Προς το περιεχόμενο

thanodwarf

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    20
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή thanodwarf

0

Φήμη

  1. Δεν εχεις κι αδικο, απλα επειδη παρακολουθω την σκηνη βλεπω κι ακουω μπαντες με 700 πεταλια και καλο ηχο αλλα δεν μου μενει κανενα τραγουδι στο μυαλο. back to topic με τον ενισχυτη που εχεις και αφου σου αρεσουν και τα γκαζια που εχει παρε μια πεταλιερα(tonelab ;D) και καθαρισες
  2. χρονια πολλα σε ολους. παρε μια πεταλιερα που εχει και ολα τα εφε που θα χρειαστεις και εισαι ετοιμος. Ειδικα στο stoner σχεδον ολοι κυνηγανε το vintage και αντι να γραψουν κανα τραγουδι της προκοπης ψαχνουν να βγαλουν τον ηχο των Kyuss.
  3. thanodwarf

    ''Take me back''

    ωραιος. ωραιος ο καμματος. ειδικα η αλλαγη στο 2.17 skynyrdιζει και γουσταρω!!! Το σολο πονεμενο και ψυχωτικο. στο τελος τι εγινε επεσε το ρευμα ;D
  4. thanodwarf

    ''Τake it as it is''

    Μπραβο ρε φιλε, υπεροχο κομματι. το εχω ακουσει καμμια 20 φορες και δεν ξεκολλαω. αν διαβασα καλα μεγαλωσες με skynyrd. τελικα οι skynyrd ειναι σαν το νουνου μεγαλωνουν γερα παιδια. υ.γ το ρεφραιν τα σπαει και εχεις και φωναρα
  5. thanodwarf

    Opeth new song 2011

    λεγοντας για εναλλαγες και βιαια ξεσπασματα, με 70s διαθεση οριστε ενα δειγμα Opeth- Demon of the Fall - YouTube απο το ακομα πιο μακρινο 1996
  6. thanodwarf

    Opeth new song 2011

    συγνωμη για την καθυστερηση dionissab. σουηδικη παραγωγη εννοω οτι ειναι πολυ καλη, καθαρη, και γυαλισμενη. αλλα σχεδον ολα τα αλμπουμ των opeth εχουν καλη παραγωγη. απλα μου αρεσε περισσοτερο το στυλ που ειχαν με τον συνδιασμο brutal kai καθαρων φωνητικων και τα βιαια ξαεσπασματα στην μουσικη τους.
  7. thanodwarf

    Opeth new song 2011

    καλοι παιχτες ρε παιδι μου αλλα πολυ κλαψα. παλιοτερα οταν ειχαν και Brutal φωνητικα μαζι με καθαρα ηταν πρωτοτυποι και χαρακτηριστικοι για το ειδος, πλεον ειναι σαν να ακουω prog μπαντες του 70 με τελεια σουηδικη παραγωγη. Ατιμε wilson τον κατεστρεψες τον Σουηδο deathster.
  8. πολλοι ειναι οι κιθαριστες αλλα πρωτος για μενα ειναι ο jimi και μετα ο hammet. τωρα το ποσο καλος ειναι ο δευτερος ειναι αλλο θεμα συζητησης, αλλα σιγουρα ειναι επιδραστικος.
  9. κατα ενα μεγαλο ποσοστο εχει δικιο ο warwick. δυσκολα καποιος μαγαζατορας ρισκαρει μια βραδια. καλο θα ειναι η μπαντα να εχει ενα δειγμα δουλειας και φυσικα να μπορεσει να μαζεψει και κοσμο. μια νεα μπαντα μπορει να ηχογραφησει ενα κομματι ή να βιντεοσκοπησει μια προβα και να την παρουσιασει στο μαγαζι. απλα το μονο σιγουρο ειναι οτι ο μαγαζατορας θελει κερδος και κερδος= ποτα, γιατι ξερω περιπτωσεις οπου το μαγαζι εχει κοσμο αλλα ολοι πινουν πορτοκαλαδα χωρις ανθρακικο γιατι ειναι fan της healthy life. οποτε μαζι με το δειγμα της μπαντας κουβαληστε και τιποτα μπεκρουλιακες φιλους ;D
  10. Αυτος ο τυπος που οταν τελειωνε το live πλησιαζε τον leader της μπαντας και του λεγε : ''Hi , nice band you ve got there .I work for ....... Records and I have a contract for you , υπηρξε ποτε σ αυτην τη χωρα και αν ναι , ποτε σταματησε να πηγαινει σε live ? γεια σας υπηρχε αυτος ο τυπος παλια αλλα πηγαινε μονο σε συναυλιες του Νταλαρα. σοβαρα τωρα φανταζομαι οτι ποτε δεν υπηρξε κατι αναλογο στο ροκ και οπως φαινεται ουτε προκειται να υπαρξει. Για Live αν η μπαντα δεν εχει "μεγαλο ονομα" το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι ειτε να πειξει support ειτε να ψαρωσει τον εκαστοτε μαγαζατορα κουβαλωντας καμμια 200 φιλους και γνωστους και παιζοντας αυτο το '' χαρτι" να παρει και να κανα φραγκο απο τα ποσοστα.
  11. καλησπερα κυριοι. μετα απο εκτενη παρακολουθηση της συζητησης κατεληξα οτι to prog-rock, to classic rocκ Και το πανκ εχουν πεθανει απο μια φορα τουλαχιστον το καθενα. κριμα και σπαταλησα τοσα χρονια να ακουω πεθαμενες μουσικες. κακως καποιοι μας κοροιδευαν τοσα χρονια οτι η μουσικη ειναι αθανατη. ποιος μοτσαρτ και ποιος μπετοβεν και ποιοι floyd εχουν ολοι πεθανει. καλο βραδυ. παω να ακουσω ηχους απο κατσαρολικα μεσα σε πηγαδι.
  12. ανεφερα τους πυξ-λαξ γιατι χθες παιζανε στο Ο.Α.Κ.Α. πλακα -πλακα ομως σε ολες τις κουβεντες οι πυξ-λαξ ειναι οροσημο συγκρισης και αυτο ειναι προς τιμην τους ;D ;D τελικα οι floyd ειναι μπαντα ή θεσμος?
  13. πιστευω οτι ολοι συμφωνουμε πως το The wall ειναι προιον ομαδικη δουλειας. μπορει ο waters να ειχε τις βασικες ιδεες αλλα ολοι τους συμμετειχαν στην ολοκληρωση του. τωρα οσον αφορα το 1/1000 που αναφερθηκε κατα την γνωμη μου αλλη βαρυτητα εχουν οι floyd στην παγκοσμια μουσικη και αλλη οι πυξ-λαξ. το παραδειγμα ειναι τυχαιο.
  14. λιγες ειναι οι μπαντες και οι μουσικοι που εχουν λιγες ειναι οι μπαντες που εχουν να επιδειξουν τοσο πλουτο στην μουσικη οσο οι floyd. οτι προσφερει ο καθενας καλο ειναι. προφανως και δεν εχουμε ολοι την ιδια οπτικη πανω στην μουσικη. απλα δεν χρειαζεται να εισαι τοσο ελιτιστης.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου