Προς το περιεχόμενο

gonos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    31
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gonos

0

Φήμη

  1. Tα MR8 φοράνε το ίδιο μεγάφωνο με τα πιο μεγάλα της κατηγορίας τα HR 824 νομίζω απλά είναι μικρότερος ο ενισχυτής τους. Τα TAPCO φοράνε μια παραλλαγή των MR8 με επίσης μικροτερο ενισχυτη
  2. ebay φίλε...ψάξου λίγο...κάτι θα βρείς!!!
  3. Καλημέρα φίλε... Τα MACKIE MR8 τα έχω στην κατοχή μου γύρω στο μήνα...παραγγελία απο εξωτερικό όμως γιατί στην Ελλάδα είναι έως 200ευρώ ακριβότερα...!!! Έχουν πολύ καλά στοιχεία στα όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα...150watt RMS που αλήθεια θα σου φανούν περισσότερα...χα...εγώ ήμουν ανάμεσα στα TASCAM VL-A8 , KRK ROKIT G2 RP8 και αφού τα άκουσα...έκρινα σκόπιμο να τα πάρω...χα...έτσι να πράξεισ και εσύ...πάρε κάποιο κομμάτι που έχεις 1000παίξει ή που εσύ έχεις συνθέσει και ξέρεις πως σου ακούγεται...και κάνε τεστ...απλά νομίζω πλέον Ελλάδα δεν υπάρχουν διαθέσιμα.. Πάντως...εγώ έδωσα...420 ευρώ...και γουστάρω μ'αυτά που ακούω...χωρίς να έχω όμως ιδιαίτερες γνώσεις!!!
  4. Καλημέρα και πάλι...φίλε Wow!...δεν έχω λόγο να τεστάρω...εξ'αρχής παρέθεσα την γνώμη μου...χωρίς να κρύβω τις προθέσεις μου...οπότε πιστεύω οτι η κρίση σου είναι κάπως άδικη.ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας...το Post θα υπάρχει και όταν πάλι θα ανανεώσω τον εξοπλισμό μου και θέλω να πάρω πιο σοβαρά την φάση γιατί μέχρι τώρα απλός hobbistas είμαι..!!!
  5. ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, άρα με απλά λόγια...πρέπει να πάρω ένα στερεο καλώδιο...έτσι??? καμιά καλή μάρκα???κάνα καλό μαγαζι??
  6. τα ηχεία απο την κάρτα ήχου μου απέχουν λιγότερο απο 2 μέτρα...δεν παρεμβάλλεται κανένα άλλο καλώδιο...επίσης το ηχείο πίσω γράφει balanced για jack trs...άρα τι να κάνω??
  7. άρα??τα βάζω στον κ**ο μου???χα...τσάμπα λεφτά... κάνα μαγαζί με καλά καλώδια???balanced θέλω τελικα??
  8. πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους στην Ελλάδα που τα έχω...σε σύγκριση με τα TASCAM VL-X5 που έιχα...δεν μπορώ να σου πώ...απλά παραθέτω το εξής...ο ενισχυτής στα 3/4 της full έντασης και το master Της κάρτας στα 3/4...δεν μπορείς να κάτσεις στο δωμάτιο...χα...όχι παραμόρφωση...απλά ένταση μπόλικη...150w rms...300peak όσον αφορά τώρα την αγορά μου...κατάλαβα διαφορά στον ήχο με τα Mono...σαν να έπεσε η απόδοση των ηχείων...σαν να έχασα bass...μουντός ήχος...ενώ με τα απλά stereo ήταν πιο ζωντανός...ισχύει αυτο?? τώρα μπορώ με adaptorakia να τα κάνω stereo ή δεν έχει νόημα??
  9. Kαλησπέρα παιδιά...ερώτηση την οποία μερικώς έχετε καλύψει...αλλά έχω μια απορία...είχα κατι ψευτοκαλώδια mini jack stereo με adaptor σε 1/4 συνδεδεμένα με τα MAckie MR 8 και την profire 610...πήγα να πάρω καλώδια από τον Νάκα...και μου είπαν να πάρω mono και απο τις 2 πλευρές...Proel...τα πήρα...μήπως έκανα λάθος??
  10. Καλημέρα παιδιά!!!όποιος χρησιμοποιεί την PROFIRE 610, επειδή είμαι νέος στο κόλπο θα ήθελα να μου δώσει μερικές οδηγίες. 1. κατα προτίμηση, 1/2 ακουστικά και MONITOR 5/6 ή 7/8???έτσι όμως όταν παίζω κάποιο μουσικό αρχείο από την επιφάνεια εργασίας μου το παίζει μόνο από τα ακουστικά 2. τς ρυθμίσεις περί playback κτλ σε προγράμματα μουσικής?? αν και θέλω όταν ηχογραφώ φωνή ν ακούω μόνο από ακουστικά και μετά μόνο απο ηχεία για τις μίξεις...(υπάρχει πιθανότητα να ελέγχω ανεξάρτητα τ'ακουστικά απο την ένταση των monitor??) 1000θενξ!!!
  11. στα 1/2 καθως και 3/4 διαβαζει εξισου ηχεια και ακουστικα...αλλά δεν έχουν ήχο τ ακουστικα
  12. Στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ βρήκα την λύση...απλά όταν θέλω να παίξω ένα κομμάτι από την επιφάνεια εργασίας προεπιλέγει την 1/2 των ακουστικών και οχι 7/8 των ηχείων
  13. monitors...mackie mr8...σε περιπτωση που εχει special specs
  14. Καλησπέρα .....η αλήθεια είναι ότι 8α χρειαστώ την βοήθεια σας σχετικα με την 610. Πείτε μου πως να συνδέσω ηχεία και ακουστικά για να έχω ήχο και στα 2...γτ πλέον με τα ηχεία μου έκοψε ήχο στ' ακουστικά??? επίσης...πειτε μου αν μπορώ όταν ηχογραφώ να ελέγχω ν ακούγεται ΄μονο απο τα ακουστικά και όχι απο τα ηχεία??? 1000 8ενξ@@@@
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου