Προς το περιεχόμενο

antonis86

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή antonis86

0

Φήμη

  1. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις και συμφωνω, θα παιξει παραγγελεια απο thomann να τελιωνει η υποθεση..!!
  2. και εγγυηση να δινει ομως αξιζει να τρεχω μετα για αλλαγη woofer..? Και δεν εχω και εμπειρο αυτι στα monitors να καταλαβω με το που τα ακουσω αν τρεχει κατι. Οποτε δεν θα ασχοληθω... Σε ευχαρηστω για την απαντηση-ενημερωση!
  3. Καλημερίζω το forum! Βρήκα σε ενα μαγαζάκι με προιόντα ήχου τα monitors krk rokit5 και ο μαγαζατορας μου τα αφηνει απο 300 ευρώ που κοστίζουν στο περίπου, 200 ευρώ! Ο λόγος? Εχουν μια μικρή γρατζουνιά στο πλάι αλλα κυρίως τα εχει "φάει" ο ήλιος στην βιτρίνα και το woofer απο κιτρινο που ηταν, εχει γίνει γκρί..! Και ρωτώ λοιπόν αν ξερει καποιος, ειναι ενα απλο ξεθωριασμα του χρώματος η επιρεάζει και καταστρέφει το υλικο του woofer?
  4. γεια χαρα σε ολους, θελω μια γνωμη απο καποιον κατοχο της καρτας ηχου edirol ua-25 ex, καλα, κακα, προβληματα, δυσλειτουργειες...οτιδηποτε γενικα. ευχαρηστω.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου