Προς το περιεχόμενο

Mike Tsilis

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    71
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Mike Tsilis

0

Φήμη

  1. Mike Tsilis

    GNR - Dont Cry solo

    Ετρωγα ενα λαχταριστό παστίτσιο που μόλις είχα βγάλει απο τον φούρνο, αντάλλαζα και sms συγχρόνως και στον media player ηταν πατημένο το repeat. Ακουσα το σόλο σου πάνω απο 30 φορές σίγουρα. Με βεβαιότητα θα σου πω οτι το παίζεις μαι χαρά !!
  2. Mike Tsilis

    DIO - Holy Diver solo cover

    Ωραίος,διάλεξες και ωραίο κομμάτι ! Η κιθάρα σου γυαλίζει, μπορείς να ξυριστείς κοιτάζοντάς την ;D
  3. Πολύ καλό cover τα φωνητικά τέλεια το ιδιο και τα όργανα,τα κιθαριστικά μέρη απόλαυση. Η ηχογράφηση εχει ενα θέμα αλλά πιο πολύ με χάλασε γιατι ακούγεται πολύ "ψηφιακά"
  4. Άσχετο αλλά η ταινία έρχεται Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου !
  5. Δεν ξέρω το κομμάτι που διασκευάζετε, αλλά αυτο που άκουσα και είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Το δέσιμο των οργάνων μου ερχότανε πολύ γλυκά στα αυτιά μου χωρίς κάποιο να είναι "προβολικό" και να παίζει το κάτι παραπάνω ασκόπως ! Τα φωνητικά απλά ΤΕΛΕΙΑ :) Μπράβο και σε αυτόν/αυτήν/αυτούς που έφτιαξε και επιμελήθηκε το βίντεο. Στα δικά μου μάτια και αυτιά δεν του λείπει τίποτα και θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει στα μουσικοκάναλα.
  6. Mike Tsilis

    My perfect dreams - Found in the Attic

    H καλή μουσική δεν εχει είδος. Εγω αυτον τον καιρό εχω λιώσει οπου σταθώ και όπου βρεθώ το PainKiller (όλο το cd) απο Judas Priest οπου δεν έχει καμία σχέση με την μουσική των Life In The Attic. Τα κομμάτια του φίλου μου αρέσουν πάρα πολύ και αυτη την στιγμή κομμάτια του ακούω.
  7. Mike Tsilis

    My perfect dreams - Found in the Attic

    Το "Candy Girl" είναι δικό σου ? Κομματάρα !! Πολύ μου άρεσει.
  8. Mike Tsilis

    My perfect dreams - Found in the Attic

    Πολύ χαλαρωτικό και ευχάριστοι ήχοι. Η παραγωγή σουπερ :)
  9. Νιώθω τεράστια κουλαμάρα στο συγκεκριμένο κομμάτι ! Βγάλτε το κάποιος βρε παιδιά ;D Για το βασικό riff εννοώ,00:22 και μετά δεν εχω φτάσει και πιο κάτω ! [flash=200,200]
  10. Εντάξει παιδιά μην κολλάμε αν έφυγε κανένας φθόγγος κτλ. Στις στουντιακές παραγωγές το κάθε μέρος του κάθε οργάνου παίζεται και ηχογραφείται δεκάδες φορές. Εγω ετσι το βλέπω, και κάποια cover που εχω ανεβάσει και να χάνω κάτι δεν με ενοχλεί. Ανεβάστε και άλλα απο Queensryche . Εγω αυτες τις μέρες σκέφτομαι κάτι απο Fates Warning (προτροπή απο μέλος) και κάτι απο Savatage !
  11. +1 Εντελώς δίδυμο λατρεία όμως!
  12. Πάντως το βιντεακι βγήκε μια χαρά, όπως και ο ήχος επίσης. Στο τέλος περνάει από πίσω σου ένας περαστικός, ελπίζω να τον ξέρεις! :-)
  13. Είναι περίεργα τα παιξιματα τους στα περισσότερα κομμάτια. Wilton κ DeCarmo παίζουν σε διαφορετικές κλίμακες οκτάβες και άλλα μέρη ταυτόχρονα. Με μια κιθάρα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα! Εγω θέλω να ανεβάσω waiting for 22 / My empty room και τις δυο κιθάρες και να κάνω μοντάζ, δεν το έχω κάνει ως τώρα. Το ξέρω είναι τα πιο εύκολα από Ο. Μ. αλλά μου αρέσουν αυτά τα δύο ινστρουμενταλ. :-)
  14. Καλά και μόνο που παίζεις κάτι μέσα από Operation αρκεί! Το έπαιξες τέλεια, τα σέβη μου! Εχω την εντύπωση ότι στο 00:10 ήθελε με το δεξί χέρι taping 14ο και 15ο ταστο αν δεν κάνω λάθος στην χορδή ΣΙ (ντο # - ρε) αλλά είμαι από το κινητό οπότε δεν έχω σαφή εικόνα. Μπράβο, ανέβασε και άλλα κομμάτια από Queensrÿche pls :)
  15. Δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης,το ξέρω οτι είναι μάρκα αλλά νόμιζα οτι η Floyd Rose έβγαλε πρώτη τέτοιου τύπου τρέμολο και οτι έβγαζε μόνο τέτοια και οτι έτσι λέγονται !! Κλασικά εννοώ αυτο που κατάλαβες, χωρίς να σηκώνεται το τρέμολο,απλά μόνο να χαλαρώνει τις χορδές.Δεν ήξερα οτι βγάζει και κανονικά !!! Είμαστε εδω για να μαθαίνουμε.Σορυ αν μπέρδεψα κόσμο. :) Οπότε οι σωστές ονομασίες για τα δυο τρέμολο ποιες είναι ?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου