Προς το περιεχόμενο

kapsenstein

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    101
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

424 προβολές προφίλ

Συμμετοχή kapsenstein

Artist

Artist (1/4)

1

Φήμη

  1. Χαίρομαι που βρήκα ανοιχτό τοπικ. Καλή χρονιά σε όλους και όλες. Εύχομαι σε όλους δύναμη, ώστε σε αυτή την περίεργη χώρα, του σχεδόν αναγκαστικού βιοπορισμού, να βρούμε όλοι το κουράγιο για δημιουργία. Θέλει κότσια η μουσική, θέλει στομάχι κάθε τέχνη. Αγάπη και φιλιά σε όλους.
  2. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    Ευχαριστούμε πολύ Pal, καλή χρονιά!
  3. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    Ευχαριστούμε Roberto!
  4. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    Ευχαριστώ για τα ειλικρινή σχόλια Alex. Κάποια από αυτά τα έχουμε συζητήσει κι εμείς είναι η αλήθεια. Θενκς
  5. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    @Superfunk σε ευχαριστούμε πολύ! Ελπίζω όντως να λειτουργήσει ο ελληνικός στίχος! Να σαι καλά, καλό χρονιά!
  6. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    Πολλές να είσαι καλά!
  7. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    Να σαι καλά. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με Cocteau Twins το σχολίασε και άλλος φίλος μας. Τεράστια μπάντα. Σε άλλα... νέα, τα επόμενα κομμάτια είναι πιο uptempo, ενώ -με ρίσκο μεγάλο- θα υπάρχει σίγουρα ένα ή δύο με ελληνικό στίχο.
  8. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    Ευχαριστούμε πολύ! (και σόρι από admins για τα δύο λινκ, δεν μπορούσα να βγάλω το ένα μετά. Αν είναι ας βγει το Black Fireflies)
  9. kapsenstein

    SEXPEER (debut single)

    Καλησπέρα σε όλους/ες. Πρώτη φορά βάζω στο noiz.gr κάτι από μπάντα που έχω παίξει, αλλά γι' αυτό είναι η μουσική, για να τη μοιραζόμαστε. Με τη Δανάη Κ. δημιουργήσαμε πέρυσι τους SEXPEER και πρόσφατα βγάλαμε το πρώτο μας single. Ήδη υπάρχουν στημένα 6-7 κομμάτια τα οποία θα γράψουμε στο άμεσο διάστημα. :) Ιδού:
  10. Σε ο, τι αφορά τη λύση DAW, μια καλή ερώτηση είναι το πόσα outputs χρειάζεται η κάρτα ήχου. Εμείς στα backing tracks έχουμε: Α) ντραμς Β) μπάσο Γ) Λίγα δεύτερα φωνητικά Δ) κάποια εφέ ή συμπληρώματα με κιθάρα Αυτά πχ μπορούν να γίνουν bus από το daw; να γίνουν γκρουπ δλδ πχ τα δεύτερα φωνητικά με τις μικρές προσθήκες κιθάρας; Σε αυτή την περίπτωση, σε μια κάρτα με 4 mono/line outputs όλα θα είναι mono; Εμείς πχ τα ντραμς στην ηχογράφηση έχουν γίνει stereo. Έχω πιάσει κάτι λάθος; @Μανώλης Χναράκης εδώ τα output modes του nux. Αύριο θα ξέρουμε. Λογικά πάω στο f5 με cab sim off και frequency optimization off:
  11. Αγαπητέ @Μανώλης Χναράκηςσε ευχαριστώ ξανά
  12. Ναι το κατέβασα πριν στο κινητό και θα το δοκιμάσω μέχρι αύριο! :) Για πιο diy live θα είναι κομπλέ πιστεύω.
  13. Το λέω και από πλευράς κόστους μήπως αξίζει να το δω με S1. Παρότι κι εγώ γνωρίζω ότι λένε πως το Ableton είναι φτιαγμένο κυρίως για performances.
  14. Βλέπω ότι έχει και ειδική ενότητα για shows. Ίσως πρέπει να το δω ξανά.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου