Προς το περιεχόμενο

deltafuzz

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    22
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή deltafuzz

0

Φήμη

  1. Άλλος ένας τεράστιος μουσικός που το έκαψε .
  2. Αυτό που περίμενα , εξαιρετικός ήχος με την Tele και πραγματικά vintage ήχος χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χρήσης εφέ .
  3. Τελικά πείρα τον Victiria champ 112
  4. Παιδια μου βαζεται φωτιές και θα μπλέξω πάλι με τον Γερμανό και θα ψάχνω ηρεμιστικα για να κάνω συναλαγή μαζί του (Τα ξέρεις φίλε argytar) . Η ατάκα που μου έχει μείνει είναι "Εγω φέρνω ότι καλύτερο υπάρχει ότι δεν υπάρχει στο μαγαζί υπάρχει λόγος" και πάρε με κάτω .
  5. Αρκετά περίεργος τύπος και σε φορτώνει όπως πχ το Attenuator καθός και το κάλυμμα του Z με το έτσι θέλω . Τους Victoria τους άkουσα πρώτη φορά ζωντανά στην συναυλία των Calexico και πραγματικά έμεινα . Οι συμφορουμίτες μου άλλαξαν αρκετά την άποψη περί των Fender CS γιατί από αυτα που είχα συζητησει με διάφορους είχαν πολλά κατά να πουν . Εγώ έχω τον μαυρο Jaz 1Χ12 , την εποχή εκείνη (2009) είχα διαβάσει εξαιρετικά σχόλια στο Gear Page .
  6. Φιλε Zappa ότι ακουσα είναι αυτο που λέμε the real thing αλλά από μία βολτα στο δικτυο κατάφερα να βρώ μόνο εναν dealer στην Αγγλία και αυτός out of stock . Οσο για αυτο που προτεινεις ως επιλογη Gilmour , τα κιτ ειναι για αυτους που τα έχουν καλά με ηλεκτρονικά η γνωρίζουν οπως εσύ η γνωρίζουν εγγυημένα ανθρωπους που θα κανουν την δουλειά σωστά. Επίσης πολλοι από τους Αμερικάνους κατασκευαστες δεν έχουν καν dealers στην Ευρωπη (έχω ασχημη πείρα με τα τελωνεία) . Από καλές επιλογές αγορας στην κατηγορία Tweed στην Ευρωπη εκτος από Fender είναι Victoria και Swart και επειδή η τιμή του Νακα είναι κάτι παραπάνω από καλή μάλλον στο Fender θα καταλήξω .
  7. Συμφορουμιτες ειμαι ένα κλικ away από την αγορα Tweed ενισχυτη . Με εχει ψησει αρκετα ο FENDER EC Tremolux . Αυτο που θα ήθελα να ρωτισω από τους πραγματικούς γνώστες και ψαγμενους που κυκλοφορούν αναμεσα μας (Νοιζ) είναι 1.Η ποιοτητα κατασκευης των ενισχυτων αυτων της Fender που δηλωνουν custom shop είναι πραγματι υψηλή ή απλός φίρμα και τιγκα στα κινεζικα parts? 2.Σε συγκριση με άλλους Boutique πχ τους Victoria ειναι κοντά ηχιτικα και ποιοτικα ή το χάος ? Ειμαι κάτοχος ενος DRZ Jaz 20/40 που ειναι σχεδον κλωνος ενος ΒLACK FACE Deluxe και ειμαι πολυ ικανοποιημενος αλλά μου κοστισε η αγορα του μαζι με τα μεταφορικα αρκετά απο το PRO GUITAR DE . Το ιδιο μαγαζι στην Γερμανια έχει και τους VICTORIA και τα 400+ Ευρο μεταφορικά μαζι με ασφάλεια ειναι ενα κοστος που με φρεναρει .
  8. Αν κατάλαβα καλά από το μήνυμα του φίλου δεν νομίζω ότι έχει στο μυαλό του τον ηχο των Revered Horton Heat !!!!
  9. Από την εμπειρια μου με τα Delay και reverb units , pedals κτλ δεν υπαρχει στανταρ αναλογία . Εχει μεγάλη σημασία τι χρησιμοποιεις και ποιο ειναι το υφος του εφε . Άλλα ειναι τοσο μοντερνα που οσο και να προσπαθεις το αποτέλεσμα ειναι πολύ πολύ fake αντε στην καλύτερη wanna be "Rock n Roll" . Προσωπικα αν θέλω να πετυχω ήχο μεταξύ Youth Underground και Μazzy Star χρησιμοποιω το Reverb του ενυσχιτη στο 2,3 με 4 max και στο minimum την επιδραση του Delay στον ηχο(αποφευγω το χαος) . Αν εχεις κατα νου πιο Rockabilly ήχο τότε έντονη παρουσια του delay και περιόρισε στο min το Reverb (σαν να εισαι σε ενα αδειο δωμάτιο με εναν tweed champ ;) ).
  10. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις ? DO IT YOURSELF 100%, άντε και στην καλύτερη να βρείς κάποιον μουσικό ('Ελληνα εννοώ) που σου αρέσουν οι δουλειές του και ξέρεις ότι ασχολείται και βάλει κανα χεράκι . Πάντως για το είδος που αναφέρεσε "ALTERNATIVE" προσοχή γιατί υπάρχουν γιδοβοσκοί με άποψη που απορώ ποιος τους έδωσε τον τίτλο του παραγωγού στο Rock n Roll .
  11. deltafuzz

    Μedication

    Mιας και μιλαμε για AMERICANA ή FOLK ROCK ή ALTERNATIVE COUNTRY , ενα πολυ αγαπημενο τραγουδι απο εναν σχεδον δικό μας ανθρωπο .Σιγουρα απο τους καλλίτερους δισκους του χώρου στην δεκαετία του 90 .
  12. deltafuzz

    Μedication

    Σε βλέπω στα μονοπάτια του Jeffrey Lee Pierce ,Μark (Lanegan) , Drive by Truckers , Uncle Tupelo , CRACKER JAYHAWKS αντε και μέχρι τους WILCO . Καλά κάνεις υπεροχες μουσικές στο χωρο της AMERICANA άλλοτε ηλεκτρικές και άλλοτε πλησίον της Αμερικάνικης παραδοσιακής Φολκ .
  13. deltafuzz

    Μedication

    Πολυ AUSTRALIA φιλε , μου θυμιζει ηχητικα και συνθετικα NEW CHRISTS , CELIBATE RIFLES κτλπ . Ωραιος !!!!
  14. Και εκει που ψαχνεις για κατι καινουργιο εξ Αμερικης αντε και Αγγλια να και σκανε οι ACID BABY JESUS με μια δισκαρα (Selected Recordings)που σε κανει να αναθεωρεις αποψεις του στιλ βαρεθικα τα ελληνογκαραζακια ολο τα ιδια και τα ιδια ή εχω να ακουσω κατι καλο απο την εποχη των SOUND EXPLOSION . Λοιπον ενα εξαιρετικο album με πολυ πολυ φρεσκιες ιδέες και επηροες σε ενα αναβιοτικο ειδος (Garage Punk) που διχνει να εχει επιστρεψει για τα καλα και πανω απο ολα ειναι δικα μας παιδια και δεν υστερουν σε τιποτα σε σχεση με τις αντιστοιχες μπαντες κυριως απο το Αμερικα .
  15. Σιγουρα το πρωτο ονομα που μου ερχεται ειναι ο Bruce Springsteen μιας και αποδεκτος απο ευρυ κοινο με διαφορετικα ακουσματα . Δεν θα εβαζα στην λιστα αυτη ονοματα απο μουσικες σκηνες και υφος που δεν μου αρεσουν . Επισης αν και λατρης των Rolling Stones δεν μου αρεσουν με τιποτα απο τα mid 70s εως προσφατα . Βλεπετε απομακρυνθηκαν απο τα ακουσματα του Δελτα (Οχι του Φαληρικου!!!!!).
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου