Προς το περιεχόμενο

djleon1990

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή djleon1990

0

Φήμη

  1. Πρωτα απο ολα καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα!Λοιπον,θα ηθελα τη βοηθεια σας σε μια αναζητηση αγορας vst που κανω,καθως ψαχνω ήχους synth κυριως που βρισκω ευκολα σε αναλογικα synthesizer αλλα οχι σε vst!Ασχολουμαι με electro house αλλα σε πιο mainstream κατασταση..πιο συγκεκριμενα ψαχνω τους κλασσικους ρουμανικους ηχους που χρησιμποποιουν οι περισσοτεροι στις μερες μας,οι εστω παρομοιους..τα μονα που εχω μεχρι στιγμης και ειναι αρκετα κοντα σε αυτο που ψαχνω ειναι της lennardigital το sylenth1 και το albino 3 με καποια sound set εξτρα που βρηκα εγω..εχετε να προτεινετε κατι?
  2. Καλησπερα σε όλους!Οπως γράφω και παραπάνω θα παρακαλούσα όποιος ασχολήται με electro house ήχους ή έχει κάποιο υλικό ας μου πει,γιατί θέλω να δουλέψω πανω σε κάποιο συγκεκριμένο project!Η βοηθειά σας είναι πολύτιμη.Ευχαριστώ..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου