Προς το περιεχόμενο

zimmerman

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή zimmerman

0

Φήμη

  1. εχω την emu 0404 και μια pci sb live για να εγκαταστησω την εξωτερικη πρεπει να βγαλω την εσωτερικη ?
  2. ευχαριστω πολυ παιδια για το χρονο σας ;)
  3. δεν ειναι stand alone δυστυχως....δεν την παλευω πια δε βγαζω ακρη....θα αναγκαστω να κατεβασω καποια εκδοση stand alone..
  4. το amplitube δεν ανοιγει μονο του παρα μονο μεσω cubase στο devices ,vst master effects απο ρυθμισεις δεν βγαζει καποιο μενου.....
  5. παιδια μπορειτε να με βοηθησετε στο κολλημα μου? εχω cubase le και amplitube le με καρτα ηχου e-mu 0404 ολα γνησια... και θελω να βαλω την κιθαρα μου να παιξω αλλα δεν τα χω καταφερει μεχρι στιγμης.... δωστε μου μια ιδεα το μυαλο μου εχει γινει κιμας ειμαι καινουριος στο θεμα και εχω παραδωσει..
  6. δυστηχως η sb live! εχει καθυστερηση οταν παω να παιξω μεσω cubase-vst.... βασικα δε θελω να γραφω προς το παρον, να παιζω real-time και να παιζω με διαφορος ηχους ... επισης θα με ενδιεφερε και κατι σαν το cheeze machine χωρις να μπλεκω με cubase... δηλαδη ενα προγραμμα που να εχει διαφορους ηχους απο μονο του για το keyboard(βιολια.πιανα,κρουστα.ατμοσφαιρικα κλπ...) οπως η καρτα ηχου μου τοτε παιζει μια χαρα....δεν ξερω πως λεγονται αυτα τα προγραμματα μπορειτε να με βοηθησετε?
  7. zimmerman

    cubase vst..

    μηπως κανα καλο παλικαρι μπορει να; μου πει πως φορτωνω vst instruments στο cubase?
  8. vartanis εισαι πρωτος.... ευχαριστω βεβαια και τα αλλα παιδια για το χρονο τους!! μωρε εχω φαει τα νειατα μου 7 χρονια σε ωδειο για κλασσικη κιθαρα τελικα δεν αντεξα και τα παρατησα μετα επιασα ηλεκτρικη δεν τα πολυκαταφερνω αλλα ο καημος μου ηταν τα πληκτρα και τωρα εχω παρει μια μεθοδο να μαθω να κουναω τα ξερα μου και αισθανομαι σαν πρωταρης γεματος ενθουσιασμο!!!γιαυτο ρε παιδια οποιος θελει ας δωσει τα φωα του να ξεστραβωθω..... ευχαριστω και παλι!!
  9. την επατησαμεν!! το proteus θελουν την αντιστοιχη καρτα της emu για να παιξουν :'( τωρα τι κανομεν?ουφφ πολυ ψαξιμο θελει....αμα εισαι ασχετος αυτα παθαινεις..... αρα μονο μεσω του cubase παιζω ε?κριμα και ηθελα να κανω τρελιτσες..
  10. ευχαριστω φιλε απλα δεν ξερω πιο ειναι το προγραμμα για να παιζω διαφορα sables... μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγησεις τι ειναι τα κατωθι? 1.emulator-x 2.proteusx me to proteusx παιζω μουσικη?ετσι για ψιλοξεκινημα και σιγα σιγα θα τη βρω την ακρη... παντως με το cubase μπορεσα λιγο να παιξω αλλα φτωχα πραγματα....
  11. γεια σας παιδες και καλη χρονια..! απο σημερα ειμαι κατοχος αυτου του εργαλειου, http://www.thomann.de/gr/emu_xboard_61_bundle.htm, το εγκατεστησα αλλα πο εκει και περα δε ξερω την τυφλα μου και θελω να το ακουσω να παιζει....... πως να το σεταρω το μαραφετι κοντευω να λυποθυμισω εχει γυρω στα 10 cd το πακετο και εχω κομπλαρει..... μηπως καποιο καλο παιδι να μου εξηγουσε λιγο τα βηματα......με usb συνδεετε και η καρτα ηχου μου ειναι μια soundblaster live! σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου