Προς το περιεχόμενο

london96

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    ΒΟΛΟΣ

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή london96

0

Φήμη

  1. Vintage V100 Flamed Amber Paradise......Απο τα καλυτερα οργανα σε αυτη την τιμη κατα την γνωμη μου! "Obviously it's not better than Gibson" REALLY? Have you played a Gibson lately? It should say "Obviously it's not better than a VINTAGE Gibson"!
  2. Παρε αυτον και θα κανεις τη δουλεια σου και με το παραπανω! http://www.tech21nyc.com/products/amps/guitar/trademark60.html
  3. Καλημερα,υπαρχουν και πολλες ακομη ακουστικες κιθαρες γυρω στο χιλιαρικο που ειναι παρα πολυ καλες...!Οπως η Crafter de-45 που διαθετω και παιzει απιστευτα ακουστικα και ηλεκτρικα.Οποτε χρειαστηκε να παιξει live η studio ηταν παντα αρτια απ'ολες τις πλευρες!
  4. Πανο,θελουν καθαρισμα οι υποδοχες send,return του fx loop οι οποιες λειτουργουν και σαν διακοπτης on/off.Με τον καιρο πιανουν σκονη με υγρασια και δημιουργουν το συγκεκριμμενο προβλημα.Αν απευθυνθεις στο soto onstage θα σου προτεινει τον καταλληλο τεχνικο για τον καθαρισμο!
  5. Δοκιμασε και το Boss AD8...απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και θα βρεις αρκετα μεταχειρισμενα σε χαμηλη τιμη!
  6. Ενα μικρο review απο την rp 21 d http://www.soundonsound.com/sos/apr00/articles/digitechrp21.htm
  7. Πριν απο αυτη ειχα την rp1 για τουλαχιστον 20 χρονια,πολυ καλη και αυτη!
  8. Καθολου ειρωνικα δεν το λεω,με αυτην την πεταλιερα κανω live και recordings!!!
  9. DIGITECH RP 21 D...THE TOP OF THE TOP!!! Ισως μια απο τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη επαγγελματικη πεταλιερα!
  10. Οντως το προβλημα ηταν απο το fx loop...ευχαριστω πολυ kkmspm!
  11. Ευχαριστω,θα τα καθαρισω και βλεπουμε!
  12. Ο ενισχυτης ειναι solid state δεν εχει λαμπες...και αυτο το προβλημα το παρουσιασε πρωτη φορα!
  13. Καλημερα,χθες βραδυ στην προβα ο ενισχυτης ξαφνικα εχανε την ενταση του και πολλες φορες δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα,μετα απο λιγο παλι ολα καλα αλλα και παλι ξανα το ιδιο προβλημα. Μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει?
  14. Καλημερα,δεν νομιζω οτι μονο οι Ελβετικες Blade ειναι οι καλες.Ειμαι κατοχος απο το 1999 μιας Texas deluxe η οποια ειναι Γιαπωνεζικη και ειναι οτι καλυτερο εχει πεσει στα χερια μου απο ηλεκτρικη κιθαρα εδω και 35 χρονια. Εμουν κατοχος 52 κιθαρων ολα αυτα τα χρονια και ακομα εχω δυο Prs stad22,sc245,Fender strat ej,fender plus deluxe παραλληλα με την Blade. Λοιπον τις παταει ολες κατω ανετα και απλα!Ειναι κατασκευαστικα σχεδον τελειο οργανο με πολυ καλους μαγνητες(με τογνωστο boost),ηλεκτρικα,κλειδια(δεν ξεκουρδιζει με τιποτα ακομα και με σκληρη χρηση του τρεμολο)!Φυσικα η κιθαρα αυτη ειναι αγορασμενη απο φιλο κιθαριστα ξενο,πασιγνωστο, ο οποιος μενει και παιζει στο εξωτερικο και διαλεχτηκε αναμεσα σε 40 αλλες Blade texas deluxe πριν αγοραστει,μετα επεσε στα χερια μου. Ακομα να πω οτι το χρωμα της δεν ειναι το sunburst που ερχοταν στην ελλαδα αλλα ενα γλυκο κοκκινωπο το οποιο δειχνει την κιθαρα ακομη ομορφοτερη.Οποιος ψηνεται για συγκριση με την κιθαρα του ειμαι διαθεσιμος οποτε θελησει!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου