Προς το περιεχόμενο

yansakul

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    DJ - MC
  • Day job
    none
  • Τόπος
    παντου

Συμμετοχή yansakul

0

Φήμη

  1. καλησπέρα σ'όλους θέλω λοιπόν να συνδέσω ενα macbook pro, με snow leopard και θύρα 9πιν 800, με μιά tascam fw 1884 με 6πιν.Υπαρχουν λοιπον στο internet επιλογές απο 5 ευρώ μεχρι 50. Πρέπει να προσέξω κατι;
  2. Βασικα αυτο που θελω ειναι να εχω περισσοτερες διαθεσιμες εισοδους στην καρτα μου. εχω μια tascam fw 1884 ενα korg esx με L-R και δυο μονο και ενα Yamaha rs 7000 με L-R main και 6 mono.
  3. Καλημερα σ'ολους.Θελω να συνδεσω το samplerακι μου σε καρτα ηχου.Το samplerακι λοιπον εχει δυο εισοδους L\mono και R. Η καρτα εχει balanced εισοδους και θελω να χρησιμοποιησω ΜΙΑ απ'αυτες.Οταν χρησιμοποιω Υ καλωδιο(TRS σε δυο TS),εχω προβλημα με το paning.Ακουω και τα δυο καναλια να παιζουν αλλα με διαφορα εντασης.Μπορω να το συνδεσω κατ'αυτον τον τροπο και να τα το χειριζομαι σαν mono καναλι στον υπολογιστη μου ή πρεπει να χρησιμοποιησω ΔΥΟ διαφορετικες εισοδους της καρτας? Τι καλωδιο χρειαζομαι? Πως μπαινει το ελληνικο ερωτηματικο?
  4. Καλησπερα σ'ολους.Ψαχνω ενα προγραμματακι (κατα προτιμηση freeware) για να βρισκω τα samples και να τα ταξινομω αναλογα με τα bpm,bit-rate,διαρκεια κλπ. Εχω mac 10.5 leopard.Ευχαριστω.
  5. Δεν νομιζω οτι εχει διαφορα εφ'οσον μιλαμε για καλωδια ιδιας ποιοτητας και balanced.
  6. ρε παιδια τα waves μπαινουν μονο σε intel mac?
  7. yansakul

    Πoιο mac?

    παιζω με δυο σαμπλερακια και προς το παρον ,οπως ειπα ,δεν χρησιμοποιω vst's λογο του pc (ζοριζεται crashαρει κλπ).απλα ηχογραφω κανα δυο master καναλια εκει .(με αυτο θα τα ξεπερασω αυτα τα προβληματα?να βαλω και πεντε-εξι vst instruments-effects να δουλεψω σαν ανθρωπος?
  8. yansakul

    Πoιο mac?

    τι λετε για αυτο powerbook 1.5ghz 15" A1095 ?
  9. yansakul

    Πoιο mac?

    Καλημερα σε ολους.Θα χρειαστω την βοηθεια απο καποιους που να εχουν εμπειρια απο mac.Θελω να αγορασω ενα φτηνο-αξιοπιστο laptop για να μπορεσω (επιτελους) να δουλεψω logic.προς το παρων εχω pc και δεν το 'ζοριζω' και πολυ ,δεν χρησιμοποιω πολλα vst(ειναι και παλιο). Τι να κοιταξω αν βρω καποιο μεταχειρισμενο mac? Που να δωσω βαση?
  10. Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα προβλημα με την καρτα που βγαζει επιπλεον outputs στο yamaha rs 7000 (την ιδια 'φοραει' και το motif).Εχει καει λοιπον το ενα bus και δεν δουλευουν οι εξοδοι 3\4.Ξερει κανεις αν μπορει να φτιαχτει και αν ναι που?Ευχαριστω για το χρονο σας και καλη εμπνευση σε ολους μας.Φιλικα Γιαννης.
  11. μπορεις να πας σε ενα χρωματοπωλειο και να ζητησεις κάσσια η οποια ειναι φυσικη χρωστικη βαφη(δεν εχουν ολα...κοιτα στη αθηνας αν μενεις αθηνα).με αυτη θα σκουρινεις οσο θελεις τα σχεδια και ΜΕΤΑ θα βαλεις βερνικι.ισως κανει και η χενα
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου