Προς το περιεχόμενο

sduncan

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΑΘΗΝΑ

Συμμετοχή sduncan

0

Φήμη

  1. Τυχαίνει να πουλάω το JMP Drive. Η σχετική αγγελία βρίσκεται στο γνωστό μέρος. Το δίνω γιατί καλύπτομαι από το Plexi Drive του Wampler (το JMP είναι πιο distortion από το plexi drive). Όποιος θέλει και βρίσκεται Αθήνα μπορεί να το ακούσει.
  2. Γνωρίζω και γω έναν Έλληνα και φίλο που έχει μια μπλε Tyler την οποία έχω παίξει και είναι καταπληκτική: Τον Θοδωρή τον Υδραίο www.myspace.com/theodorehydreos και να η κιθάρα: http://a1.l3-images.myspacecdn.com/images02/135/cfd22fdf700b48bd8e929c13cc619813/l.jpg
  3. Φίλοι του noiz έχω έναν Marshall vintage modern combo και εντελώς τυχαία τώρα τελευταία παρατήρησα (είχα τον ενισχυτή σε τέτοια θέση μέχρι τώρα που δεν μπορούσα να διακρίνω το power led) ότι το ενδεικτικό λαμπάκι λειτουργίας κάποιες φορές αναβοσβήνει ή καλύτερα να πω ότι τρεμοπαίζει. Γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα του ενισχυτή ή μήπως είναι πρόβλημα του δικτύου της ΔΕΗ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ. Πριν από μερικούς μήνες λόγω μιας πτώσης τάσης της ΔΕΗ μου κάηκε μια από τις προενισχύτριες λυχνίες (άργησα βέβαια λίγο να το καταλάβω) την οποία και αντικατέστησα και ο ενισχυτής έπαιζε πάλι όπως πρώτα.
  4. Φιλοι του noiz γειά σας, Έχω μια Gibson traditional του 2009 με τους '57 classic humbuckers και σκέφτομαι να αλλάξω τουλάχιστον τον bridge μαγνήτη με έναν seymour duncan sh4 JB γιατί έχω την αίσθηση ότι αυτός που έχω είναι κάπως άδειος. Έχει κάνει κανείς κάποια σχετική αλλαγή ώστε να μπορέσει να μου πει αν αξίζει τον κόπο και τα χρήματα? Όσον αφορά τον ίδιο μαγνήτη στη θέση neck νομίζω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. Γνωρίζει κανείς συνάδελφος κιθαρίστας σχετικά με τον παραπάνω ενισχυτή?
  6. Υπάρχει ο Θοδωρής Στουρνάρας. Στοιχεία επικοινωνίας: 00441708 771 983 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].
  7. Jim Dunlop USA jazz III κόκκινες - Dunlop USA 2.0 mm (πάρα πολύ καλές και ιδιαίτερα ξεκούραστες για το δεξί χέρι)
  8. Ψάχνωντας για τους Bugera έφτασα στο site του Stolla (www.stollas.com) όπου κατα τύχη βρήκα μια ανακοίνωση και μάλιστα στην πρώτη σελίδα αν θυμάμαι που ανέφερε ότι: Ανακοίνωση: Ανάκληση ενισχυτών κιθάρας BUGERA λόγω ελαττωματικής φίσας Για ψάχτο λίγο!!
  9. Guitars 1. Strat custom made (ξύλα esp, μαγνήτες SSL-1, SSL-1, HOT RAILS by seymour duncan) 2. Variax 500 Line6 modeling guitar 3. Ovation Ballader super swaliow ball cutway Amps 1. Spider III 150W 212 2. Spider II 75W 112 3. Zoom fire-15 Effects Pod I Χορδές 10-46 Ernie Ball stainless Πένες Dunlop 2.0 mm p.s. Περιμένω μια Brian May Red Special
  10. Υπάρχει κανείς που να έχει ακούσει τους ενισχυτές Bugera και ειδικά τον 6262 212 combo ή να του έχουν πει εντυπώσεις από κάποιον από αυτούς?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου