Προς το περιεχόμενο

dr.peters

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.427
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή dr.peters

Noizholic

Noizholic (4/4)

1

Φήμη

  1. εχει εμφανιστει δυο φορες παντως μεχρι τωρα. (και κατι μου λεει πως θα εμφανιστει αλλη μια φορα σε καμια βδομαδα) αλλα ετσι και αλλιως αν το μπατζετ ειναι στα 110 ευρω, για μενα αξιζει να περιμενει καποιος να μαζεψει αλλα 40 και να το παρει. ασε που-εκτος αν θυμαμαι λαθος- το κιταρ στορ το εχει λιγο χαμηλοτερα. αλλα μπορει να κανω και λαθος.
  2. Και για μενα μια ψηφος για το χαρντγουαιρ. το εχω και ειναι πολυ καλο. αν θες και εισαι απο αθηνα, ερχεσαι σπιτι μου και το δοκιμαζεις για οση ωρα θες....!
  3. ενα τραγουδακι απο το σαουντρακ της ταινιας ''νταν ιν ριαλ λαιφ''. συμπαθητικη ταινια, αξιζει να την δεις,για μενα! Sondre Lerche - My Hands Are Shaking (Lyrics) enjoy....!
  4. ναι, αλλα σου λεει, βεβαια,μεταξυ μας,εχω ακουσει πως αυτο εχει γινει καποιες φορες(οχι απο την ιμπανεζ) παντως, γνωμη μου ειναι πως θα μπεις σε μεγαλο μπελα και χωρις ιδιαιτερο κερδος! ετσι οπως το παρουσιασες, δεν σου αρεσει η εμφανιση της κιθαρας σου. πουλα την και παρε μια αλλη. αν της βγαλεις το λουστρο, το μονο που θα κερδισεις ειναι να εχεις την ιδια κιθαρα, να μην γυαλιζει και να μην μπορεις να την πουλησεις. τελος, η λυση του να την στειλεις σε μαστορα, να στην ξυσει και να στην ξαναλουστραρει με ματ λουστρο ισως οικονομικα να σου βγει το ιδιο με την αγορα μιας νεας που να ναι ακριβως οπως την θες!
  5. χαχ! δυσκολο.... τα κραταω μπας και τελικα εχει δικιο ο τρολευ και μετα απο χρονια αναγνωρισω την αξια τους και τελικα αρχισουν να μου αρεσουν! :) οι ταινιες..... ''η παγιδα του νομου''ηταν οκ, αλλα τιποτα ιδιαιτερο. αν δεν επαιζαν τα τρια ονοματα που επαιζαν και δεν ηταν και τζαρμους θα ειχε σαφεστατα χειροτερη φημη. οσο για το ''καφες και τσιγαρα''ειχε καποιες ενδιαφερουσες στιγμες, αλλα σε γενικες γραμμες ουτε αυτο μου εκανε καμια τεραστια εντυπωση. καποια απο τα σκετσακια ηταν παρα πολυ βαρετα....
  6. οχιιιι! εγω θα ελεγα "ακουω τα μαονια'' με μεγαλα κεφαλαια μπιγκ απλ γραμματοσειρα και απο πισω ''Ήμουν κ εγώ στο θέμα με τα ξύλα αρ. 738725983696087''με καμια που να εχει εντονες ευθειες, οπως η μονκι φινγκερς. θα ετοιμασω προσχεδιο! :)
  7. μηπως να βαλουμε ολοι μαζι φραγκα και να το τυπωσουμε σε αναμνηστικα τισερτς? εντιτ φτου σου, προλαβε αλλος....!
  8. dr.peters

    EELS - That Look You Give That Guy

    ok thanx! :) *αν και απο οτι βλεπω η ριβερς στις πιο πολλες φωτογραφιες και στα ονλαιν στορς ειναι με τρεις μαγνητες. ενω η κανονικη που ειναι με δυο εχει διαφορετικο σωμα! περιεργο! :) θενξ ενιγουει. εντιτ απο οτι βλεπω, του τυπου στο βιντεο εχει δυο μαγνητες και καπως διαφορετικο χεντστοκ η ειναι ιδεα μου? (μοιαζει να μην εχει αυτη τη ''γωνιτσα'' στην κατω μερια)
  9. εχω ξαναπει πως μαρεσουν πολυ οι ιλς.....! ενα βιντεακι απο τον προτελευταιο δισκο τους....! enjoy... p.s. ποιος ξερει με τι κιθαρα παιζει ο κυριος ε? περιπου στο 3:00 φαινεται καθαρα να γραφει γκιμπσον, η τουλαχιστον ετσι μου φαινεται! :) σαν σχημα ομως δεν μου κανει για κατι που να εχω ξαναδει απο την εταιρια! και γενικα ο τυπος παιζει με κατι παραξενες, στην καλυτερη ντανελεκτρο κιθαρες....!
  10. dr.peters

    Jon Lord & The Hoochie Choochie Men

    ωραια μπαντα! δεμενοι και αγιος ο θεος! :) ειδικα ο ντραμερ και ο ηχος της κιθαρας κερδισαν την προσοχη μου! :)
  11. πραγματι ειναι ωραιος δισκος! (με πιο αδυναμες στιγμες για μενα την επιλογη των οναρ και των πυξλαξ που και παλι τις ακους) αλλα αξιζει να τον ακουσει καποιος ολοκληρο! :) ενδιαφερον ηταν και αυτο που ειχε κανει ο ιωαννιδης που ειχε αποφασισει να τα παιξει ολα μονος του....!!
  12. καλα. δεν ξερω για θεσ/κη, αλλα σε γενικες γραμμες αθηνα, εκει παιζουν οι τιμες! ισως λιγο πιο ψηλα απο αυτο που σου ειπα! :)
  13. αυτα που πρεπει να ξερεις ειναι α)τι χρωματα θα εχεις πανω β)τι μεγεθος θα εχουν τα φλαιερ γ)μεχρι ποτε θελεις να ειναι ετοιμα δ)σε τι ποιοτητα χαρτιου τα θελεις? απο εκει και περα, επιλογες υπαρχουν πολλες. παντως εγω συνεργαζομαι με εναν που το κοστος ειναι 60ευρω στα 2000 κομματια, για εγχρωμο και 23x10. p.s.μιλαω για αθηνα ομως....!
  14. ναι ρε, το ξερω! :) αραγε τα πουλησε τα μπουκαλακια?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου