Προς το περιεχόμενο

yannger

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    8
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή yannger

0

Φήμη

  1. Δίκιο έχεις Yameth.Έθεσα το θέμα γενικά,προσβλέποντας στην ούτως ή άλλως υποκειμενική άποψη του καθενός περί "καλύτερου". Όσον αφορά την δική μου strat, ψάχνω για έναν high output humbucker, ισορροπημένο ώστε να αναδεικνύει πρωτίστως τα χαρακτηριστικά των pedal και γενικότερα του setup που χρησιμοποιώ και ως εκ τούτου με πιο modern παρά vintage προσανατολισμό.
  2. Οι επιλογές άπειρες και για κάθε γούστο και ως εκ τούτου η απόφαση δύσκολη. Τεχνικά τι θα επιλέγατε για μια Standard Stratοcaster με Ash body,maple neck & rosewood fretboard?
  3. Καλησπέρα, Έχω αυτήν την κιθάρα http://www.thomann.de/gr/fender_american_standardstrat_hssrwsb.htm και θέλω να αλλάξω τον Humbucker της. Αποφάσισα την σίγουρη λύση ενός seymour duncan sh-4 αλλά κάποιος ειδήμων μου πρότεινε να δοκιμάσω τον sh-1 '59. Ωστόσο προβληματίζομαι γιατί έχω ακούσει οτι ο 59 προτιμάται σε neck position παρά σε bridge. Έχει κάνει κάποιος την συγκεκριμένη αλλαγή σε Strat?Εντυπώσεις?
  4. ευχαριστω για την αποκριση, αναφερεσαι στην classic series η στην classic player σειρά της fender? η κιθάρα που με ενδιαφερει κατασκευάζεται από την classic player. αν σου ειναι ευκολο στειλε μου ενα λινκ με τα σχετικά θεματα που εχουν ηδη γραφτει γιατι δεν τα βρισκω στο noiz
  5. exei akousei kaneis kati gia auti tin kithara? epeidi vgike prin ligo kairo stin agora den briskw kanena review. mia genikoteri isws apopsi gia tin classic player seira tis fender?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου