιλε Ευσταθιε! Δεν ειμαι και ειδικος αλλα εγω προτεινω το εξης. 1) Παρε αυτο http://cgi.ebay.com/EPOXY-RESIN-4-BUBBLE-FREE-TABLE-AND-BAR-TOP-CLEAR-COATS-/310186223912?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item48388a2928 και περασε 2 χερια με ειδικο πινελο απο αφρολεξ.κανει πολυ καλυτερη δουλεια απο τα κοινα με βουρτσα. Αυτο το "βερνικι" θα κανει την κιθαρα σαν καθρευτη και πολυ σκληρη. 2)Ενοειται πως θα περασεις ενα χερι.θα την αφησεις να στεγνωσει 1-2 μερες.Θα την τριψεις με μετριο-ψιλο γυαλοχαρτο (νομιζω Νο240 και πανω) Μετα κανεις δευτερο χερι και ξανα το ιδιο. Μετα τριψιμο με βρεγμενο γυαλοχαρτο το ιδιο ψιλο ή και περισσοτερο. 3)Και τελος ναι οπως ειπες γυαλισμα με κρεμα και μηχανημα που τριβουν τα αυτοκινητα. Και θα γινει τζαμι. Οσο αφορα τους πορους απο την μπογια αστους να ξεραθουν καλα και μετα περασε αυτο το ειδικο εποξικο βερνικι που σου λεω και θα τα καλυψει ολα! Πανω απ ολα να θυμασαι. Υπομονη...Αν βιαστεις θα τα χαλασεις ολα... Φιλικα Μαριος
  13. ωραια... :'( θα ξαναεπικοινωνησω με τον locrian κια ευχομαι να μου απαντησει...
  14. και τι να κανουμε ρε μαεστρο που ειναι 2 ετων θεμα?? εμεις θελουμε τις φωτο οπωσδηποτε!! ειναι ενα απο τα λιγα θεματα που πραγματικα αξιζουν!
  15. Ρε παλουκαρια γιατι δεν μπορω να δω καμια φωτογραφια?? μου βγαζει κατι για forbidden.... ???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου