Προς το περιεχόμενο

Antonyvk

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    106
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή Antonyvk

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. τον κουνισα αφου αρχησε να κανει τον βομβο..
  2. Καλησπερα νοιζαδες, Σημερα ενω ηταν ανοιχτος ο ενισχυτης και επαιζα, ακουγα εναν βομβο ο οποιος σταδιακα δυναμωνε, με αποτελεσμα να σταματησει να λειτουργει. Ο ενισχυτης ειναι ενας hot rod deluxe και δεν εχει κλεισει χρονο που τον πειρα. Επισης να σημειωσω οτι τον συνδεσα σε αλλη μπριζα αυτη τη φορα με πολυμπριζο. Τι θα μπορει να φταει? Ειμαι απειρος με θεματα που αφορουν λαμπατους και θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας :-\ Ευχαριστω!
  3. Γιατι δεν περιμένεις μαζεύοντας πιο πολλά χρήματα για να χτυπήσεις εναν hot rod η κατι παρόμοιο? Πιστεύω οτι θα αξίζει τον κόπο και θα εισαι υπέρευχαριστημένος! ;) ;)
  4. Καλησπερα Κατα την γνωμη μου ο junior ειναι πολυ καλος ενισχυτης, βεβαα σε αυτο το ποσο χρηματων υπαρχουν εξισου καλες επιλογες. Σε συγκριση με το αντιστοιχο αμερικανικης κατασκευης προσωπικα δεν νομιζω οτι εχει καμια διαφορα. Οσο για το λαιβ το βγαζει σε μικρο κλαμπ για παραδειγμα, οστοσο για μεγαλυτερο θα ζοριστει... ολα αυτα χωρις την υπαρξη κονσολας.
  5. Antonyvk

    Blues Wire: Pride

    Απλως απιστευτοι.. καιγομαι να τους δω λαιβ. Πια η γνωμη σας για το κομματι ?
  6. Κιθάρες:Fender American standard strat Yamaha Pacifica 112 και μια κλασσική 15ετίας που ουτε ξερω το brand Απο ενισχύτες εναν Fender Hot rod Deluxe και εναν line6 15αρι ;D
  7. η διαφορα τιμης ειναι μικρη οποτε εφοσον την δοκιμασες και σε ικανοποιησε... η αποψη μου ειναι να την αγορασεις ;)
  8. Καταρχην καλωσήρθες ! Μηπως θα μπορουσες να μας περιγραψεις πιο ακριβως ειναι το προβλημα της κιθαρας ? εχει μηπως καποιο χτυπημα η κατι παρομοιο?
  9. Ευχαριστω πολυ παιδια με κατατοπισατε πληρως και ιδιαιτερα τον myster maze !
  10. Καλησπερα νοιζαδες Προσφατα ενδιαφερομενος για την αγορα ενισχυτη κανω την παρακατω ερωτηση τι πρεπει να προσεξω γενικως και να δωσω βαση στην αγορα ενος λαμπατου ενισχυτη ? συγκεκριμενα δεκαετιας και πανω... ευχαριστω !
  11. Σαν κιθάρες δεν τις έχω ακουστά ::) ξέρεις που μπορώ να τις δοκιμάσω? thanks 8)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου