Προς το περιεχόμενο

psychedelia

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή psychedelia

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Έψαξα στο φόρουμ και σε άλλα παρόμοια για να δώ εάν έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα με μένα αλλα απ'οτι είδα κανένας. Έχω την Motu Mk3 Hybrid Ultralite που την συνδεω με Firewire και εχω πρόβλημα με παράσιτα που δεν ξερω απο που προέρχονται, οταν ανοίγω τα windows ακούω noise και διάφορες ομιλίες απο ιντερνετ ακομα και ραδιοφωνικούς σταθμούς, και πρεπει κάθε φόρα να κανω mute στην κονσόλα τον windows για να μη το ακούω αλλα αυτο συνεχίζει να παίζει. Στην εισοδο S/PDIF της Motu παιζει μονίμα ενα noise, χωρις να εχω κανει τιποτα, κανω κ εκει mute αλλα αυτο δεν παυει να παιζει. Συγνωμη για το size. Εψαξα και της περιφερειακες μου συσκευες αν φταιει τιποτα η δημιουργειται καμια κεραια με τα καλωδια αλλα τιποτα... Δοκιμασα να συνδεσω μονο την καρτα και το pc με κλειστα τα περιφερειακα και παλι τα ιδια. Αν γνωριζει κανενας παρακαλω ας απαντηση.
  2. Καλησπέρα παιδία, έχω ένα πρόβλημα με το συγκεκραμένο Roland SH-201 VST Synth, το δουλεύω με USB, έχω και μια κάρτα ήχου Edirol fa 66 στέλνω από το output του Synth στο input της κάρτας ήχου όλα καλά ως εδώ, το πρόβλημα μου είναι στην ένταση, πρέπει να δώσω full ένταση από κάρτα ήχου και ενισχυτή για να ακουστή σωστά, γιατί αλλιώς δε γίνεται δουλεία, ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
  3. http://systran.otenet.gr και http://www.google.com/language_tools Για μετάφραση απο διάφορες γλωσσες!
  4. Καλησπερα παιδια Ασχολούμαι με ηλεκτρονικη μουσική κυρίως με την Psytrance (τα προγράμματα που χρησιμοποιώ ειναι FL Studio και Cubase) και σκεφτομαι να αγοράσω μια κάρτα ηχου Firewire η usb. (δεν ξέρω ποία απο της δυο θα με ικανοποιούσε). Ποία καρτα ηχου θα μου προτείνατε; Εγω Βρήκα 2-3 αλλα θέλω να μου προτείνει ενας εμπειρος. http://djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=11636 http://www.roland.com/products/en/FA-66/index.html http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=2_22_2203&products_id=3783 Ευχαριστώ πολύ Γιώργος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου