Προς το περιεχόμενο

klimis92

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    76
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    musician
  • Τόπος
    athens

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή klimis92

0

Φήμη

  1. Ευχαριστω φιλε Μιλτο! Ειναι πολυ λογικο να στο θυμισε.. στα σκυλαδικα παιζω! εδω γελαμε και κλαιμε μαζι!
  2. Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Ξερεις αυτη τη φορα το βρηκα ιδιαιτερα προκλητικο, γιατι ηταν πολυ μικρο το backing και δεν ξερεις που να πρωτο εστιασεις! Υ.Γ. Αμα σου πω οτι πρωτη φορα απο το διαγωνισμο ακουσα γι αυτες τις κιθαρες.. χαχα
  3. Καλησπερα στην παρεα! Σας παραθετω τη δικη μου συμμετοχη στον διαγωνισμο! Καλη τυχη σε ολους τους συναδελφους!
  4. Και πάλι σας ευχαριστώ όλους σας!! Η φάση αυτή ξεκίνησε στην αρχή του καιλοκαιριού, κάναμε κάποιες εμφανίσεις στα Δωδεκάνησα και τώρα είμαστε πάλι πίσω Αθήνα με θέληση να ξεκινήσουμε κάτι σοβαρό. Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο κομμάτι του Θηβαίου φίλε hot_sause, αλλά τώρα που το ακούω όντως κάτι μου θυμίζει.. :D Οποιος ενδιαφέρεται η Αγάπη έχει σελίδα εδώ: https://www.facebook.com/agapi.luv Εγώ έχω soundcloud με κάτι δικά μου πραγματάκια: https://soundcloud.com/pantelis-klimis Και όποιος θέλει και μια κουβέντα παραπάνω: https://www.facebook.com/pantelis.klimis.94 Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα θετικά σχόλια! :)
  5. Ευχαριστώ για τα καλά σας σχόλια! :) Όσο για το sus, απλά θέλησα να βάλω διαφορετικά χρώματα στην αρμονία, μιας και το διασκευάσαμε εντελώς δηλαδή.. Αλλά ναι, έχει να κάνει και με τα γούστα σαφώς!
  6. Γεια σας και απο μενα!! Αυτή είναι μια διασκευή από μένα και την φίλη μου Αγαπη, στο γνωστό seven nation army απο white stripes. Εχει πειραχτει σε μεγαλο βαθμο η αρμονια και η δομη του τραγουδιου, καθώς και το ύφος έχει αλλάξει από το original. Ελπίζω να σας αρέσει, θα περιμένω τα σχόλια σας!
  7. Γεια σας φίλοι!! Αυτή είναι η συμμετοχή μου για τον εν λόγω διαγωνισμό! Όποιος θέλει μπορεί να μου πει τη γνώμη του. :) Ευχαριστώ, Παντελής
  8. Καλησπέρα σας. Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου η νέα μου Ibanez Premium RG870QMZ-HVV. Η κιθάρα ήρθε με 9αρες χορδές σε κούρδισμα Εb. Την ίδια μέρα άλλαξα τις χορδές σε 10αρες και κούρδισμα E standart. Να σημειώσω πως άλλαζα μία μία τις χορδές. Την σέταρα, έφερα δηλαδή στο σωστό ύψος τη γέφυρα, ο λαιμός ήταν ολόισιος, η κιθάρα δεν ξεκούρδιζε που να την χτυπούσες χάμω και πουθενά δεν τάσταρε και ας είχα αρκετά low action. Άψογη τεχνικά με λίγα λόγια. Την επόμενη μέρα όμως θα την πήγαινα σε έναν φίλο μου για να αντικαταστήσω τους 2 stock μαγνήτες με crunch lab + liquifire. Αναγκάστηκα να βγάλω όλες τις χορδές μόνο από τη γέφυρα (Για να τις ξανα έβαζα). μπλοκάραμε το τρεμολο με έναν αναπτήρα κάναμε τη δουλειά μας μια χαρά όλα. Όταν όμως ξανα έβαλα τις χορδές ξαφνικά η κιθάρα τάσταρε στις χαμηλές E και A σε όλα τα τάστα και στις ανοιχτές η E αν έβαζες λίγο δύναμη. Σκέφτηκα να ανεβάσω το action αλλά ήταν ελάχιστη η βελτίωση και δεν παιζόταν και η κιθάρα, οπότε δεν είναι αυτό. Μετά χαλάρωσα λίγο τον λαιμό, πολύ λίγο όμως, και ύστερα απο 2 ώρες σαν να ψιλοέφτιαξε αλλά ακόμα υπάρχει πρόβλημα.. Πείτε μου τι κάνω λάθος..
  9. Ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση, Κοίταξα αρκετά θέματα, ωστόσο κάποιες απορίες έχουν μείνει : Ωραία, κατέληξα πως πυκνοτικό μικρόφωνο θα έκανε για μία ηχογράφηση καμπίνας κιθάρας, μπάσου η φωνής στη δική μου περίπτωση.. Τί γίνεται όμως με usb και firewire? Ψιλο κατάλαβα τη διαφορά αλλά εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω αν έχω υποδοχή ή άν θα μπορούσα να προσθέσω μία. Κάρτες? Εξωτερική υποθέτω αλλα όπως παραθέτω υπάρχουν πολλά είδη και δεν ξέρω τι έιναι τί. Λέμε ότι θέλω να ηχογραφήσω μία drums με 10 κανάλια. Τι θα κάνω? Θα έχω μία εξωτερική με 10 υποδοχές? Τί ακριβώς κάνει ο προενισχυτής? Κάποιο παράδειγμα προιόντος? Είναι αναγκαίο?
  10. Καλησπέρα σας. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα πρόγραμμα που λέγεται ''Acoustica Mixcraft 4.5''. Είμαι μουσικός, δεν είχα ποτέ άλλωτε σχέση με την ηχογράφηση, την φοβόμουν απο θέμα περιπλοκότητας. Ψάχνοντας το, ανακάλυψα πολλά και νέες απορίες γεννήθηκαν! Καταρχήν βλέποντας τον μετρονόμο φόρεσα ακουστικά. Προσπάθησα να ηχογραφήσω απο το Mic του υπολογιστή! Τα κατάφερα. Άρχισα να ηχογραφώ τη μία κιθάρα πάνω απο την άλλη. Να πειράζω eq, εφέ, τραγούδια ολόκληρα! Κάπου είδα μία επιλογή για virtual instrument. Μου έδινε και έναν note editor. Έχει ήχους δικούς του. Εξομοιωτές κιθάρας, πλήκτρων κ.τ.λ. Μετα πήρα είδηση πως εκεί ειναι που ηχογραφούν με εκείνα τα μικρά usb keyboards. Τα οποία παίζοντας μετατρέπουν το σήμα στον ήχο που έχεις διαλέξει. Έτσι ειναι? Ενθουσιάστηκα. Αποφάσισα να αγοράσω μικρόφωνο (πυκνοτικό?) για να μπορώ να ηχογραφώ την κιθάρα απο την καμπίνα ή το μπάσο ή τα drums (εδώ θέλει περισσότερα). Θέλω όμως και να χρησιμοποιήσω keyboard για ατμόσφαιρα η πχ πιάνο, βιολί κτλ. Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μου σκέφτηκα.. πως θα ακούω και τι παίζω απο τα ακουστικά τη στιγμή που ηχογραφώ? Βρήκα την επιλογή Monitor in αλλά είχε καθυστέρηση. Πήγα στις ρυθμίσεις πείραξα αυτα τα buffer (τι είναι??), buffer size κλπ αλλά δεν βελτιώθηκε και τόσο ή απλά έκανε διακοπές ο ήχος. Μου είχε εκεί κάτι sound devices. wave, ASIO, waveRT. Ποιά η διαφορά? Είναι η κάρτα ήχου του laptop που κάνει καθυστέρηση? - και όχι μόνο, γιατί εκτός αυτού δεν με αφήνει να ηχογραφήσω πάνω απο 2 την ίδια στιγμή - ή το μικρόφωνο ? Το δεύτερο το αποκλείω λίγο γιατί όταν απλά ηχογραφώ είναι σωστό στο χρόνο του. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κάρτα ήχου? Μία εξωτερική πως συνδέεται στο laptop? ακυρώνει την παλιά? Τί ακριβώς είναι το firewire? Κάτι σαν usb? έχω τέτοιο τύπου εισόδου στο PC? Υπάρχει κάρτα που να φιλοξενεί για παράδειγμα 16 κανάλια + midi αν θέλω να ηχογραφήσω και τα drums ωραία? Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά... fire wire audio interfaces, pci audio cards, pcie cards, PCMCIA audio cards, usb audio cards. ???????????? Κάτι ακόμα, ο μετρονόμος απο την αρχή μέχρι το τέλος κρατάει το ίδιο τέμπο. Υπάρχει custom μετρονόμος? Εγώ μπορεί να θέλω στη μέση να αλλάξει. Αν μπορέσει κάποιος όλα αυτά να τα βάλει σε μία σειρά για ξεκαθάρισμα θα βοηθούσε εμένα και πολλούς ανθρώπους. Συγνώμη που σας ζάλισα ;D, Ευχαριστώ προκαταβολικά..
  11. Γειά σας και πάλι, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ο χώρος είναι το ωδείο του πατέρα μου. Δεν μπορούμε να διαθέσουμε πολλά χρήματα. Μέχρι 1000 κάπου εκεί. Απλά να γίνει κάτι βασικό να φύγει το πολύ κακό. Θα σας παρακαλούσα να μου προτείνετε υλικά μόνο απο www.musicstore.com διότι παίρνουμε πιο φθηνά. Ευχαριστώ
  12. Γειά σας, Είναι ένας χώρος στον οποίο κάνουν πρόβες ορχήστρες, το συγκρότημα μας με drums, μικροφωνικές, ενισχυτές κιθάρας μπάσου κ.λ.π. Ο χώρος είναι αρκετά μεγάλος. Υπόγειο. με 2 πόρτες. Το πρόβλημα είναι πως γίνεται ο χαμός. Τα drums μου είναι απο μόνα τους πολύ θορυβώδες και όσο κι αν ανεβάζουν οι κιθάρες ένταση με gain 3-4 μήπως και ακούσουμε (άλλες φορές παίζουμε metal!!!) γίνεται μία βαβούρα, δεν ακούμε τι παίζουμε και πονάνε και τα αυτιά μας για 2 ώρες!! Στο πάτωμα υπαρχει μοκέτα παντού. Τίποτα άλλο που να τραβάει ήχο. Δεν με ενδιαφέρει μόνο να ακούω εγώ καθαρά αλλά και να μην ακούνε τόσο οι διπλανοί. Να σημειώσω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα γίνεται όταν πάμε να παίξουμε με την μπάντα thrash metal. Και με τελείως μειωμένο gain όπως ανέφερα δεν ακούγαμε τίποτα. ένα χάος. Δεν τίθεται απο τα χέρια μας το πρόβλημα. Ορίστε και η απόδειξη: Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε πως θα μπορέσουμε να ακουγόμαστε εκεί μέσα!! Αυτό θα βοηθούσε? http://www.musicstore.com/en_EN/GRD/Recording/Acoustics-accessories/Music-Store-Noppenschaum-anthrazit-100-100-x-100-cm-100-mm-stark/art-REC0004097-000 Παραθέτω μερικές φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ.
  13. Ο ήχος του τραγουδιστή (Μustaine ;D) στο live ^^ ήταν συνδιασμός, jackson RR3, MESA STUDIO PREAMP, JCM 900 κεφαλη και καμπινα marshall. Ήταν καταπληκτικός ήχος. Μα ήταν jackson!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου